Επίθεση με βιτριόλι: Τα πρώτα λόγια της 34χρονης - Τα 75 δευτερόλεπτα της φρίκης σε βίντεο

Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

«Με κοίταξε για δευτερόλεπτα στα μάτια μια μαυροφορεμένη γυναίκα, που εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά μου, ενώ
ετοιμαζόμουν να μπω στο ασανσέρ και αμέσως μετά μου πέταξε καυστικό υγρό. Προσπαθώ να θυμηθώ εάν την γνώριζα από κάπου. Φορούσε χειρουργική μάσκα και ήταν καλυμμένα έτσι τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου έκανε κακό», ανέφερε η 34χρονη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, στη νέα ολιγόλεπτη συνομιλία της, με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας που διερευνούν την υπόθεση.

Η 34χρονη, που διακομίστηκε χθες από την ιδιωτική κλινική στο Νέο Φάληρο, όπου νοσηλευόταν, στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Θριάσιου Νοσοκομείου, παραμένει σε σοβαρή κατάσταση. Υπενθυμίζεται, ότι η άτυχη γυναίκα δέχθηκε την επίθεση, ενώ πήγαινε στην εταιρεία που εργάζεται στη λεωφόρο Θησέως, στο ύψος της Αγίας Ελεούσας.


Σύμφωνα με πληροφορίες από τις ίδιες αστυνομικές πηγές, έως αυτή την ώρα, έχουν καταθέσει αρκετά πρόσωπα από το συγγενικό, φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον της γυναίκας. «Σε αυτή την φάση προσπαθούμε να μικρύνουμε τον κύκλο των υπόπτων», σημείωσαν χαρακτηριστικά στο ΑΠΕ – ΜΠΕ οι ίδιες πηγές.
Παράλληλα η Αστυνομία σαρώνει τα βίντεο απο διάφορες κάμερες που έχουν καταγράψει εικόνες από το πρωι της Δευτέρας καθώς εκτιμούν πως η μαυροφορεμένη γυναίκα πήγε και το προηγούμενο πρωί στο κτήριο της ασφαλιστικης εταιρείας της λεωφόρου Θησέως στην Καλλιθέα για να κάνει την πρόβα τζενεράλε πριν περάσει στην τελευταία επιχειρησιακή φαση του σατανικού της σχεδίου και την επίθεση με βιτριόλι με στόχο την 34χρονη Ιωάννα.




Έτσι, συγκρινουν το υλικό των δύο ημερών σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν πρόσωπα που «κούμπώνει» το προφίλ και τα χαρακτηριστικά τους.

Το protothema.gr εξασφάλισε ένα αποκλειστικό βίντεο στο οποίο φαίνεται καθαρά η είσοδος της 34χρονης στην πολυκατοικία στην οποία δέχθηκε την επίθεση. Έπειτα από ένα λεπτό και 15 δευτερόλεπτα, χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο εκτυλίχθηκε η φρικτή επίθεση, η άτυχη κοπέλα φαίνεται να τρέχει πανικόβλητη για το φαρμακείο, βγαίνοντας μάλιστα στον δρόμο με κίνδυνο της ζωής της, χωρίς να κοιτάξει καν αν υπήρχε κάποιο διερχόμενο όχημα.


Ένα δεύτερο σενάριο που δεν αποκλείουν οι αστυνομικοί είναι η μυστηριώδης μασκοφόρος με τα μαύρα ρούχα να μην έδρασε μόνη της αλλά να είχε τη βοήθεια ενός δεύτερου προσώπου το οποίο αμέσως μετά την φρικτή επίθεση με το βιτριόλι στο πρόσωπο της 34χρονης Ιωάννας, την εξαφάνισε.

Για το λόγο αυτό ερευνούν και κάμερες απο δίπλανά τετράγωνα που δείχνουν αυτοκίνητα να απομακρύνονται στην προσπάθεια να εντοπίσουν το ύποπτο όχημα και το δρομολόγιο διαφυγής. Όμως όπως λενε οι αστυνομικοί αυτή είναι μια ιδιαίτερα χρονοβόρα διαδικασία.

Σε βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr φαίνεται μία γυναίκα με μαύρα να φεύγει τρέχοντας από απέναντι από την είσοδο του κτηρίου στη λεωφόρο Θησεώς.





Δείτε βίντεο που δείχνει αρχικά την 34χρονη να απομακρύνεται από την πολυκατοικία, ωστόσο, φαίνονται και άλλα δύο πρόσωπα!






Την ίδια ώρα, στο μικροσκόπιο των αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Καλλιθέας, έχει μπει το κινητό τηλέφωνο του θύματος αναζητώντας το μυστικό στις φωτογραφίες, τα sms και τη λίστα των εισερχόμενων και εξερχόμενων κλήσεων. Παράλληλα προσπαθούν να αντλήσουν στοιχεία και απο τα social media που διέθετε η 34χρονη με επίκεντρο το messenger και τον «τοίχο” της για να εντοπίσουν τυχόν περίεργα ή απειλητικά μηνύματα και αναρτήσεις που να δείχνουν συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

Σε αυτή τη φάση δεν μπορεί να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου για να έχουν απόλυτη εικόνα όλων των κινήσεων καθώς οι διώξεις αφορούν βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη που δεν δικαιολογουν άρση του απορρήτου. Ταυτόχρονα, οι αξιωματικοί έχουν στείλει δείγμα του υγρού για να διαπιστώσουν για τι ακριβώς πρόκειται καθώς δεν φαίνεται να είναι καυστική ουσία που διατίθεται στα σούπερ μάρκετ ή σε καταστήματα που πωλούν χρώματα και είδη οικοδομών.
Απο τα γραφεία της Ασφάλειας εχουν περάσει φιλοι, συναδελφοι και συγγενείς της 34χρονης ασφαλίστριας χωρις όμως να έχουν μέχρι στιγμής προσφέρει, αξιοποιήσιμα στοιχεία για την αστυνομική έρευνα. 
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template