ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 12 Ιουνίου 2020

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

απο την Λίτσα Πετριδη για το tlife.gr
Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα;

Κριός
Η Σελήνη σήμερα σου εφιστά την προσοχή στα παρασκήνια και τα ιδιωτικά θέματα. Μπορεί επίσης να νιώσεις μια έντονη επιθυμία να ξεφύγεις από το παρελθόν ή να επανασυνδεθείς με αυτό. Δείξε συνέπεια στα εργασιακά και παρά την ένταση που επικρατεί προσπάθησε να μείνεις αμέτοχη. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται μια ενίσχυση η οποία είναι στο δικό σου χέρι. Εσύ που είσαι μόνη, αποκολλήσου από το παρελθόν και προσπάθησε να προχωρήσεις μπροστά.



Ταύρος
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον κοινωνικό σου τομέα συναντώντας τον Άρη και τον Ποσειδώνα εκεί και μπορεί να υπάρχει μια συναρπαστική ποιότητα στην κοινωνική σου ζωή. Τα άστρα σε ενθαρρύνουν να εμπιστευτείς τον εαυτό σου στα εργασιακά. Δείξε τα συναισθήματά σου στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και μην αφήνεις τις ανασφάλειές σου να σε παρασύρουν σε περίπλοκες σκέψεις. Εσύ που είσαι μόνη, μην εκπλαγείς αν κάποιος φίλος αλλάξει συμπεριφορά και στάση απέναντί σου.




Δίδυμοι
Με τον Άρη στο τομέα της καριέρας σου αυτές τις μέρες οι ευθύνες σου μπορεί να είναι πιο ισχυρές στο μυαλό σου και μπορεί να υπάρξουν και νέες. Σήμερα η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον Άρη και είναι πιθανό να βάλεις σε προτεραιότητα τις ανάγκες σου. Πρόσεξε τον τρόπο που επικοινωνείς στα εργασιακά και απόφυγε αντιπαραθέσεις. Ίσως ήρθε η στιγμή να πάρεις αποφάσεις που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή, είτε βρίσκεσαι σε μια σχέση είτε όχι.



Καρκίνος
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον ηλιακό 9ο οίκο σου συναντώντας εκεί τον Άρη και τον Ποσειδώνα. Έτσι αναζητάς μια έμπνευση και μπορεί να είσαι ιδιαίτερα ενθουσιώδης για ένα έργο, ένα θέμα ή μια ιδέα. Μετρίασε την ανυπομονησία σου στα εργασιακά. Η φαντασία σου ενισχύεται για αυτό και μπορείς να κάνεις θαύματα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και απαλλάξου από φαντάσματα του παρελθόντος.



Λέων
Η Σελήνη περνά την ημέρα της στον 8ο ηλιακό οίκο σου και κάποια ενδοσκόπηση μπορεί να σου φανεί χρήσιμη. Μπορείς να βρεις καταπληκτικές ιδέες και ανακαλύψεις που να αφορούν στον εσωτερικό κόσμο σου με την ευθυγράμμιση της Σελήνης με τον Άρη και τον Ποσειδώνα. Μπορεί να αντιμετωπίσεις δύσκολες δυναμικές ισχύος με ένα συνεργάτη, όμως θα πρέπει να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου. Γίνε πιο άμεση σε αυτά που θέλεις να πεις στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και μην ενθουσιάζεσαι.



Παρθένος
Η Σελήνη περνά στο ζώδιο των Ιχθύων συναντώντας τον Άρη και μετά τον Ποσειδώνα. Αξιοποίησε σωστά αυτήν τη συνάντηση και τόλμησε να διεκδικήσεις τα όνειρά σου. Οι επιθυμίες σου μπορεί αν είναι λίγο συγκεχυμένες, όμως μπορείς να βρεις και όμορφες εμπνεύσεις. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να σου εξασφαλίσει την ασφάλεια και τη σιγουριά που χρειάζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, φλέρταρε, διασκέδασε όμως μην εξιδανικεύσεις γνωριμίες και πρόσωπα.



Ζυγός
Καλό θα ήταν σήμερα να είσαι συγκρατημένη και συγκεντρωμένη στις ανάγκες και τα θέλω σου. Μια σύγχυση μέσα σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα, αποφάσεις ή και ενέργειες. Το καλό συνεργασιακό κλίμα μπορεί να σου δώσει τις λύσεις ή και την ανακούφιση που χρειάζεσαι. Λίγο σασπένς δεν θα έκανε κακό στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ειδήσεις και τηλεφωνήματα γεμίζουν τη μέρα σου.



Σκορπιός
Η Σελήνη σήμερα ευθυγραμμίζεται με τον Άρη και στη συνέχεια με τον Ποσειδώνα στον τομέα που διέπει τις δραστηριότητες αναψυχής, την καλλιτεχνική έκφραση, τα χόμπι, τα παιδιά και το ρομαντισμό. Ήδη έχεις ξεχωρίσει για τις δυνατότητές σου στα εργασιακά, για αυτό και θα πρέπει να περιορίσεις το άγχος. Ο σύντροφός σου απόψε κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σε ευχαριστήσει. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να ποντάρεις στην ακαταμάχητη γοητεία σου.



Τοξότης
Είναι ενέργειες που δέχεσαι σήμερα ιδιαίτερα ισχυρές και ευνοούν δραστηριότητες που αφορούν στο σπίτι ή την επίλυση ενός προσωπικού προβλήματος. Η επιθυμία για περισσότερη ικανοποίηση ή έμπνευση είναι ισχυρή. Οι καταστάσεις που προηγουμένως ήταν απογοητευτικές μπορούν να βρούνε λύση με μια πιο δημιουργική, δυναμική προσέγγιση. Απόλαυσε τη συντροφιά του αγαπημένου απόψε. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν πιθανά να σου χτυπήσει την πόρτα.



Αιγόκερως
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον τομέα των επικοινωνιών σου σήμερα, συναντώντας εκεί τον Άρη και τον Ποσειδώνα. Μπορείς να παρακινήσεις, να ξεκινήσεις κάτι νέο ή να ανακαλύψεις ένα νέο ενδιαφέρον. Κατάλληλη επίσης η μέρα για να προχωρήσεις σε εργασιακές συμφωνίες και υπογραφές. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται μεγαλύτερη υπευθυνότητα από μέρους σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και ενίσχυσε την αυτοπεποίθησή σου.



Υδροχόος
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον τομέα των χρημάτων και των πόρων σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να ασχοληθείς και να επιλύσεις θέματα που αφορούν οικονομικές υποθέσεις και περιουσιακές. Τόλμησε νέα πράγματα στα επαγγελματικά. Διεκδίκησε την ασφάλεια και τη σιγουριά στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου κάνοντας πράγματα και εσύ για αυτόν. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ αρχίζει να γίνεται καθημερινότητά σου.



Ιχθείς
Η Σελήνη στρέφει όλη σου την προσοχή σήμερα στις συναισθηματικές σου ανάγκες -ιδιαίτερα στις ανεκπλήρωτες. Η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον Άρη και τον Ποσειδώνα επίσης και θα μπορούσες να ψάχνεις για μια πρόκληση. Ενίσχυσε το πάθος και το ρομαντισμό στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει ουσιαστικά και άμεσα.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template