Απίστευτες καταστάσεις!-Οι μετανάστες κυκλοφορούν ελεύθεροι και ΜΚΟ τους λένε να μην εχουν επαφή με μολυσμένους Έλληνες

Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Την ώρα που στην Ελλάδα υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω του κορωνοϊού και επιβάλλονται πρόστιμα στους παραβάτες
και σωστά κατά την γνώμη μας συμβαίνει αυτό, καθώς ο ιός είναι φονικός, οι μετανάστες στις δομές κυκλοφορούν ελεύθερα χωρίς κανένα περιορισμό. 

Μάλιστα με κοινή Υπουργική Απόφαση Αριθ. 12687/2020 και σύμφωνα με το ΦΕΚ 939/Β/20-3-2020 προβλέπονται τα εξής:
Αναστολή της υπηρεσίας της υποδοχής του κοινού, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 15 της από 11 Μαρτίου 2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Α' 55).


ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ

ΥΓΕΙΑΣ - ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ -

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ

Έχοντας υπόψη:


1.Τις διατάξεις:
α) Των παραγράφων 2 και 3 του άρθρου 15 της από 11 Μαρτίου 2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Α' 55) «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του», αναφορικά με την αναστολή της υπηρεσίας της υποδοχής του κοινού στις Διευθύνσεις και τα Τμήματα Αλλοδαπών και Μετανάστευσης των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων της χώρας, στη Διεύθυνση Μεταναστευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, στις αρμόδιες Περιφερειακές Υπηρεσίες Ασύλου και την Κεντρική Υπηρεσία Ασύλου, καθώς και την Αρχή Προσφυγών της Γενικής Γραμματείας Μεταναστευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, λόγω εξαιρετικών αναγκών.
β) Του άρθρου 90 του Κώδικα νομοθεσίας για την Κυβέρνηση και τα κυβερνητικά όργανα, που κυρώθηκε με το άρθρο πρώτο του π.δ. 63/2005 (98 Α') «Κωδικοποίηση της νομοθεσίας για την Κυβέρνηση και τα Κυβερνητικά όργανα».
γ) Του π.δ. 4/2020 «Σύσταση Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, καθορισμός των αρμοδιοτήτων του και ανακατανομή αρμοδιοτήτων μεταξύ Υπουργείων» (Α' 4).
δ) Του π.δ. 5/2020 «Αποδοχή παραίτησης Αναπληρωτή Υπουργού και Υφυπουργού» (Α' 5).
ε) του π.δ. 6/2020 «Διορισμός Υπουργού και Αναπληρωτή Υπουργού» (Α' 5).
στ) Του π.δ. 9/2020 «Μεταφορά υπηρεσιών και αρμοδιοτήτων μεταξύ των Υπουργείων Προστασίας του Πολίτη και Μετανάστευσης και Ασύλου» (Α' 10).
ζ) Του π.δ. 18/2020 «Μετονομασία και σύσταση Γενικών και Ειδικών Γραμματειών στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου» (Α' 34).
η) Του π.δ. 84/2019 «Σύσταση και κατάργηση Γενικών Γραμματειών και Ειδικών Γραμματειών/Ενιαίων Διοικητικών Τομέων Υπουργείων» (Α' 123).
θ) Του π.δ. 122/2017 «Οργανισμός Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής» (Α' 149), όπως ισχύει.
ι) Την με αριθμό 7337/1.7.2019 απόφαση του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη «Διορισμός Γενικού Γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής, Υποδοχής και Ασύλου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη» (Υ.Δ.Ο.Χ. 498).
ια) Την με αριθμό 2246/5.3.2020 απόφαση του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου «Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου και παροχή εξουσίας υπογραφής «Με εντολή Υπουργού» στον Γενικό Γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου» (Β' 714).
2.Τις εισηγήσεις των Συντονιστών των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων της χώρας περί αναστολής της υπηρεσίας υποδοχής και εξυπηρέτησης του κοινού, με σκοπό την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 και την προστασία της υγείας των εργαζομένων και των πολιτών που συναλλάσσονται με τις υπηρεσίες τους.

3.Την με αριθμό πρωτοκόλλου 5954/ 12 Μαρτίου 2020 εισήγηση του Διευθυντή της Υπηρεσίας Ασύλου.

4.Την με αριθμό πρωτοκόλλου 7189/ 12 Μαρτίου 2020 εισήγηση του Διοικητικού Διευθυντή της Κεντρικής Διοικητικής Υπηρεσίας της Αρχής Προσφυγών.

