ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδας από 6 έως 12 Απριλίου 2020

Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Καριέρα,Οικονομικά θέματα ,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ..

απο την Λίτσα Πετρίδη για το tlife.gr


Πώς θα είναι αυτή η εβδομάδα σύμφωνα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;

Κριός
Ξεκίνα δυναμικά την εβδομάδα σου και οπλίσου με τόλμη και ψυχραιμία μιας και κουβαλά τις δυσκολίες της. Δυστυχώς και συγκυριακά αλλά και πλανητικά. Η Πανσέληνος στις 8/4 στον άξονα Κριού – Ζυγού επηρεάζει τα επαγγελματικά σου, δημιουργώντας καθυστερήσεις και ανατροπές στα σχέδιά σου. Συγκράτησε τα νεύρα σου και μάθε να είσαι υπομονετική. Ο Ερμής στις 11/4 ευτυχώς περνά στο δικό σου ζώδιο και σώζει κατά κάποιο τρόπο τα πράγματα. Μέχρι τις 27/4 λοιπόν επιδίωξε συζητήσεις και διατύπωσε τις ιδέες και απόψεις σου. Με επιχειρήματα μπορείς να τις υπερασπιστείς και να τις θέσεις σε εφαρμογή, έτσι ώστε να διευκολύνεις τις υποθέσεις σου. Μην μπερδεύεις όμως τα αισθηματικά με τα επαγγελματικά σου. Ναι είπαμε να κυνηγάς τους στόχους σου αρκεί να μη σου γίνονται εμμονή και παραμελείς τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένα ερωτικό σκίρτημα μπορεί να σου προκαλέσει κάποιος συνάδελφος. Μην πανικοβάλλεσαι και αντιμετώπισέ το με σοβαρότητα. Οι πιθανότητες να εξελιχθεί κάτι όμορφο είναι πολλές.


Ταύρος
Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετές υποχρεώσεις και ομολογουμένως δύσκολες. Οι αλλαγές στα εργασιακά είναι δεδομένες είτε τις προκαλείς εσύ, είτε αποφασίζουν άλλοι για αυτές και καλείσαι να τις αντιμετωπίσεις. Ευκαιρία να ανακαλύψεις ικανότητες που κρύβεις μέσα σου και που μέχρι σήμερα δεν χρειάστηκε ίσως να μάθεις. Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον 6ο ηλιακό οίκο σου και σε συνδυασμό με τον Άρη, Κρόνο και Ουρανό σε ταρακουνάνε για τα καλά ανατρέποντας τα δεδομένα. Ο Ερμής στα τέλη της εβδομάδας από τη νέα του θέση έρχεται να κατευνάσει λίγο τα πράγματα, για αυτό μην αγχώνεσαι τόσο. Ενίσχυσε την ερωτική και συναισθηματική σου ζωή. Πρόσθεσε νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σας και παρακίνησε τον ερωτικό σύντροφό σου να σε ακολουθήσει. Εσύ που είσαι μόνη, μάθε να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις αυτό το δύσκολο για όλους διάστημα ανώδυνα.


Δίδυμοι
Με σωστή οργάνωση και ψυχραιμία θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις της εβδομάδας. Αν και η Πανσέληνος πραγματοποιείται σε ένα αρκετά φιλικό ζώδιο για σένα και σε γεμίζει αισιοδοξία και διάθεση για δράση, οι υπόλοιπες ενέργειες αλλά και οι συνθήκες που επικρατούν σε καταπιέζουν αρκετά. Αφουγκράσου τις ανάγκες του ερωτικού σου συντρόφου και δείξε του τη σημαντικότητα της ύπαρξής του στη ζωή σου. Εσύ που είσαι μόνη, δεν αποκλείεται ένα άτομο του παρελθόντος να επαναφέρει τον έρωτα στη ζωή σου. Σε κάθε περίπτωση η μοναξιά σου τελειώνει και καιρός να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου για συντροφικότητα, ασφάλεια και σιγουριά. Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στα τέλη της εβδομάδας, θα σε βοηθήσει να αναλάβεις πρωτοβουλίες, να καθοδηγήσεις και να επιτύχεις τις επιδιώξεις σου.


