Η Ιωάννα «σπάει» τη σιωπή της μέσα από το νοσοκομείο! «Γιατί μου έλιωσες το πρόσωπο;»

Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Μέσα από τον θάλαμο του Θριάσιου Νοσοκομείου, όπου παραμένει για νοσηλεία, η άτυχη Ιωάννα «έλυσε» τη σιωπή της και μίλησε για τη
φρικιαστική επίθεση της 20ής Μαΐου, που έμελλε να αλλάξει για πάντα τη ζωή της, ενώ έστειλε και ένα μήνυμα στην προφυλακισμένη πλέον Έφη Κ., η οποία σμπαράλιασε με καυστικό υγρό το πρόσωπο και την ψυχή της!

Η άλλοτε πανέμορφη κοπέλα, η οποία είδε τον κόσμο της να γκρεμίζεται από τη μια στιγμή στην άλλη, συνεχίζει να περνά πολύ δύσκολες ώρες. Πρόσφατα υποβλήθηκε στο πέμπτο χειρουργείο, έπειτα από σειρά επίπονων επεμβάσεων, ενώ την ίδια ώρα πρέπει να συμφιλιωθεί με ότι έχει να ανέβει έναν γολγοθά έως την αποκατάσταση του προσώπου της, το οποίο όμως δεν πρόκειται να είναι ποτέ ξανά το ίδιο.

Όμως, βρήκε το κουράγιο και, μέσω του δικηγόρου της, μίλησε στη βρετανική ιστοσελίδα «News Times Daily News» για τα τραυματικά γεγονότα της ημέρας που τη σημάδεψε για πάντα. Ακόμα πιο σοκαριστική και από τις ανατριχιαστικές περιγραφές της για την επίθεση της 20ής Μαΐου ήταν η ερώτησή της στην 35χρονη «φίλη» της στο facebook, η οποία άδειασε με πρωτόγνωρο μίσος το βιτριόλι στο όμορφο πρόσωπό της: «Το μόνο πράγμα που θα ήθελα να μου πει είναι το γιατί μου κατέστρεψε όλη μου τη ζωή» ήταν η απάντησή της στον Ορέστη Καρύπη, ο οποίος τη ρώτησε τι μήνυμα θα ήθελε να στείλει στη γυναίκα που της επιτέθηκε.


Στην ερώτηση τι θυμάται από εκείνη τη μέρα, η νεαρή κοπέλα απάντησε ότι περίμενε το ασανσέρ για να πάει στο γραφείο της, όταν μια γυναίκα με μάσκα τής πέταξε ξαφνικά μία πολύ μεγάλη ποσότητα καυστικού υγρού και τράπηκε σε φυγή, χωρίς να πει το παραμικρό. Όπως είπε, αυτό που ένιωσε εκείνη τη στιγμή ήταν ανυπόφορος πόνος και κάψιμο!

Η 34χρονη, υπάλληλος ασφαλιστικής εταιρίας, επισήμανε ακόμη ότι δεν είχε δεχθεί ποτέ απειλές από κανέναν και ότι δεν μπορούσε να σκεφθεί ποιος τής το έκανε αυτό, αφού δεν είχε προβλήματα με κανέναν. Όσον αφορά, δε, τη σχέση της με την 35χρονη Εφη Κ., ξεκαθάρισε ότι δεν είναι φίλη της, αλλά την είχε δει πέντε ή έξι φορές σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

«Απ’ όσα έχω μάθει, αυτή η γυναίκα πίστευε ότι έχει σχέση με κάποιον άνδρα, ο οποίος μου έστειλε κάποια στιγμή αίτημα να γίνει φίλος μου στο facebook και κάποια κοινότοπα μηνύματα» ανέφερε η Ιωάννα, συμπληρώνοντας ότι δεν γνωρίζει ούτε είχε συναντήσει ποτέ τον 40χρονο Νώντα, ο οποίος παρουσιαζόταν ως το «μήλον της Έριδος» ανάμεσα στην ίδια και την 35χρονη.

Στο μεταξύ, το φως της δημοσιότητας είδαν νέες χειρόγραφες σημειώσεις της 35χρονης, στις οποίες γίνεται αναφορά σε λευκή μαγεία. «Αν φύγει αυτή η λευκή μαγεία, θα πάνε όλα καλά. Με αυτόν πορεύομαι. Eχει αναποδιά ανάμεσά μας. Θα ακούσω ευχάριστα νέα, απλά έχω αμφιβολίες ότι είναι άπιστος, δεν είναι όμως» γράφει σε ένα σημείωμά της η αδίστακτη 35χρονη, ενώ σε άλλο αναφέρεται στον… Θεό: «Να ανάψω ένα κερί στην εκκλησία, στον Θεό, να με βοηθήσει. Έχω τύχη, βρέθηκε κλειδί στο φλιτζάνι. 8 Απριλίου και μετά θα είναι όλα εντάξει»

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template