ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΑΝΤΟΥ -Πρωτάθλημα με έσοδα από τη κοκαΐνη ΝΔ και Σύριζα στήνει ο Λευτέρης

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Λευτέρη, εάν πετάξουμε έξω από το πρωτάθλημα τον ΠΑΟΚ εξαιτίας της Ξάνθης, τον Ολυμπιακό εξαιτίας των στημένων και της αέναης παράγκας και την ΑΕΚ εξαιτίας
του ΟΠΑΠ σου προτείνουμε να κάνεις το εξής: Να βάλεις στη θέση τους 3 ομάδες που θα τις χορηγούν τα Ζωνιανά. Μπορεί να απαλλοτριώσεις και έσοδα από το εμπόριο της κόκας για να μην μένουμε μόνο στη φούντα.

Γράφει ο Πάμπλο Εσκομπάρ

Σου προτείνουμε να κάνεις καλύτερα το εξής ώστε να υπάρχει εσκομπάρικο πρωτάθλημα στη χώρα. Να παραχωρήσεις μία κρατική έκταση στον Καρανίκα του Σύριζα και σε έναν γαλάζιο Καρανίκα.


Στην έκταση αυτή θα καλλιεργούνται θάμνοι κόκας η οποία θα προορίζεται αποκλειστικά για εξαγωγή. Από τη στιγμή που ο Τουρισμός, η Εστίαση και το real estate έχουν πεθάνει, οικονομία δεν υπάρχει. Τα δε 32 δις ευρώ δεν πρόκειται να τα πάρουμε ακόμη κι αν πας κολυμπώντας από τον Πειραιά στη Κρήτη.
Γι΄αυτό Λευτέρη, μία είναι η λύση: Πέτα έξω από το πρωτάθλημα τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟ και χτίσε 4 νέες ομάδες κοκαινάτες για να υπάρχει πρωτάθλημα. Πέτσινο, κοκαινάτο. Σάμπως πέτσινα δεν είναι όλα σ΄αυτό εδώ το πελατειακό παρακράτος;
Με την ευκαιρία οι ζοχαδιασμένοι συμπατριώτες σου, οι ΑΕΚτζήδες είχαν κάτι να σου πουν απ΄ότι είδαμε στη σχετική ανακοίνωσή τους. Ο ρόλος σου φίλε Λευτέρη είναι να τεμαχίζεις το καρπούζι στα ίσα και τα σπόρια μοιρασμένα, αν με εννοείς.

Οτιδήποτε άλλο δεν είναι έγκλημα. Είναι κάτι παραπάνω: Eίναι λάθος, φίλε μου…


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σ.Φ Ηρακλείου για τον συντοπίτη υφυπουργό αθλητισμού:
Λευτέρη,

γνωριζόμαστε χρόνια. Σε ξέρουμε και μας ξέρεις. Είμαστε από την ίδια πόλη.

Λευτέρη όταν έγινες υπουργός όλοι περιμέναμε να διαψεύσεις αυτό που όλη η Ελλάδα ψυθίριζε. Είπαμε. Γνωριζόμαστε. Αλλά είμαστε από την Κρήτη. Και όταν κάποιος μας κοιτάει στα μάτια και μας λέει να περιμένουμε για να δούμε την πραγματικότητα στην πράξη δίνουμε την ευκαιρία και τον χρόνο. Περιμέναμε Λευτέρη. Οπως περίμενε και η ομάδα που λατρεύουμε. Σε σεβαστήκαμε. Και η ΑΕΚ σε σεβάστηκε. Περίμενε. Κανείς δεν σε πολέμησε. Ομως δυστυχώς αποδείχτηκες ανάξιος της εμπιστοσύνης.



Γνωριζόμαστε Λευτέρη. Δεν μπορείς να μας κοροϊδέψεις. Κανέναν δεν μπορείς να κοροϊδέψεις με το τελευταίο σου ατόπημα. Για το οποίο έδειξες πως κι εσύ ντράπηκες. Για αυτό προσπάθησες να το περάσεις στη ζούλα. Σε νομοσχέδιο άλλου υπουργού ενώ σε λίγες μέρες καταθέτεις αθλητικό νομοσχέδιο. Με αστείες δικαιολογίες ότι σου ήρθε έτοιμο από το υπουργείο δικαιοσύνης. Ακόμη και τα τσιράκια του εντολέα έκαναν πως δεν κατάλαβαν τι αναφερει η παράγραφος οκτω και προέβαλαν άλλα άρθρα. Ηθελες να το περάσεις μουλωχτα.

Επειδή ντρεπόσουν προκαταβολικά. Επειδή σου ήρθε έτοιμο αλλά όχι από το υπουργείο δικαιοσυνης. Μαζί με το άλλο κατάπτυστο άρθρο που επιτρέπει σε τελεσίδικα καταδικασμένους να παραμένουν αφεντικά σε ομάδες και να κάνουν παιχνίδι σαν κι αυτό που απαξίωσε το ποδόσφαιρο επί δεκαετίες και το έφτασε μέχρι εδώ. Δεν είχες το θάρρος να το υποστηρίξεις

Σε εξέθεσε κι αυτός που στο έγραψε προβάλοντας αστείες δικαιολογίες περί δήθεν εναρμόνισης με διεθνείς κανονισμούς. Δικαιολογίες που ακόμη και αδαείς κατάλαβαν πως είναι παραμύθια με μια απλή ανάγνωση.

Αυτή δεν είναι συμπεριφορά πολιτικού άντρα. Και σίγουρα δεν είναι συμπεριφορά Κρητικού. Για εμάς έχεις τελειώσει. Και ξέρεις καλά ποιοι είμαστε. Γνωριζόμαστε. 

Αποδείχτηκες ανάξιος της υποστήριξης καποιων από εμάς αλλα και της ανοχής όλων μέχρι να μας δείξεις ξεκάθαρα και με αποδείξεις τους σκοπούς σου. Θα μας βρεις μόνο απέναντι. Ξα σου!

Σ.Φ.ΑΕΚ Ηρακλείου Κρήτης

Υ. Γ: Κυριάκο Μητσοτάκη αν ασχοληθείς πέντε λεπτά θα καταλάβεις ότι η τροπολογία έχει ταμπέλα διαπλοκής. Δεσμεύτηκες στις ανώτερες αρχές του ποδοσφαίρου ότι θα εξυγιάνεις το ποδόσφαιρο; Δεσμεύτηκες σε όλη την Ελλάδα για εξυγίανση σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής! Αυτό εννοούσες; Οι κατάδικοι να διοικούν ανενόχλητοι και οι επενδυτές να διώκονται;   

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template