ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδας απο 1 Ιουνίου έως 7 Ιουνίου 2020

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020


Εβδομαδιαίες αναλυτικές ψ για όλα τα ζώδια.Καριέρα Οικονομικά θέματα ,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ....

Πώς ξεκινάει ο Ιούνιος; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για την πρώτη εβδομάδα του;

ΚΡΙΟΣ
Τα επαγγελματικά και τα κοσμικά θέματα βρίσκονται στο επίκεντρο αυτήν τη εβδομάδα, η οποία προβλέπεται κοπιαστική, αρκετά δύσκολη, αλλά και ενδιαφέρουσα με την Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη. Σημαντικό είναι να μάθεις να δίνεις περισσότερη έμφαση στις λεπτομέρειες, οι οποίες θα σου δώσουν και την εικόνα αυτών που επιδιώκεις στα εργασιακά. Μπορεί να χρειαστεί να εργαστείς περισσότερο, το αποτέλεσμα όμως σε ανταμείβει μακροπρόθεσμα. Να είσαι ανοιχτή σε νέες ιδέες αλλά πειραματίσου με σύνεση και μην ενθουσιάζεσαι μόνο από τα όσα σου τάζουν και σου υπόσχονται. Είναι κι αυτές οι όψεις της εβδομάδας, που μπορεί να σου τάζουν λαγούς με πετραχήλια, όμως δεν ξέρεις τι είναι αλήθεια και τι όχι, ή τι εμπεριέχει υπερβολή. Η διάθεση σου είναι λίγο άστατη, μιας και η αλήθεια είναι πως έχεις πολλά στο κεφάλι σου. Αυτό όμως δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως πρέπει να αμελείς ή να ξεσπάς στο σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, πες ναι στο νέο και άσε το παλιό να πάει. Κανονικά θα έπρεπε να είσαι χαρούμενη που ήρθαν έτσι τα πράγματα και απαλλάχτηκες από τον μπελά του.



ΤΑΥΡΟΣ

Αυτήν την εβδομάδα αναζητάς την έμπνευση και το κάτι καινούριο που θα δώσει ενδιαφέρον στην καθημερινότητά σου. Αν ήταν στο χέρι σου θα ήθελες να τα αλλάξεις όλα, όμως δεν την έχεις αυτήν τη δυνατότητα. Βάλε ένα πρόγραμμα και ξεκίνα τις αλλαγές κατά βαθμό προτεραιότητας και αναγκαιότητας για σένα. Απόφυγε τις υπεραισιόδοξες εκτίμησεις και τις βιαστικές ενέργειες στα επαγγελματικά. Κράτα τα σταθερά και τα κεκτημένα σου, λάβε υπόψη σου τις πληροφορίες που σου δίνονται και μάθε να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή για να δράσεις. Η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμησή σου δεν είναι στα καλύτερά της. Πιθανά να φταίει το ότι είσαι μόνη σου συναισθηματικά. Βρες τρόπους, ξέκλεψε χρόνο και περιποιήσου τον εαυτό σου. Λάβε μέρος σε κοινωνικές εκδηλώσεις και να είσαι βέβαιη πως σε αυτούς τους χώρους θα γνωρίσεις και το μεγάλο έρωτα. Η εβδομάδα έχει τις ευκαιρίες της. Εσύ που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση απόφυγε τα παιχνίδια ανταγωνισμού με το σύντροφό σου και βάλε φρένο στην καχυποψία σου. Τον κατηγορείς άδικα για πράγματα που μόνο στο μυαλό σου βρίσκονται.