Καρκίνος
Διαμόρφωσε έτσι το πρόγραμμα της εβδομάδας που θα σου επιτραπεί να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και να ικανοποιήσεις τις προσωπικές σου ανάγκες. Σε περιμένουν πολλές και κρίσιμες υποχρεώσεις που θα πρέπει να διεκπεραιώσεις, χωρίς όμως να ξεχνάς τον εαυτό σου. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού είναι πιθανό να προκαλέσει κάποιες ανακατατάξεις στα εργασιακά. Είτε πρόκειται για τις συναδελφικές σχέσεις σου, είτε για νέες προκλήσεις και προτάσεις είναι σημαντικό να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Να αξιοποιήσεις τις δυνατότητές σου και να φανείς συνεπής στα καθήκοντά σου. Τώρα που είμαστε αναγκασμένοι να κλειστούμε στο σπίτι είναι ευκαιρία να δώσεις μια ισχυρή τόνωση στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία που θα προκύψει εντελώς ξαφνικά και από το πουθενά στη ζωή σου φαίνεται να σε συναρπάζει και να ανεβάζει την ψυχολογία σου.


Λέων
Δύο είναι τα κύρια αστρολογικά γεγονότα της εβδομάδας. Η πραγματοποίηση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Κριού που δεν λειτουργεί και τόσο ευνοϊκά και το πέρασμα του Ερμή επίσης στο ίδιο ζώδιο στα τέλη της εβδομάδας που εξισορροπεί λίγο τα πράγματα. Για αυτό φρόντισε να οπλιστείς με υπομονή και προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου. Νιώθεις εγκλωβισμένη και έτοιμη να τα βάλεις με όλους και όλα. Μην ξεχνάς ότι αυτή είναι μια δύσκολη περίοδο για όλους και θα πρέπει διατηρήσουμε τις καλές σχέσεις τόσο στα εργασιακά όσο και τα προσωπικά. Κάντε πράγματα μαζί με τον ερωτικό σύντροφό σου που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τη ρουτίνα, τη μονοτονία και τον εγκλεισμό. Εσύ που είσαι μόνη, διατήρησε τις επαφές και τις επικοινωνίες με τους θαυμαστές σου και δες το σαν ευκαιρία να τους γνωρίσεις καλύτερα.



Παρθένος
Ίσως να νιώθεις σαν ένα καράβι που έχει χτυπήσει στα βράχια αυτήν την εβδομάδα, με την πραγματοποίηση της Πανσελήνου και με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σου. Απόφυγε τον εκνευρισμό στα εργασιακά που μπορεί να σου δημιουργήσουν οι αλλαγές του προγράμματός σου και οι έξτρα υποχρεώσεις. Εκτίμησε και εισέπραξε τη φροντίδα που λαμβάνεις από τον ερωτικό σύντροφό σου, που προσπαθεί να σε απαλλάσσει από κάθε ανασφάλεια και να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Εσύ που είσαι μόνη, μην σκέφτεσαι απαισιόδοξα και μην απομονώνεσαι. Μπορείς να διατηρήσεις τις επαφές σου έστω και τηλεφωνικά. Ο Ερμής στα τέλη της εβδομάδας στο ζώδιο του Κριού όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 27/4, πρόσεξε μην σε οδηγήσει σε παρορμητικές και επιπόλαιες κινήσεις.



Ζυγός

Η νέα εβδομάδα προμηνύεται ιδιαίτερα περίπλοκη και δραστήρια παράλληλα. Έχεις τη δυνατότητα να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με την οικογένεια και τους δικούς σου ανθρώπους, να ασχοληθείς με το σπίτι που περιέργως γίνεται πηγή ενέργειας σου και να απολαύσεις τη σιγουριά και την ασφάλεια που σου παρέχουν. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού διαταράσσει έντονα τα συναισθήματα και τις συνθήκες στα εργασιακά, καθώς νιώθεις να χάνεις τις ισορροπίες σου με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σου. Προστάτευσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου από τα αδιάκριτα βλέμματα και μην επιτρέπεις σε κανέναν να σου ασκεί κριτική και να σε επηρεάζει αρνητικά. Εσύ που είσαι μόνη, μην σκέφτεσαι αρνητικά για τις νέες επαφές που προκύπτουν στη ζωή σου. Δώσε τους τη δυνατότητα να σου δείξουν τις πραγματικές τους προθέσεις και κατόπιν να κρίνεις και να αποφασίσεις.


Σκορπιός

Προετοιμάσου για μια εβδομάδα περίπλοκη και δραστήρια, μιας και τα δύο αστρολογικά φαινόμενα που συμβαίνουν σου δημιουργούν την εντύπωση πως διαταράσσουν τις ισορροπίες σου. Κυρίως η Πανσέληνος σε συνδυασμό με άλλες όψεις, σου δημιουργούν την αίσθηση πως όλα ανατρέπονται και παγώνουν γύρω σου. Δεν αποκλείεται να δεχτείς νέες εργασιακές προτάσεις που ναι μεν μπορεί να σε αγχώσουν αρχικά, όμως στη συνέχεια θα διαπιστώσεις πως μέσα από αυτές σου ανοίγονται άλλοι ορίζοντες. Βρες κοινές δραστηριότητες με τον ερωτικό σύντροφό σου που θα σας δέσουν ακόμα περισσότερο και αυξήστε την οικειότητα μεταξύ σας. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και σκέψου θετικά για το μέλλον. Ο Ερμής στα τέλη της εβδομάδας σου δημιουργεί την ανάγκη να αντισταθείς, να εναντιωθείς σε καταστάσεις ρουτίνας ή στασιμότητας, όμως δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να τα καταφέρεις.


