ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 9 Απριλίου 2020

Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα ,Οικονομικά θέματα ,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

απο την Λίτσα Πετρίδη για το tlife.gr
Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;


Κριός
Σήμερα reality check. Ήρθε εκείνη η στιγμή που θέλεις δεν θέλεις θα έρθεις αντιμέτωπη με την πραγματικότητα και θα πρέπει να δεις και να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις στην πραγματική τους διάσταση. Χωρίς ωραιοποιήσεις. Μην διστάσεις καθόλου να κάνεις τα απαιτούμενα ξεκαθαρίσματα και πίστεψέ με αυτό θα σε κάνει πιο θετική. Τελείωνε με το πριν και βάλε πλώρη για το μέλλον.


Ταύρος
Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να ομορφύνεις λίγο την καθημερινότητα της καραντίνας. Χρησιμοποίησε το βασικό σου όπλο, τη φαντασία σου και δημιούργησε μια ευχάριστη και διαφορετική ατμόσφαιρα όσο μένεις σπίτι. Άφησε τις σοβαρές αποφάσεις για λίγο αργότερα, που θα έχει φύγει η επιρροή της πανσελήνου και θα νιώθεις πιο ψύχραιμη.



Δίδυμοι

Κι αν κάτι δεν σου είχε βγει παλιότερα, παίζει σήμερα να το καταφέρεις. Καραντίνα μεν, ευκαιρίες δε. Τίτοτα δεν αποκλείεται όσο υπάρχει το διαδίκτυο και τα τηλέφωνα. Δεν έχεις λοιπόν παρά να επωφεληθείς από ό,τι θετικό προκύψει σήμερα. Το μοναδικό πράγμα που πρέπει να έχεις λίγο το νου σου σήμερα είναι ο παρορμητισμός σου. Μην βιαστείς, σκέψου με ψυχραιμία, ζύγισε, ρώτα φίλους και μετά αποφάσισε.



Καρκίνος

Η μέρα σήμερα είναι ιδανική για… σκέψη. Εκεί στο σπίτι, εκεί στην καραντίνα μας ο καθένας, εσύ δεν έχεις παρά να τα βάλεις κάτω και κάποια θέματα που εκκρεμούν και σε απασχολούν, σκέψου τα με την ηρεμία σου. Μόνον έτσι θα βρεθούν οι απαιτούμενες λύσεις. Κι αν κάτι προσπαθήσει να σε εκνευρίσει, εσύ κουλ. Ψύχραιμα. Η ηρεμία και η νηφάλια σκέψη είναι η λύση.



Λέων
Δύσκολη εποχή, δύσκολη φάση, αλλά δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες για σένα. Αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να ξέρεις για σήμερα. Το δεύτερο είναι ότι πρέπει σήμερα να προσπαθήσεις να είσαι ήρεμη, να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Η Πανσέληνος που πέρασε ακόμα μας επηρρεάζει. Κουλ λοιπόν και κυρίως με τον σύντροφό σου. Εκεί μπορεί να προκύψει η ένταση.



Παρθένος
Εσύ, σήμερα, θα ασχοληθείς με τι άλλο; Τις προβληματικές καταστάσεις. Και φυσικά θα προσπαθήσεις να τις λύσεις. Για να πάρεις ανάσα, να γλιτώσεις από αυτές, να σταματήσουν να σε καταπιέζουν και να χαλάνε την ψυχολογία σου. Αυτό θα έχει το μενού σήμερα. Όμως, θα υπάρχει και ένας εκνευρισμός μέσα σου που θα κάνει το παραπάνω λίγο πιο δύσκολο, να ξέρεις. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να προσπαθήσεις όσο γίνεται να χαλιναγωγήσεις τα νεύρα σου, ώστε να αποφύγεις κινήσεις και συμπεριφορές που τελικά θα σου γυρίσουν μπούμερανγκ.



Ζυγός
Σήμερα χρειάζεται να αυξήσεις το volume στον αυτοέλεγχό σου. Σήμερα πρέπει να κρατάς καλά τα χαλινάρια του εαυτού σου. Να είσαι προσγειωμένη και να μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου που τελικά μπορεί να σε οδηγήσει σε κακές αποφάσεις. Ό,τι γίνει σήμερα πρέπει να το φιλτράρει το μυαλό σου, η λογική σου και όχι το συναίσθημα, ναι;



Σκορπιός
Παρόλη την κατάσταση, παρόλο που πρέπει να μένουμε σπίτι, καταφέρνεις και σήμερα έχεις καλή διάθεση και αυτό κάνει καλό και στους ανθρώπους που συνυπάρχεις μαζί τους. Δεν έχεις λοιπόν παρά να εκμεταλλευθείς όσο περισσότερο γίνεται τη μέρα και να διώξεις ό,τι σε κρατάει πίσω και να προχωρήσεις μπροστά, σε ένα πιο ευοίωνο μέλλον.



Τοξότης
Αν και μόλις πέρασε μια δυνατή Πανσέληνος με αρκετό εκνευρισμό, σήμερα είσαι ήρεμη. Σήμερα, αφιερώνεις τη μέρα κάνοντας ένα ταξίδι στο παρελθόν. Η αλήθεια είναι πως η καραντίνα, οι ώρες στο σπίτι ευνοούν μια τέτοια συνθήκη. Οπότε σήμερα, αναμοχλεύεις το παρελθόν και λύνεις ό,τι σε βαραίνει ή βρίσκεται σε εκκρεμότητα. Για να πας παρακάτω πιο ξαλαφρωμένη.

Αιγόκερως
Η μέρα, το σπίτι, η καραντίνα, η Πανσέληνος που μόλις έγινε σήμερα φέρνουν μια μελαγχολία. Σήμερα νιώθεις ιδιαιτέρως ευαίσθητη. Θέλεις να απομονωθείς, δεν θέλεις επικοινωνίες και κουβέντες. Θέλεις να μείνεις μόνη. Μακριά από τα προβλήματα των άλλων, μακριά από τους άλλους γενικώς. Μην το παρακάνεις όμως. Καλή η ευαισθησία, αλλά όταν το παρακάνουμε μας γυρίζει μπούμεραγνκ, ναι; Δεν χρειάζεται να είσαι τόσο ανεκτική στα λάθη των άλλων, ναι;


Υδροχόος
Σήμερα νιώθεις λίγο να πνίγεσαι. Στο μυαλό σου είναι όλα. Είσαι απλά λίγο υπερβολική. Εκκρεμότητες, δουλειές, θεματάκια άλυτα τα έχεις μεγενθύνει και λίγο φρικάρεις. Κουλ. Κάνε ένα βήμα πίσω και προσπάθησε να δεις τα πράγματα στην κανονική τους διάσταση. Δεν είναι τόσο άσχημα όσο τα βλέπεις. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με φίλους. Θα σε βοηθήσουν και θα σε προσγειώσουν.


Ιχθείς
Δεν την λες και εύκολη τη μέρα σου, δεν είναι όμως και κακή. Κινητοποίησε την αισιοδοξία σου και τη θετική σου ενέργεια και όλα θα γίνουν καλύτερα και ευκολότερα. Ναι, υπάρχουν κάποια εμπόδια. Ναι, υπάρχουν κάποια προβλήματα. Λύνονται όμως, αν δεν αφεθείς στην γκρίνια και τον αρνητισμό.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template