5.Την αναγκαιότητα λήψης μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας, με σκοπό την αποφυγή και τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19, κατά τα αναφερόμενα στο με Αρ. Πρωτ. 12540/11-3-2020 έγγραφο του Γεν. Γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου,

6.Την υπ' αριθμόν 2640/2020 εισήγηση της Γενικής Δ/νσης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, σύμφωνα με την οποία δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος του Κρατικού Προϋπολογισμού, αποφασίζουμε:

Την αναστολή της υπηρεσίας της υποδοχής του κοινού στις Διευθύνσεις και τα Τμήματα Αλλοδαπών και Μετανάστευσης των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων της χώρας, στη Διεύθυνση Μεταναστευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου από την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 έως και την Παρασκευή 10 Απριλίου 2020 και στις αρμόδιες Περιφερειακές Υπηρεσίες Ασύλου, στην Κεντρική Υπηρεσία Ασύλου, καθώς και στην Αρχή Προσφυγών της Γενικής Γραμματείας Μεταναστευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, από την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 έως και την Παρασκευή 10 Απριλίου 2020.

Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Αθήνα, 16 Μαρτίου 2020



Γιατί όμως υπάρχουν αυτές οι εικόνες;

Μάλιστα ανάστατοι είναι οι κάτοικοι της κοινότητας του Προμαχώνα στις Σέρρες. 5 μετανάστες από τη δομή που έγινε στη θέση ΚΛΕΙΔΙ , βγήκαν και περπάτησαν στο χωριό. Τελικά στις 11.30 το βράδυ συνελήφθησαν από αστυνομικούς.
Οι μετανάστες, κατάφεραν να σπάσουν την πρόχειρη όπως λένε οι κάτοικοι κατασκευή της δομής και να περάσουν στο χωριό. Οι κάτοικοι καταγγέλουν ότι οι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν καθώς δεν γίνεται όπως λένε να μείνουν οι άνθρωποι κλεισμένοι σε εκείνο το σημείο, το οποίο όπως λένε οι ίδιοι δεν πηγαίνουν ούτε τα ζώα τους να μείνουν

Οι κάτοικοι του Προμαχώνα ζητούν από όλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την πρόχειρη κατασκευή αλλά και για το ότι δεν είναι ασφαλείς και ζητούν να φύγει η δομή από την περιοχή τους.

Την ίδια στιγμή, θα δείτε, μουσουλμάνο να προτρέπει τους αλλοδαπούς της Λέσβου να μην έρθουν σε επαφή με την «μολυσμένη ελληνική πλευρά» λόγω κορωνοϊού.

Τους καλεί να παραμείνουν στο καμπ για την ασφάλειά τους!

Δείτε τα βίντεο:



Την ώρα που στην Ελλάδα υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω του κορονοϊού και επιβάλλονται πρόστιμα στους παραβάτες, οι λάθρο στις δομές κυκλοφορούν ελεύθερα χωρίς κανένα περιορισμό.

Το βίντεο απ τη δομή του Βαγιοχωρίου που τις τελευταίες μέρες δέχτηκε πίεση λόγω "αποσυμφόρησης"

129 people are talking about this


Την ώρα που στην Ελλάδα υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω του κορονοϊού και επιβάλλονται πρόστιμα στους παραβάτες, οι λάθρο στις δομές κυκλοφορούν ελεύθερα χωρίς κανένα περιορισμό.

Το βίντεο απ τη δομή του Βαγιοχωρίου που τις τελευταίες μέρες δέχτηκε πίεση λόγω "αποσυμφόρησης"
Στη Χίο οι κάτοικοι καταγγέλουν οτι κοπάδια λάθρο βγαίνουν βόλτες -οχι για να ψωνίσουν είδη πρώτης ανάγκης- και αδιαφορούν για τις συστάσεις που τους γίνονται. http://www.chiospress.gr/koinonia/72367-se-kopadia-vgainoun-oi-metanastes-apo-ti-vial-vinteo 

60 people are talking about this



Κάποιες απ τις πρωτοβουλίες ψευτοπροσφύγων όπως τα "Λευκά Κράνη" που πατρονάρονται απο Γερμανικές ΜΚΟ, το Die Linke και εργαζόμενους ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ, κατευθύνουν τους "πρόσφυγες" να αποφύγουν την επαφή με τους Έλληνες και την "μολυσμένη" απ τον κορονοϊό Ελληνική πλευρά της Λέσβου.

157 people are talking about this




πηγη
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template