ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΒΡΟ:Πτήσεις μαχητικών σε χωριά του Διδυμότειχου - Νέα «εισβολή» των Τούρκων;

Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Ο ήχος μαχητικών αεροσκαφών κυριάρχησε και απόψε στον Έβρο, χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για νέες παραβιάσεις από την Τουρκία.
Μετά τις διαδοχικές ήττες, ο Ερντογάν έχει αναβαθμίσει ξεκάθαρα τις προκλήσεις, δίνοντας τη διαταγή για τη διεξαγωγή υπερπτήσεων πάνω από ηπειρωτικό ελληνικό έδαφος.

Επανάληψη των χθεσινοβραδινών γεγονότων είχαμε πριν από λίγο στην περιοχή του βορείου Έβρου, με πτήσεις μαχητικών αεροσκαφών, οι οποίες ανησύχησαν τους κατοίκους, αφού μέσα στο σκοτάδι δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει.


Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημο για τις σημερινές πτήσεις.
Απόψε βέβαια, δεν ακουγόταν το ίδιο έντονα με χθες βράδυ και οι εκτιμήσεις του κόσμου είναι ότι πετούσαν σε μεγαλύτερο ύψος, όπως επισημαίνεται στο evros-news, αλλά επειδή ακουγόταν μέχρι και κοντά στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα και σε χωριά του Διδυμοτείχου ακόμα, αλλά και στο βάθος της Τουρκίας, αρκετοί εκτίμησαν πως μπορεί να έχουμε νέα παραβίαση του ελληνικού εναέριου χώρου στον Έβρο από τουρκικά F-16, τα οποία αναχαίτισαν κατά πάγια τακτική οι Έλληνες πιλότοι.

Να θυμίσουμε ότι χθες βράδυ, στις 19.30′, είχαμε 5 παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου από ζεύγος τουρκικών F-16 στην περιοχή του βορείου Έβρου, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ.

Χθες συγκεκριμένα, ζεύγος τουρκικών F-16 έκανε υπερπτήσεις στον βόρειο Έβρο:
19:21 ΕΩΣ 19:22 ΣΤΑ 28.000 ΠΟΔΙΑ
19:25 ΕΩΣ 19:26 ΣΤΑ 30.000 ΠΟΔΙΑ
19:38 ΕΩΣ 19:40 ΣΤΑ 32.000 ΠΟΔΙΑ
19:43 ΕΩΣ 19:45 ΣΤΑ 33.000 ΠΟΔΙΑ
19:46 ΕΩΣ 19:48 ΣΤΑ 31.000 ΠΟΔΙΑ.

Φαίνεται ότι ο Ταγίπ Ερντογάν μετά τις προκλήσεις στο έδαφος και τη “σφαλιάρα” που δέχθηκε με την αποτυχημένη προσπάθεια του να “σπάσει” τα ελληνικά σύνορα χρησιμοποιώντας χιλιάδες λαθρομετανάστες, τώρα άλλαξε τακτική και προκαλεί στον αέρα.

Υπενθυμίζεται πάντως, ότι οι ελληνικές στρατιωτικές, αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν παρατεταγμένες στον Έβρο και μετά την υποχώρηση Τούρκων και λαθρομεταναστών, ενώ οι εργασίες για ενίσχυση και επέκταση του φράκτη συνεχίζονται.

Παραμένουν σε αυξημένη επαγρύπνηση και ετοιμότητα οι ελληνικές δυνάμεις στις Καστανιές αλλά και σε όλη την συνοριογραμμή του Έβρου και δεν χαλαρώνουν ούτε στιγμή, μετά την απόσυρση των χιλιάδων λαθρομεταναστών από τους Τούρκους.


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template