ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΑΝΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ TWITTER Ο Joker ντυμένος Παπαδημούλης στου Σκλαβενίτη

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

Πρόκειται για τυπογραφικό λάθος, άθλιοι συκοφάντες. Σας καλούμε να ανακαλέσετε.
Δεν πρόκειται για τον ευρωβουλευτή του Σύριζα Παπαδημούλη ο οποίος δήθεν

επέστρεψε στην Αθήνα ώστε να ταμπουρωθεί σε κατακόμβη του Παλαιού Ψυχικού, επειδή στις Βρυξέλλες αυξάνονται τα κρούσματα του coronavirus.

Αυτό που συνέβη ήτο ένα αδιανόητο τρολάρισμα του ηρωικού ευρωβουλευτή από νεοδημοκρατικά τρολ τα οποία εκτελούν εντολές του Τάκη Θεοδωρικάκου.

Σε καμμία περίπτωση ένας βουλευτής της αριστεράς (πήραμε την κυβέρνηση αλλά όχι την εξουσία) δεν θα έσπευδε με το που πάτησε το πόδι του στην Αθήνα να αγοράσει κωλόχαρτα από τον σύντροφο Σκλαβενίτη. Ο Παπαδημούλης σε καμμία περίπτωση δεν θα έθετε σε κίνδυνο τους εργαζόμενους και τον αστυνομικό-συνοδό πηγαίνοντας για ψώνια στο σούπερ μάρκετ. Τι πιο φυσικό να καθήσει σε καραντίνα για 14 μέρες και από εκεί να εξαπολύει τα επαναστατικά του τιτιβίσματα.

Τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ είναι χαμένος χρόνος από το twitter γι΄αυτό και σε καμμία περίπτωση δεν θα πέσουμε στη παγίδα του Τάκη Θεοδωρικάκου και του Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος από το κρεβάτι του coronavirus ενορχήστρωσε την επίθεση-δια μέσω Mega-στον αγωνιστή της αριστεράςε και της προόδου.

Ένα πλουσιόπαιδο στη ουρά του σούπερ μάρκετ
Σύμφωνα με το πόθεν έσχες του που δημοσίευσε η αρμόδια επιτροπή της Βουλής, ο Παπαδημούλης διαθέτει μεγάλη ρευστότητα και χαρτοφυλάκιο επενδυτικών τίτλων της τάξης των 2 εκατ. ευρώ.

Το οικονομικό έτος 2018, τα προσωπικά εισοδήματα του κ. Παπαδημούλη ανήλθαν σε 252.700,95 ευρώ και της συζύγου του σε 25.265,65 ευρώ.
Σε 18 τραπεζικούς λογαριασμούς το ζεύγος Παπαδημούλη έχει καταθέσεις συνολικού ύψους 1.094.550,12 ευρώ ενώ η σύζυγός του είναι συνδικαιούχος με τον αδερφό της σε επιπλέον δύο λογαριασμούς με καταθέσεις 436.040,59 ευρώ.
Την ίδια ώρα το επενδυτικό χαρτοφυλάκιο του κ. Παπαδημούλη κατά το συγκεκριμένο οικονομικό έτος περιελάμβανε 19 τίτλους μετοχών και αμοιβαίων κεφαλαίων με αποτίμηση αξίας ύψους 973.593,94 ευρώ έως την εκποίηση 667 μεριδίων αμοιβαίου κεφαλαίου(KBC PRIVILEGED) έναντι 211.952,59 ευρώ.

Please have a look to @EUparliament Vice President @papadimoulis who was accusing @EU_Commission that didn't took all the appropriate measures to tackle , violating 14 days quarantine for people coming abroad, stocking goods. Shame on him, pity for us.

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Jamakos



Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template