ΔΙΔΥΜΟΙ
Με ευχάριστες εξελίξεις σε οικογενειακό επίπεδο ξεκινά η εβδομάδα σου, μιας και πολύ καιρό τώρα προσπαθείς να θέσεις κάποιες αλλαγές σε εφαρμογή αλλά δεν σου έβγαιναν με τίποτα. Μην δεσμεύεσαι και μην δίνεις υποσχέσεις στα εργασιακά που θα είναι δύσκολο να τηρήσεις. Μπορεί να σε ενθουσιάζουν νέα ερεθίσματα και προτάσεις, όμως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική με τα λεγόμενα και τις επιλογές σου. Προστάτευσε δοκιμασμένες σχέσεις και συνεργασίες και μην επηρεάζεσαι με αυτά που λένε διάφοροι καλοθελητές. Εσύ και ο σύντροφός σου έχετε τη δυνατότητα να κάνετε καινούρια πράγματα, να προσθέσετε ενδιαφέρον στην καθημερινότητά σας, να διασκεδάσετε και να έρθετε πιο κοντά από κάθε άλλη φορά. Μην εκπλαγείς αν κάνεις μια γνωριμία σε ένα χώρο που ούτε φαντάζεσαι και μάλιστα σε στιγμή που είσαι και εντελώς απεριποίητη. Οι όψεις της εβδομάδας πιθανά να επαναφέρουν στη ζωή σου καταστάσεις και πρόσωπα του παρελθόντος. Βρες πρακτικές λύσεις σε οικονομικά θέματά σου και ασχολήσου με γραφειοκρατικές εκκρεμότητες.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αποκατάστησε τις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, κοινωνικοποιήσου περισσότερο και απόλαυσε την εβδομάδα η οποία δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερες δυσκολίες, για σένα παρά τις δύσκολες όψεις της. Κάποιες πρόσκαιρες αντιπαραθέσεις αυτήν την εβδομάδα με συναδέλφους σου προκαλούν μια μικρή σύγχυση. Διαχειρίσου τες έξυπνα και καλλιέργησε το κλίμα που θα σου επιτρέψει να προωθήσεις τα σχέδιά σου έχοντας δίπλα σου συμμάχους. Προσπάθησε να μην αναλώσεις ενέργεια σε αυτά που ακούς, όσο σε αυτά που μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου. Μπορείς πραγματικά να βρεις τον τρόπο να αναζωπυρώσεις το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, αρκεί να ξέρεις τι νιώθεις και τι ζητάς. Είναι μια καλή περίοδος για να πάρεις τις αποφάσεις σου αρκεί να είσαι νηφάλια και αντικειμενική. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για μια νέα γνωριμία πολλά υποσχόμενη που φαίνεται να σε συναρπάζει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή σου. Μια ξαφνική ερωτική έλξη για άτομο που πιθανά γνωρίζεις, δεν χρειάζεται να σε γεμίσει ενοχές. Απελευθερώσου και απόλαυσέ τη. Η οικονομική σου κατάσταση δεν κρύβει ιδιαίτερες διακυμάνσεις, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τη διαχείριση των χρημάτων σου. Το επόμενο διάστημα τα έξοδα σου αυξάνονται.



ΛΕΩΝ

Με τις δύσκολες όψεις αυτής της εβδομάδας θα πρέπει να οργανωθείς καλύτερα. Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται περισσότερο στον τομέα της εργασίας, που παρά τις όποιες δυσκολίες καταφέρνεις όχι μόνο να επιβιώσεις αλλά και να διακριθείς. Η αυτοπειθαρχία αυτήν την εβδομάδα στα εργασιακά είναι δύσκολο να τηρηθεί όμως εσύ τα καταφέρνεις να συγκεντρωθείς, τουλάχιστον σε αυτά που νιώθεις και είναι σημαντικά. Μιας και αναζητάς τη γαλήνη στη σχέση με το σύντροφό σου κάνε αυτό που χρειάζεται και προσέγγισέ τον, άκουσέ τον και μίλα του για όλα αυτά που αισθάνεσαι, χωρίς να επαναφέρεις δύσκολες παρελθοντικές στιγμές. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσεξε τον τρόπο που διεκδικείς το άτομο που σε ενδιαφέρει. Άθελά σου γίνεσαι απότομη και ίσως και κυκλοθυμική μαζί του. Δεν έχεις μάθει να εκφράζεσαι κι αυτό σου προκαλεί αμηχανία. Η οικονομική σου κατάσταση παραμένει στάσιμη όμως κατά κάποιο τρόπο σου παρέχει την ασφάλεια που χρειάζεσαι.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πάρε το χρόνο σου προκειμένου να καταλήξεις σε συμπεράσματα αυτήν την εβδομάδα, όμως πίεσε το μυαλό σου για νέες λύσεις και ιδέες στα επαγγελματικά. Γίνεσαι φιλική με συνεργάτες κι αυτό βοηθά στο να βρεις λύσεις και ταυτόχρονα να νιώσεις ανακούφιση τις στιγμές πίεσής σου. Οργάνωσε ένα ταξίδι με τον αγαπημένο σου και πρόσθεσε πράγματα στο πρόγραμμά σας που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Μην προδικάζεις καταστάσεις και νέες γνωριμίες, εσύ που είσαι μόνη. Άφησέ τες να εξελιχθούν, άκου και ζύγισε και κατόπιν αποφασίζεις σε ποιον θα χαρίσεις την καρδιά σου. Το θέμα είναι πως το επόμενο διάστημα ευνοεί πολύ το συναισθηματικό σου τομέα. Η επικοινωνία να θυμάσαι πως είναι το παν, σε μια εβδομάδα που από τη μια έχει τις δυσκολίες της και από την άλλη και τις ευκαιρίες της.