Τοξότης
Προσπάθησε να φανείς συνεπής στις εργασιακές υποχρεώσεις σου και τήρησε τις ημερομηνίες σου. Είναι σημαντικό να παραδώσεις υποχρεώσεις στα πλαίσια των δεσμεύσεων και υποσχέσεων σου, όσο κι αν οι συνθήκες αλλάζουν γύρω σου. Η επικοινωνία είναι το κλειδί αυτό το διάστημα και ο τομέας επίτευξης των στόχων και σχέσεων σου. Η ανάγκη σου για συναισθηματική ασφάλεια είναι αυτή τη βδομάδα στην απόλυτη προτεραιότητα σου, για αυτό και επικεντρώνεσαι, αφιερώνεις ουσιαστικό χρόνο στον αγαπημένο σου. Μπορείτε να κάνετε κοινά σχέδια, να μοιραστείτε όμορφες στιγμές οι δυο σας και να έρθετε πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήσεις τις προσωπικές ανασφάλειες και την έλλειψη συντροφικότητας που νιώθεις έντονα να σε οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις και ενέργειες. Η οικονομική σου κατάσταση επίσης σε προβληματίζει έντονα.


Αιγόκερως
Οι ανασφάλειες και οι αλλαγές που έχουν προκύψει στη ζωή σου το τελευταίο διάστημα φαίνεται να φέρνουν λίγο τα πάνω κάτω στην ψυχολογία σου. Κάνε μια προσπάθεια να σκεφτείς πιο θετικά και να οργανωθείς καλύτερα. Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού σου δημιουργεί μια αβεβαιότητα στον τομέα των εργασιακών και οικονομικών σου, οι οποίες επιδεινώνονται και με τα όσα συμβαίνουν γύρω σου. Εκπλήξεις σε περιμένουν από τον ερωτικό σύντροφο σου αυτή τη βδομάδα, μιας και φαίνεται να προσπαθεί να σου δείξει τον καλύτερο του εαυτό. Εσύ που είσαι μόνη, κάλυψε τις συναισθηματικές σου ανάγκες επικοινωνώντας ουσιαστικότερα με αγαπημένα σου πρόσωπα. Στο τέλος της εβδομάδας με τον Ερμή να περνά στο ζώδιο του Κριού θα πρέπει να είσαι προσεκτική στον τρόπο που εκφράζεσαι. Γίνεσαι επικριτική και απότομη.


Υδροχόος
Η νέα εβδομάδα δεν έρχεται και με τις καλύτερες προϋποθέσεις, όμως μπορείς να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου. Δείξε επιφυλακτικότητα στα εργασιακά καθώς ένα παρασκήνιο πλέκεται γύρω σου, που με την καλοπροαίρετη πάντα διάθεση σου πιθανά να μην αντιληφθείς. Μην λες πολλά για τα σχέδιά σου. Συγκεντρώσου στις δικές σου υποχρεώσεις και προσπάθησε να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα. Μην κρύβεις τα συναισθήματα σου από τον ερωτικό σύντροφό σου. Απελευθερώσου και εκφράσου ελεύθερα. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά και να γνωρίσει καλύτερα ο ένας τον άλλον. Εσύ που είσαι μόνη, μην μπλέκεις σε παράλληλες καταστάσεις και μην εκτίθεσαι συναισθηματικά άσκοπα και άδικα.


Ιχθείς
Οργάνωσε τις υποχρεώσεις της εβδομάδας σου, προσπαθώντας να εξοικονομείς χρόνο για τον εαυτό σου και για ευχάριστες δραστηριότητες που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σου. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον 8ο οίκο σου θα φέρει στην επιφάνεια παλιές φοβίες, κρυμμένες παλιές νοσταλγίες και μία εσωτερική αναστάτωση που θα πρέπει να κατευνάσεις με κάθε τρόπο. Η ανάγκη σου να αλλάξεις παραστάσεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, να προσθέσεις ενδιαφέρον στην καθημερινότητα σας θα πρέπει να είναι και να γίνει η απόλυτη προτεραιότητά σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια φιλία ή μια επαγγελματική σχέση μην σου κάνει εντύπωση αν διαπιστώσεις πως αλλάζει μορφή και γίνεται πιο ενδιαφέρουσα.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template