ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΘΑΝΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ Παρωχημένο και πελατειακό καθεστώς με τη σφραγίδα Πατούλη

Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Όργια κρατιστών στη Περιφέρεια Αττικής σε ένα αποκαλυπτικό video του Θάνου Τζήμερου ο οποίος έχει μπουχτίσει.
Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής οι τραμπούκοι της αριστεράς (ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και παρελκόμενα) έχουν ανακαλύψει αποτελεσματική πατέντα για να επιβάλλουν αυτό που θέλουν. Φέρνουν ένα θέμα “κοινωνικού ενδιαφέροντος” για συζήτηση Εκτός Ημερήσιας Διάταξης (ΕΗΔ), το οποίο τις περισσότερες φορές δεν είναι καν αρμοδιότητας της Περιφέρειας!

Ειδοποιούν ταυτόχρονα τους επαγγελματίες του ΠΑΜΕ, οι οποίοι έρχονται με σημαίες, ντουντούκες και πανό και μετατρέπουν τη συνεδρίαση σε διαδήλωση.

Δεν αφήνουν να προχωρήσει η ψηφοφορία, διακόπτουν και βρίζουν τους ομιλητές, εκφωνούν συνέχεια συνθήματα κι όλα αυτά μέχρι να εξασφαλίσουν τη διαβεβαίωση από το Προεδρείο και τον Πατούλη ότι το θέμα τους θα συζητηθεί στο αμέσως επόμενο συμβούλιο!
Τότε αποχωρούν, αλλά στο επόμενο επαναλαμβάνουν το σόου.

Τις περισσότερες φορές η συνεδρίαση ξεκινάει 2 και 3 ώρες μετά την κανονική ώρα έναρξης γιατί η αριστερίλα φέρνει πάνω από 10 θέματα για συζήτηση ΕΗΔ.


Ο πρόεδρος του ΠΣ Χρήστος Θεοδωρόπουλος, της παράταξης Πατούλη, κάνει ασκήσεις ισορροπίας και δεν εφαρμόζει τον κανονισμό λειτουργίας του ΠΣ, ο οποίος προβλέπει σαφώς πως ένα ΕΗΔ θέμα για να συζητηθεί θα πρέπει να έχει την έγκριση της πλειοψηφίας του ΠΣ και ο χρόνος που μπορούν να καλύψουν ΟΛΑ τα ΕΗΔ θέματα είναι το πολύ ΜΙΑ ώρα ΣΥΝΟΛΙΚΑ.


Στο ΠΣ έχει τύχει να περάσουν 3 ώρες και να συζητάμε για το ΑΝ θα πρέπει να συζητήσουμε, και ποια, θέματα ΕΗΔ! Ο Θεοδωρόπουλος δίνει τον λόγο στους πάντες ακόμα και στους τραμπούκους του ΠΑΜΕ. Πρόκειται για ακόμα μια κατάφωρη παράβαση του κανονισμού, ο οποίος δεν προβλέπει τοποθετήσεις ομιλητών επί των ΕΗΔ, αλλά μια απλή διαδικασία: έγγραφη υποβολή πριν την συνεδρίαση, κοινοποίηση στους συμβούλους, ψηφοφορία για το αν θα συζητηθεί και αν το σώμα καταψηφίσει, τέλος. Όμως δεν θέλουν να υπάρχει αστυνομική δύναμη στον χώρο που να επεμβαίνει συλλαμβάνοντας τους παρανομούντες διότι δεν θέλουν να κατηγορηθούν (από τους παρανομούντες!!!) για… αυταρχισμό!

Επίσης, το θέμα που συζητούσαμε ήταν η δωρεάν (πληρωμένη με τα λεφτά του φορολογούμενου) μεταφορά των παιδιών που μένουν στην Ανατολική Αττική στα σχολεία τους.
 

ΟΛΕΣ οι παρατάξεις κάνοντας διαγωνισμό λαϊκισμού, υπερακόντιζαν άλληλες στο πόσα περισσότερα χρήματα θα δώσουν για να μεταφέρονται τα παιδιά με ναυλωμένα από την Περιφέρεια λεωφορεία. 

Και δεν είναι λίγα. 106.449.000€ είναι το ποσό της προκήρυξης της Περιφέρειας για την τριετία 2019-2022! Ο Πατούλης λοιπόν απολογούνταν στους τραμπούκους ΠΑΜΕτζήδες που προσποιούνταν τους γονείς (ήταν και κανα – δυο κανονικοί γονείς – του ΚΚΕ – για ξεκάρφωμα), διότι ο νόμος δεν του επιτρέπει να δώσει κι άλλα λεφτά! Τα έχουμε παρεξηγήσει όλα στη χώρα των δικαιωματιστών με τα λεφτά του άλλου.

Η συνεδρίαση είναι η τελευταία προ κορονοϊού. Τώρα τις κάνουμε διαδικτυακά και οι τραμπούκοι δεν μπορούν να ανεβάσουν το ίδιο έργο. Γι’ αυτό πιέζουν να ξαναγυρίσουμε στο αμφιθέατρο για να συνεχίσουν το επαναστατικό σόου.   

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template