ΖΥΓΟΣ

Νέες επαγγελματικές συμφωνίες αυτήν την εβδομάδα διαπραγματεύσου τες έξυπνα και φρόντισε να ικανοποιήσεις τα δικά σου συμφέροντα. Περιόρισε τον εκνευρισμό που σου δημιουργούν μικρές καθυστερήσεις και εμπόδια, μιας και είναι παροδικά και μείωσε όσο μπορείς τη σχολαστικότητα και την τελειομανία σου. Παρόλο που η εβδομάδα ξεκινά ήσυχα, υπάρχουν μέρες που επικρατεί μια ένταση στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τις προστριβές και ανάπτυξε την οικειότητα μεταξύ σας. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου το ένστικτό σου σε νέες γνωριμίες και μην ενθουσιάζεσαι μόνο από την εικόνα και την ευχέρεια λόγου των ανθρώπων που σε πλησιάζουν. Η κοινωνικότητά σου ανεβαίνει και αυξάνει τους θαυμαστές σου -να είσαι σίγουρη. Τα χρήματα είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν περισσότερο. Τακτοποίησε εκκρεμότητες και πιθανά δάνειά σου και αναζήτησε νέες πηγές εσόδων, μιας και οι συνθήκες ευνοούν τέτοιου τύπου ενέργειες.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην επιδεικνύεις τις ικανότητές σου στα εργασιακά και μην δημιουργείς ανταγωνισμούς και αντιπαραθέσεις με συναδέλφους, ιδιαίτερα στα μέσα της εβδομάδος. Είναι σημαντικό να είσαι ήρεμη προκειμένου να εντοπίσεις τις ευκαιρίες. Να ανταλλάξεις απόψεις και ιδέες που θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Τις περισσότερες φορές λες πράγματα στο σύντροφό σου που ούτε εσύ η ίδια δεν πιστεύεις. Γίνεσαι σκληρή στο λόγο σου υπενθυμίζοντάς του παρελθοντικά λάθη και κακές σας στιγμές. Απόλαυσε τον έρωτα και τη συντροφικότητα και μην δημιουργείς προβλήματα χωρίς να υπάρχουν. Οι νέες γνωριμίες δεν λείπουν αυτήν την εβδομάδα καθώς η κοινωνικότητά σου ανεβαίνει. Παίξε και απόλαυσε το φλερτ και την ανεξαρτησία σου, μιας και γρήγορα μια δέσμευση θα σε περιορίσει, όμως μην ενθουσιάζεσαι από την πρώτη στιγμή. Εντόπισε τις ευκαιρίες που θα ευνοήσουν το πορτοφόλι σου έστω και περιστασιακά. Έρχονται μέρες που απαιτούν έξοδα.



