Με τ/θ όχημα που πλήρωσαν οι Έλληνες φορολογούμενοι οι Τούρκοι προσπαθούν να ρίξουν τον φράχτη στον Έβρο (βίντεο)

Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

Η εισβολή που επιχειρείται από τους χιλιάδες αλλοδαπούς που στέλνει κατά κύματα η Τουρκία έχει ακόμα έναν απρόσμενο σύμμαχο που είναι τα χρήματα
των Ευρωπαίων (που σημαίνει και χρήματα των Ελλήνων πολιτών) και ακούει στο όνομα του τουρκικού τεθωρακισμένου οχήματος κατηγορίας MRAP τύπου Hizir της Katmerciler, μια υπόθεση που αποκάλυψε το pronews.gr, τον περασμένο Δεκέμβριο, ήταν ο νυχτερινός πρωταγωνιστής της προσπάθειας διάρρηξης του φράχτη στον Έβρο.

Πρόκειται για τα οχήματα ATEŞ τα οποία είναι τύπου Hizir της Katmerciler με συστήματα επιτήρησης της Aselsan. Η παραγωγή τους ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2018.


Ετσι λοιπόν η Ελλάδα χρηματοδότησε την Τουρκία για την κατασκευή από την εγχώρια βιομηχανία 57 υπερσύγχρονων τεθωρακισμένων οχημάτων διοίκησης κι ελέγχου εκ των οποίων τα 27 ήδη αναπτύχθηκαν στον Έβρο, ενώ ακολουθούν και τα υπόλοιπα.

Η αδιανόητη αυτή εξέλιξη ήρθε ως αποτέλεσμα ενός προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη προστασία των συνόρων της Τουρκίας και την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, στο οποίο η Ελλάδα συμμετείχε με εθνικούς πόρους!

Το κόστος των οχημάτων αυτών καλύπτεται κατά 75%(!) από κονδύλια της ΕΕ και είναι σαφές ο Έλληνας φορολογούμενος χρηματοδοτεί τις... εξοπλιστικές ανάγκες της Τουρκίας σε οχήματα που τώρα χρησιμοποιεί σε βάρος της χώρας

Σημειώναμε τότε προφητικά: «Φυσικά η Τουρκία δεν τα χρησιμοποιεί για να επιτηρεί τα σύνορα (αφού εκατοντάδες παράνομοι μετανάστες περνούν καθημερινά από τον Έβρο), αλλά τα προορίζει για να τα χρησιμοποιήσει εναντίον του ελληνικού Στρατού.

Εκτός αν μας πει κάποιος ότι περιμένουν να δεχτούν πυρά από τους λαθρομετανάστες άρα γι' αυτό έχουν τοποθετήσει με ελληνική συγχρηματοδότηση σύστημα ανίχνευσης προέλευσης πυρών ή περιμένουν οι «δικοί τους» διακινητές να τους βάλουν νάρκες γι' αυτό έχουν βάλει και αντιναρκική προστασία».

Το περιστατικό καταγράφηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής.
Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο

Ενσωματωμένο βίντεο
Σουρεαλ κατασταση. Τουρκικό οχημα τύπου «HIZIR/ATES»το οποίο παρέλαβε η Τουρκία από τον Μάιο ως τον Άυγουστο του 2019, με χρηματοδότηση προγράμματος που καλύπτεται από Ευρωπαϊκά κονδύλια σε ποσοστό 75%(το πληρωσαμε και εμεις) προσπαθει με σχοινι να ριξει τον φραχτη στπν Εβρο.


537 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό


Προσπάθησαν και με γάντζους

Με κάθε μέσο και κάθε τρόπο προσπαθούν οι αλλοδαποί να ρίξουν τον φράχτη και να εισβάλουν στην Ελλάδα, προηγουμένως υπήρξαν βίντεο που έδειχναν τουρκικά τεθωρακισμένα να προσπαθούν να τον ρίξουν, ενώ αφού σε το κατάφεραν με τα «ισχυρά» μέσα, είπαν να δοκιμάσουν με έναν πιο παραδοσιακό τρόπο.

Συγκεκριμένα οι αλλοδαποί προσπαθούν με γάντζους να ρίξουν τον φράχτη που τους κρατάει έξω από την Ελλάδα.

Με ένα μεταλλικό γάντζο βάρους 6 κιλών έδεσαν στο φράχτη ένα σχοινί 15 μέτρων και το τραβούσαν πάνω από 20 άτομα που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο. Την ίδια ώρα άναψαν φωτιές με στόχο να μαλακώσει το μέταλλο και με τους κόφτες που είχαν προμηθευτεί από Τούρκους, να το κόψουν πιο γρήγορα.


Όλα αυτά πίσω από ένα σύννεφο καπνού από χημικά και δακρυγόνα που έπεφταν βροχή. Οι ελληνικές δυνάμεις όμως ήταν ξανά στις σωστές θέσεις και τα σχέδια των αλλοδαπών ναυάγησαν…

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template