Interamerican: Προσφέρει στήριγμα στην Prime Insurance του Δημήτρη Κοντομηνά

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Στην Interamerican παραχωρεί η Prime Insurance το δικαίωμα ανανέωσης ασφαλιστηρίων συμβολαίων Γενικών Ασφαλίσεων του
υποκαταστήματός της στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα ντιλ, που ανέμενε το τελευταίο διάστημα η αγορά, και με το οποίο η Prime κάνει ένα βήμα προς την ενίσχυση των εποπτευομενων Κεφαλαίων της. Η οικονομική διάσταση του ντιλ δεν έγινε γνωστή.

Σημειώνεται ότι η Prime Insurance έχει έδρα στην Κύπρο, είναι συμφερόντων του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά και το τελευταίο διάστημα εμφάνιζε προβλήματα με τους δείκτες φερεγγυότητας.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η εν λόγω εξέλιξη υπαγορεύεται από τις συνθήκες που διαμορφώνονται στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, αλλά και από τον επιχειρησιακό σχεδιασμό τόσο της Interamerican όσο και της Prime Insurance.


Η συνεργασία προβλέπει ότι η Prime Insurance θα σταματήσει να εκδίδει νέα συμβόλαια από την 1η Απριλίου 2020 για τους κλάδους που αναφέρονται στη συμφωνία. Η Prime Insurance θα συνεχίσει να εξυπηρετεί τους πελάτες της στον κλάδο υγείας, μέχρι τη λήξη των συμβολαίων τους.

Ενισχύει τη θέση της η Interamerican
Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, με τη συμφωνία, η Interamerican αποσκοπεί στην περαιτέρω ενίσχυση των δραστηριοτήτων της στους κλάδους Γενικών Ασφαλίσεων, όπου έχει αναπτύξει ιδιαίτερη τεχνογνωσία και προϊοντικό εύρος, αυξάνοντας από έτος σε έτος το μερίδιό της κατέχοντας, πλέον, ηγετική θέση στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Με την εν λόγω συνεργασία, αξιοποιούνται τα πλεονεκτήματα της εταιρείας και υποστηρίζεται ο στρατηγικός σχεδιασμός για τη βιώσιμη ανάπτυξή της.

Στην κυπριακή αγορά περιορίζεται η Prime

Η Prime Insurance με τη σειρά της, μετά τη δεκαετή και πλέον λειτουργία του υποκαταστήματός της στην Ελλάδα, εφεξής εστιάζει στρατηγικά να αναπτύξει τις εργασίες της στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά, όπου ασκεί όλους τους κλάδους ασφαλίσεων. 

Τόσο το δίκτυο των συνεργατών της αναφορικά με τη μεταφορά των συμβάσεών τους όσο και οι πελάτες της όσον αφορά στα συμβόλαιά τους, έχουν τη δυνατότητα επιλογής μιας ομαλής και επωφελούς εξέλιξης, που διασφαλίζεται από την αδιαμφισβήτητη αξιοπιστία και το κύρος της Interamerican.   
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template