ΤΟΞΟΤΗΣ
Ξεκινάς την εβδομάδα σου με εξαιρετική δυναμική και αποφασιστικότητα προκειμένου να δώσεις τέλος σε προβληματικές καταστάσεις, που αφορούν στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, όμως η έκλειψη της εβδομάδας που πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο έχει και τα δύσκολά της. Συναντήσεις και επαφές στα εργασιακά μην τις αποφεύγεις, μιας και έχεις να αποκομίσεις πολλά οφέλη. Έστω και αν το πρόγραμμά σου είναι επιβαρυμένο θα πρέπει να ενισχύσεις την κοινωνικότητά σου και να διατηρήσεις νέες γνωριμίες. Μπορεί να θέλεις να απομονωθείς λίγο συναισθηματικά, να τα βρεις με τον εαυτό σου και να κατασταλάξεις στα θέλω σου, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να γίνεσαι απότομη με τον ερωτικό σύντροφό σου. Ένας μυστικός έρωτας συνεχίζει να απασχολεί τη σκέψη και την καρδιά σου. Ξεκαθάρισε τις ανάγκες σου εσύ που είσαι μόνη και μην στέκεσαι σε καταστάσεις που σε αδικούν. Νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον δεν είναι καθόλου κακές.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ανάγκη σου να συναναστραφείς με ανθρώπους που έχουν ίδιες ιδέες με σένα αυτήν την εβδομάδα μεγαλώνει. Ίσως ασυνείδητα -ή και συνειδητά- να προσπαθείς να βρεις μια διέξοδο ή και κάποιες λύσεις σε θέματα από τα οποία κρίνονται τα μελλοντικά σχέδιά σου. Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις αυξάνονται σε σημείο που ο προσωπικός χρόνος απόλαυσης και ξεκούρασης μειώνονται αισθητά. Συγκράτησε τον εκνευρισμό που σου δημιουργούν οι γρήγοροι και απαιτητικοί ρυθμοί και μην ξεσπάς για το τίποτα. Αντίθετα θα πρέπει να παραμείνεις συγκεντρωμένη προκειμένου να εντοπίσεις τις ευκαιρίες. Επιδίωξε να κάνετε διαφορετικά πράγματα από ότι συνήθως με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην επιτρέπεις σε τρίτα πρόσωπα να επεμβαίνουν στη σχέση σας. Ένας νέος έρωτας μέσα από την κοινωνικότητά σου δεν αποκλείεται να σου ταράξει τα νερά και να σε κάνει να χάσεις τις ισορροπίες σου. Συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου και μην δείχνεις τις αδυναμίες σου. Βελτιωτικές τάσεις σημειώνονται στα οικονομικά και ευχάριστες εξελίξεις. Μπορείς να τις απολαύσεις αφού πρώτα χαλαρώσεις.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Περνάς σε μια περίοδο που η καριέρα και οι φιλοδοξίες σου αποσπούν το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντός σου. Η εβδομάδα σου είναι γεμάτη από ραντεβού και συναντήσεις. Νέες εξελίξεις και δεδομένα στα εργασιακά ανατρέπουν τα μέχρι χθες σχέδιά σου, όχι όμως αρνητικά. Θα υπάρξουν ευκαιρίες που αν τις αξιοποιήσεις σωστά να είσαι βέβαιη πως θα εξασφαλίσεις την επιτυχία των στόχων σου. Εξοικονόμησε ουσιαστικό χρόνο για τον ερωτικό σύντροφό σου, κάντε πράγματα μαζί και μην τον απομονώνεις από τη δική σου κοινωνική ζωή και τις υποχρεώσεις. Έχοντάς τον δίπλα σου να ξέρεις πως δένεστε περισσότερο. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από την κοινωνικότητά σου θα υπάρξουν πολλοί που θα γοητευτούν από την προσωπικότητά σου. Αξιόλογοι άνθρωποι με υψηλά κοινωνικά και οικονομικά στάτους. Κάνε τις σωστές επιλογές, ακολουθώντας και ακούγοντας και λίγο τη λογική σου. Μέσα από τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες, σου δίνεται και η ευκαιρία να βελτιώσεις και την οικονομική σου κατάσταση.



ΙΧΘΕΙΣ
Μπορείς αυτήν την εβδομάδα να βρεις τρόπους να επεκτείνεις τις γνώσεις σου, να οργανώσεις πιθανά ταξίδια, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να αυξήσεις τις εμπειρίες σου. Η επαγγελματική σου κατάρτιση θα εξαρτηθεί από τις ικανότητες και το θάρρος σου να αναλάβεις νέα καθήκοντα και ίσως και διαφορετικά, που στην αρχή μπορεί να σε φοβίσουν λιγάκι. Η επιτυχία χρειάζεται τόλμη και σωστά μελετημένα, ίσως και λίγο αργά βήματα. Το πάθος ανατροφοδοτείται στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου που φαίνεται να μην μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σου. Κάντε κοινά όνειρα, πάρτε αποφάσεις και επισφραγίστε τη σχέση και την αγάπη σας. Στιγμές έντασης αντιμετώπισε τες με χιούμορ και καλή διάθεση. Εσύ που είσαι μόνη, παρόλο που υπάρχουν στιγμές που σε κουράζει η μοναξιά σου δεν έχεις μυαλό για έρωτες αυτήν την περίοδο. Τα επαγγελματικά και πιθανά άτομο του παρελθόντος μονοπωλούν το ενδιαφέρον και τη σκέψη σου. Η οικονομική σου κατάσταση, σου επιτρέπει τη διεκπεραίωση παλιών οικονομικών υποθέσεων, για αυτό καλά θα κάνεις να τις βάλεις σε προτεραιότητα.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template