ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ Kαι τον Κολοκοτρώνη για εσχάτη προδοσία…

Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Είμαστε ο ίδιος λαός που κατέκτησε το Euro 2004.
Είμαστε ο ίδιος λαός που κάηκε στο Μάτι και στην Ηλεία.


Είμαστε ο ίδιος λαός που έχασε τη μισή Κύπρο.

Είμαστε ο ίδιος λαός που νίκησε τους Τούρκους στον Έβρο.

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Είμαστε ο ίδιος λαός που στείλαμε 1 εκατ. Αγανακτισμένους στο Σύνταγμα

Είμαστε ο ίδιος λαός που ανέχτηκε 10 χρόνια μνημόνια.

Είμαστε ένας λαός των άκρων, του ύψους και του βάθους, του θριάμβου και της τραγωδίας.


Γι΄αυτό αγαπητέ κ. Πρωθυπουργέ, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εάν σήμερα θριαμβολογούμε για την αποτελεσματικότητα του σχεδίου αντιμετώπισης του ιού, αύριο μπορεί να κλαίμε γιατί μας ξέφυγε το καρφί στο πέταλο του αλόγου.


Στο Κουρδιστό Πορτοκάλι –χωρίς διάθεση να μειώσουμε τη δουλειά του Σωτήρη Τσιόδρα και των ηρώων γιατρών και του συνόλου του νοσηλευτικού προσωπικού -πιστεύουμε ότι το γεγονός ότι δεν έχουμε πολλά θύματα οφείλεται στο ότι είμαστε παρτάκηδες και εγωπαθείς και προσέχουμε τον εαυτό μας, τη πάρτη μας που λένε.

Αυτό το κουσούρι για το κοινωνικό σύνολο είναι πλεονέκτημα στη περίπτωση του πολέμου με τον Covid-19.


To ότι ο καθένας κοιτάει το τομάρι του είναι η μοναδική και ακαταμάχητη συνταγή του Έλληνα κατά του Covid-19.

Πάμε παρακάτω. Μας μαντρώσατε λοιπόν κε Πρωθυπουργέ και απ΄ότι αντιλαμβάνομαι καθώς είστε και λίγο ντοπαρισμένος με τη διεθνή επιβράβευση στο πρόσωπό σας (διθυραμβικές συνεντεύξεις, κλπ) αναρωτιέμαι εάν οι κ.κ. Σταικούρας και Βρούτσης (οι οποίοι στα 4,5 πέτρινα χρόνια διακυβέρνησης του Σύριζα δεν κατάφεραν να έχουν έτοιμα νομοσχέδια επαναστατικών μεταρρυθμίσεων), έχουν στο μυαλουδάκι τους το μετά.

Μετά τον καλοχτενισμένο Covid-19 θα πρέπει να ακολουθήσει μία ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ η οποία θα στρώσει το χαλί στις ξένες επενδύσεις.

Είναι έτοιμα αυτά τα οξυδερκή αγόρια της κυβέρνησής σας για το μετά;
Και πρέπει να γνωρίζετε κ. Μητσοτάκη εάν σήμερα σας χωρίζουν 23 μονάδες από τους κατσιαπλιάδες του Σύριζα αύριο που η φτώχια, από τη πολλή κλεισούρα, θα θερίζει τις οικογένειες μπορεί να βγει ένας πιο περίτεχνος Βαρουφάκης και να πάρει όλο το χαρτί και η ΝΔ να βρεθεί στο 14%.

Γιατί και οι Πασόκοι μπορεί να ισχυρίζονται ότι κράτησαν την Ελλάδα όρθια αλλά πήγαν στο 12% και μετά στα μισά του 12%.

Επειδή λοιπόν κε Πρωθυπουργέ όλα είναι φλου σαν τον Μπάμπη τον Φλου, πείτε στον Χαρδαλιά να μην πολυκάνει τον Στηβ Μαγκάρετ-FBI-Xαβάη 5-0 γιατί από τη μία στιγμή στην άλλη μπορεί να βρεθείτε στον άσο, λάσο, ελπάσο.

Σας θυμίζουμε ότι τα Χριστούγεννα και στη περίοδο των Χριστουγέννων και πριν κοβίδη η κατανάλωση είχε πιάσει πάτο ενώ οι αλυσίδες τροφίμων είχαν πτώση 30%. Κι αυτό γιατί οι οξυδερκείς υπουργοί σας δεν μπορούσαν να εμπνεύσουν εμπιστοσύνη στο κόσμο εξαιτίας της ατολμίας και της ανεπάρκειάς τους.

Το μεγαλύτερό σας επίτευγμα- και αυτό είναι πράγματι ιστορικών διαστάσεων- ήταν η Νίκη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στον Έβρο.

Αυτό κε Πρωθυπουργέ φέρνει την υπογραφή σας όπως και τις υπογραφές των αρμοδίων υπουργών Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη.

Σας ξαναλέμε: το γεγονός ότι δεν κλαίμε χιλιάδες από τον κοβίδη οφείλεται στο ότι είμαστε παρτάκηδες και φιλοτομαριστές και κάνουμε ότι μπορούμε να σωθούμε για να δούμε τον γείτονα και τη κατσίκα του να πεθαίνουν.

Αυτό και η κωλοφαρδία μάς έχουν σώσει για την ώρα και όχι η αρμόδια παιδική χαρά.

Αν κάποιους πρέπει να συγχαρούμε είναι οι ήρωες γιατροί γι΄αυτό και το Κουρδιστό Πορτοκάλι δίνει βήμα στους γιατρούς άσχετα εάν είναι κολλημένοι κνίτες, συριζαίοι, ΜΛΚΕΕΜΛΕ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ-ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΛΑ-ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΚΟΡΔΕΛΑ.

Κε πρωθυπουργέ, φροντίστε την επόμενη μέρα να έχετε αλλάξει το οικονομικό σας επιτελείο και να έχετε τοποθετήσει τολμηρούς μεταρρυθμιστές υπουργούς γιατί εάν περιμένει ο Μπελμοντός Βρούτσης να εισπράξει τις ασφαλιστικές εισφορές που προβλέπει το κατρουγκάλειο νομοσχέδιό του και ο τσεκαδόρος εισιτηρίων Σταικούρας να εισπράξει φόρους με φορολογικό συντελεστή στο 24% και φορομπηχτικά χαράτσια προσέξτε μην έχετε την τύχη του Αργεντίνου Ντελαρούα του ελικοπτεράτου, μια νύχτα μαγική.

Είπαμε ο ελληνικός λαός είναι των άκρων, του θριάμβου και της τραγωδίας-ρίξτε μια ματιά στην ιστορία: Και τον Θοδωρή Κολοκοτρώνη για εσχάτη προδοσία τον κατηγόρησε…
Καληνύχτα σας κε Μητσοτάκη… 

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template