Επίθεση με βιτριόλι: Οι δικαιολογίες της δράστιδος και η περούκα – Νέα στοιχεία για το τηλεφώνημα στο ταξί

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως, μέρα με τη μέρα, αναφορικά με την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης στην Καλλιθέα και τον τρόπο
με τον οποίο έδρασε η δράστιδα που επιτέθηκε στην Ιωάννα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA η κατάθεση της οδηγού ταξί ήταν αποκαλυπτική.

Η δράστιδα πήρε με τηλεκάρτα στην εταιρία ταξί. Προκειμένου να μην δώσει αριθμό τηλεφώνου της σκαρφίστηκε τη δικαιολογία πως ανήκει σε ευπαθή ομάδα και ότι δεν της επιτρέπεται να έχει επάνω της κινητό.

Σύμφωνα με την οδηγό ταξί το πρώτο που παρατήρησε όταν η δράστιδα μπήκε στο ταξί της, ήταν τα μαλλιά της, ότι φορούσε περούκα. «Μου είχαν πει ότι ήταν και ευπαθής ομάδα, σκέφτηκα πως έχει ανίατη ασθένεια και κάνει θεραπείες και της έπεσαν τα μαλλιά» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.


Η μαυροφορεμένη γυναίκα φορούσε μάσκα και μεγάλα μαύρα γυαλιά δομώντας ολόκληρη την εμφάνισή της πάνω στη δικαιολογία ότι ανήκει σε ευπαθή ομάδα.
Ακόμα, είχε μαζί της ένα μπλε θερμός, στο οποίο όπως αποδείχτηκε κουβαλούσε το καυστικό υγρό. Φαίνεται πως ακόμα και αυτό ήταν αρκετά προσεγμένο, αφού χιλιάδες εργαζόμενοι τα χρησιμοποιούν καθημερινά πηγαίνοντας στις δουλειές τους.


Το επίμαχο τηλεφώνημα
Σύμφωνα, δε, με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ το επίμαχο τηλεφώνημα έγινε το βράδυ της Τρίτης και είχε διάρκεια μόλις 30 δευτερόλεπτα.

Αυτό που ζήτησε από την εταιρία ραδιοταξί, είναι ο οδηγός να την περιμένει στις 9:30 το πρωί της Τετάρτης, στον Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στην Καλλιθέα. Πρόκειται για σημείο που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την ασφαλιστική εταιρία όπου εργάζεται η Ιωάννα.

Το επίμαχο τηλεφώνημα καταγράφηκε και βρίσκεται στη διάθεση των αστυνομικών αρχών, όμως η γυναίκα δεν χρησιμοποίησε ξανά την τηλεκάρτα.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να αξιοποιήσουν τους σειριακούς αριθμούς της τηλεκάρτας προκειμένου να εντοπίσουν το σημείο απ’ όπου αγόρασε την τηλεκάρτα, ελπίζοντας πως μπορεί η δράστιδα να έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας της εκεί περιοχής.

Δείτε επίσης: Η δράστιδα είχε προσπαθήσει να επιτεθεί και την προηγούμενη μέρα
Η δράστις προσπάθησε να επιτεθεί και την προηγούμενη μέρα

Νέες αποκαλύψεις φέρνει στο φως το «Βήμα της Κυριακής» στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της άτυχης 34χρονης.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικές αρχές φαίνεται πως έχουν μία σειρά νέων ντοκουμέντων για την γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στο πρόσωπο της 34χρονης Ιωάννας.


Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το ΒΗΜΑ» και «Τα ΝΕΑ» Βασίλης Λαμπρόπουλος, η γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη είχε προσπαθήσει να επιτεθεί και την προηγούμενη ημέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δράστις δεν πρόλαβε να επιτεθεί, καθώς η 34χρονη έφτασε νωρίτερα στη δουλειά της και ήταν ήδη στο γραφείο της.

Οι αρμόδιοι που ερευνούν την υπόθεση οδηγούνται σε αυτό το συμπέρασμα καθώς η γυναίκα που ετοιμαζόταν για την επίθεση, εμφανίστηκε στην περιοχή την προηγούμενη μέρα, φορώντας πάλι μάσκα, γάντια και τα ίδια ρούχα ενώ κρατούσε το ίδιο μπλε μπουκάλι που κρατούσε την ημέρα της επίθεσης.

Επιπλέον, η δράστις χρησιμοποίησε το ίδιο ταξί την ημέρα της επίθεσης, με την προηγούμενη μέρα, ενώ οι αρχές εξετάζουν αν φορούσε περούκα ή όχι.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το πώς έφτασε η γυναίκα με το βιτριόλι στο σημείο της επίθεσης, αφού το ταξί το χρησιμοποίησε μόνο για να φύγει από εκεί, χωρίς να βγάλει τη μάσκα ή τα γάντια που φορούσε προκειμένου να μην την αναγνωρίσει ο οδηγός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δράστις, αφού έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη, σαστισμένη διέσχισε τη λεωφόρο για να πάει στο ταξί, με κίνδυνο να την χτυπήσουν τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template