Βιολόγος του MIT:Ο φόβος για τον COVID-19 είναι μια από τις μεγαλύτερες απάτες της ιστορίας

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Στις 11 Μαρτίου ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO) κήρυξε τον COVID-19 παγκόσμια επιδημία (πανδημία). Ο ιός, ο οποίος προέρχεται από την Whuan
στην Κίνα, αφαίρεσε πάνω από 4.000 ζωές με 100.000 μολυσμένα κρούσματα που αναφέρθηκαν παγκοσμίως

Ωστόσο, ορισμένοι πιστεύουν ότι ο πανικός για τον κορονοϊό είναι υπερβολικός και θα μπορούσε να προκαλέσει περισσότερες ζημιές στους πολίτες και να επιβαρύνει τα ήδη εύθραυστα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης.

Aπό τον Μάριο Δημόπουλο*


Ο Dr. Shiva Ayyadurai, επιστήμονας του MIT με 4 PHD (διδακτορικά) και ερευνητής για το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα, είναι ένας από τους πιο σεβαστούς ειδικούς που πιστεύουν ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και το “Deep State” κάνουν στον κόσμο ζημιά υπερβάλλοντας για την επίδραση του ιού. Είπε ότι ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να τρομάζουμε τους ανθρώπους και να αρχίσουμε να μιλάμε για την ανοσολογική υγεία.

Ο Dr. Shiva δεν είναι μόνος. Ο καθηγητής Jihad Bishara, κορυφαίος ισραηλινός ιολόγος και εμπειρογνώμονας για τις λοιμώδεις νόσους, χτυπά τον «περιττό και υπερβολικό πανικό» για τον κορονοϊό και προτρέπει τους ηγέτες του κόσμου να ηρεμήσουν το κοινό
Ο καθηγητής Jihad Bishara είναι διευθυντής της μονάδας μολυσματικών ασθενειών στο Ιατρικό Κέντρο Rabin, στο νοσοκομείο Beilinson στο Petah Tikva του Ισραήλ.




Σε δήλωσή του την Κυριακή, παρότρυνε τους ηγέτες του κόσμου να ηρεμήσουν τους πολίτες τους για την πανδημία του κορονοϊού. Είπε ότι οι άνθρωποι «μαστιγώνονται» με περιττό πανικό.
Στο βίντεο παρακάτω, ο Dr. Shiva εξηγεί λεπτομερώς πώς λειτουργεί ο κορονοϊός και γιατί είναι καιρός να μιλήσουμε για την Ανοσοποιητική Υγεία καθώς ο κόσμος αγωνίζεται με τον κορονοϊό.



Αυτοί οι δύο εμπειρογνώμονες έχουν δίκιο. Τον Οκτώβριο του 2009, ο H1N1 σκότωσε 1.000 ανθρώπους στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων περίπου 100 παιδιών, πριν ο Πρόεδρος Ομπάμα κηρύξει αργότερα εθνική έκτακτη ανάγκη για τον ιό. 


Εκείνη την εποχή, η υστερία των μέσων ενημέρωσης δεν ήταν τόσο υψηλή όσο είναι σήμερα. Νωρίτερα σήμερα, δημοσιεύσαμε επίσης μια ιστορία που χρησιμοποιεί δεδομένα από το CDC και τον WHO, που αναφέρει μια διαφορετική ιστορία από αυτό που έχουν πει τα ΜΜΕ.

Στο βίντεο παρακάτω, ο Dr. Shiva εξηγεί λεπτομερώς πώς λειτουργεί ο κορονοϊός και γιατί είναι καιρός να μιλήσουμε για την Ανοσοποιητική Υγεία καθώς ο κόσμος αγωνίζεται με τον κορονοϊό.

Επίσης, σε απάντηση σε ένα tweet από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Donald Trump, ο Dr. Shiva δήλωσε: «Ως έχων διδακτορικό δίπλωμα στο MIT στη Βιολογική Μηχανική που μελετάω και κάνω σχεδόν κάθε μέρα έρευνα στο ανοσοποιητικό σύστημα, ο φόβος του # coronavirus, που προκαλείται από το Βαθύ Κράτος θα πάει στην ιστορία ως μια από τις μεγαλύτερες απάτες για να χειραγωγήσουν τις οικονομίες, να καταστείλουν τη διαφωνία, και να προωθήσουν το επιτρεπόμενο φάρμακο!».



Όπως αναμενόταν, το tweet του προκάλεσε αντιπαράθεση με μερικούς λέγοντας ότι ο COVID-19 έχει υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας από την εποχική γρίπη και επίσης επισημαίνει την καθημερινή αύξηση του αριθμού των περιπτώσεων μόλυνσης. Άλλοι συμφώνησαν.



Δείτε και αυτό το βίντεο από τον Dr. Shiva. Εδώ εξηγεί αναλυτικά πώς να δυναμώσουμε το ανοσοποιητικό σύστημα με βιταμίνη Α, C, D και άλλα θρεπτικά συστατικά.



Εδώ η ιστοσελίδα του Dr. Shiva: https://vashiva.com/

Πηγή

TechStartups Team, MIT biologist says fear mongering on coronavirus will go down as biggest fraud to manipulate economies, March 12, 2020. https://techstartups.com/2020/03/12/mit-biologist-says-fear-mongering-coronavirus-will-go-biggest-fraud-manipulate-economies/?fbclid=IwAR0cF2hJV-lsp673Att9xzRazHMwzgFAe-nddRgD1tzTymFZAQiGoozV63k

*Μάριος Δημόπουλος

Φυσικοπαθητικός (Doctor of Naturopathy)-Διατροφοπαθητικός-Συγγραφέας

Υποψήφιος PhD in Integrative Medicine

Μέλος του American Council of Applied Clinical Nutrition

Μέλος του American Association of Drugless Practitioners

Μέλος του American Association of Nutritional Consultants

Μέλος του Canadian Association of Natural Nutritional Practitioners

Μέλος της Association for Natural Medicine in Europe

Μέλος του Παγκύπριου Συνδέσμου Διατροφολόγων   
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template