Βίντεο-ντοκουμέντο: Η Μαρκέλλα περπατά μόνη της στο δρόμο, ψάχνοντας βοήθεια

Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Αναπάντητα παραμένουν πολλά ερωτήματα σχετικά με την εξαφάνιση της 10χρονης Μαρκέλλας από τη Θεσσαλονίκη,
η οποία αγνοούνταν από το μεσημέρι της Πέμπτης και βρέθηκε σήμερα το πρωί, σε πρατήριο υγρών καυσίμων, ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η ανήλικη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να περάσει από εξετάσεις και να διαπιστωθεί ότι είναι καλά στην υγεία της. Η ανήλικη θα εξεταστεί και από ιατροδικαστή. Σύμφωνα με όσα δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες, το μικρό κορίτσι εμφανίστηκε κουρασμένο, με πόνους στα χέρια και στα πλευρά, ενώ φάνηκε ότι δεν είχε επαφή με τον χρόνο και ήταν σαν χαμένη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες,


Νέο βίντεο ντοκουμέντο με την 10χρονη

Την ίδια στιγμή στο φως ήρθε φωτογραφία-ντοκουμέντο με την 10χρονη Μαρκέλλα να περπατά στο δρόμο και συγκεκριμένα να φτάνει στο πρατήριο καυσίμων όπου και βρέθηκε. Στο βίντεο του Alpha φαίνεται η μικρή Μαρκέλλα να φορά την σχολική της τσάντα και να περπατά μόνη της στο δρόμο, ψάχνοντας βοήθεια. Η μικρή φοράει τα ίδια ρούχα από την ημέρα που εξαφανίστηκε, ενώ όταν έφτασε στο πρατήριο καυσίμων μπήκε μέσα στο μαγαζί ώστε να ζητήσει βοήθεια.


Το παιδί ήταν ταλαιπωρημένο – Δεν είχε την αίσθηση του χρόνου.
Την ίδια ώρα πέπλο μυστηρίου έχει πέσει στην υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαρκέλλας, η οποία βρέθηκε ζωντανή το πρωί του Σαββάτου. «Το παιδί δεν είχε την αίσθηση του χρόνου» λένε οι πρώτοι άνθρωποι που μίλησαν μαζί της. Σύμφωνα με πληροφορίες στην τσέπη της, βρέθηκαν 30 ευρώ, που όπως είπε η μικρή, της έδωσε η γυναίκα που την κρατούσε με χειροπέδες. Η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ όλα δείχνουν πως πρόκειται για απαγωγή, με τους δράστες να κάνουν πίσω, πιθανότατα από την έκταση που πήρε η υπόθεση τα τελευταία 24ωρα.

Την πήρε κάποιος με βίαιο τρόπο;
Από την πλευρά της η μητέρα της μικρής, σε κατάθεσή της στις Αρχές την Παρασκευή, δήλωσε πως «υπήρχε βία την ώρα που την πήραν, δεν ήθελε να φύγει μαζί της απλά της είπε, ‘έλα να δώσω κάτι στην μαμά’ και έτσι την τράβηξε και την πήρε μαζί της». Σε ερώτηση για το τι πιστεύει πως έγινε, η μητέρα απάντησε πως «δεν μπορώ να καταλάβω, εμείς δεν είχαμε φασαρίες ή κάποιον να μην μας χωνεύει ή κάτι άλλο, για να κάνουν αυτό το πράγμα στο παιδί». Συμπλήρωσε δε, ότι το μυαλό της πήγαινε «σε κάποια άγνωστη κυρία που ίσως θα ήθελε κάτι να κερδίσει».


Τι δήλωσε ο αδερφός της 10χρονης

«Η μητέρα μου και ο πατριός μου δίνουν καταθέσεις μέχρι τώρα. Είναι λογικό νομίζω καθώς μπορεί να είναι κάποιος από τον κύκλο, μπορεί να είναι κάποιος που δεν παρατήρησαν, οποιοσδήποτε. Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω» δήλωσε. Συμπλήρωσε δε πως δεν του επιτρέπεται να μιλήσει ούτε μαζί τους ούτε με την αδελφή του.» Όλοι είμαστε ύποπτοι αυτή τη στιγμή, ακόμα και εγώ», πρόσθεσε…


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template