ΣΤΗ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΚΙΓΧΑΜ -Πως Κάρολος και Ουίλιαμ «καρατόμησαν» τον Χάρι

Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Πολλές αποκαλύψεις για τις δολοπλοκίες και τη σκοτεινή πλευρά του Μπάκιγχαμ υπόσχεται ένα νέο βιβλίο του βασιλικού βιογράφου πολλών
μπεστ σέλερ, Νάιτζελ Κάουθoρν. 

Πρόκειται για το «Prince Andrew, Epstein and the Palace», το οποίο θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες και παρά το γεγονός ότι έχει σαν κύριο αντικείμενο τον πρίγκιπα Άντριου και την εμπολκή του στη βρόμικη υπόθεση «Έπσταϊν», αποκαλύπτει πως πίσω από το Megxit και την παραίτηση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από τα βασιλικά καθήκοντα, κρύβεται ένα «πραξικόπημα», που οργάνωσαν ο πρίγκιπας Κάρολος και ο μεγαλύτερος αδελφός του, πρίγκιπας Ουίλιαμ.
Σύμφωνα με τον Κάουθoρν, ο πρώτος και ο δεύτερος στην διαδοχή του θρόνου της Γηραιάς Αλβιόνας, είδαν ως ευκαιρία να απαλλαγούν από τον Χάρι στην «καταστροφική» συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC τον περασμένο Νοέμβριο ο πρίγκιπας Άντριου για να δώσει εξηγήσεις για την σχέση του με τον παιδόφιλο μεγιστάνα, Επστάιν. 

Όπως αναφέρεται στο βιβλίο, ο πρίγκιπας της Ουαλίας και ο δούκας του Κέιμπριτζ, μετά την συνέντευξη του Άντριου, ο οποίος απέτυχε να πείσει πως δεν είχε καμία σχέση με όσα του καταμαρτυρούν τα θύματα του Αμερικανού παιδόφιλου, αποφάσισαν να περιορίσουν σε αριθμό την μοναρχία και να απαλλαγούν από τους πρίγκιπες Άντριου και Χάρι.



Για το Megxit, το νέο βιβλίο υποστηρίζει πως την ίδια περίοδο, που ο πρίγκιπας Άντριου έβλεπε την έξοδο από το παλάτι, άρχισε και το «πραξικόπημα» του Κάρολου και του Ουίλιαμ για να απομακρύνουν και τον πρίγκιπα Χάρι. 

Σύμφωνα με το βιβλίο, οι άνθρωποι του διαδόχου και του δούκα του Κέιμπριτζ στο παλάτι ξεκίνησαν την διαρροή φημών στον βρετανικό Τύπο, που υποστήριζαν πως ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ επιθυμούν να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.
Πάντως, ο πρίγκιπας της Ουαλίας σε συνεντεύξεις του στο παρελθόν είχε ταχθεί υπέρ μιας μοναρχίας με μικρότερο αριθμό μελών και είχε τονίσει, πως όταν ο ίδιος ανέβει στο θρόνο θα κάνει πράξη την πεποίθησή του. «Οι δύο διάδοχοι βρήκαν κοινή αφορμή πως η “δύσχρηστη” μοναρχία έπρεπε να περικοπεί αρχίζοντας από τους επαναστάτες” Άντριου και Χάρι», δήλωσε ο συγγραφέας του νέου βιβλίου στον βρετανικό Τύπο.




Ο Χάρι και η Μέγκαν συζητούσαν από καιρό να εγκαταλείψουν την βασιλική οικογένεια, αλλά, είναι γεγονός πως η διαρροή της απόφασής τους στον βρετανικό Τύπο συνέπεσε με την παραίτηση του πρίγκιπα Άντριου. 


Έτσι, την ίδια χρονική στιγμή δύο πρίγκιπες έφευγαν από τη μέση καθώς τα πρωτοσέλιδα ήταν τόσο πιεστικά, που το παλάτι δεν μπορούσε παρά να αντιδράσει. Το αποτέλεσμα; Έγινε δεκτή η παραίτηση του Άντριου και ξεκίνησαν οι συζητήσεις για το Megxit, που ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου. 

Η παραίτηση του πρίγκιπα Χάρι είναι αμετάκλητη και κανείς δεν γνωρίζει, αν και πότε, ο πρίγκιπας Άντριου θα επιστρέψει στα επίσημα καθήκοντά του. «Στη σύγχρονη ιστορία του παλατιού του Μπάκιγχαμ αυτό ήταν, πιθανώς, ένα από τα πιο εντυπωσιακά και αθόρυβα πραξικοπήματα», δήλωσε ο συγγραφέας.




«Ο Κάρολος φοβήθηκε πως θα υπάρξουν προβλήματα με τη Μέγκαν καθώς στη βασιλική οικογένεια υπάρχει χώρος μόνο για μια ισχυρή γυναίκα, τη βασίλισσα», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο συγγραφέας. 

Ο Κάουθορν τόνισε πως, αν και ο πρίγκιπας Κάρολος θαυμάζει τις δυνατές γυναίκες, έβλεπε στο μέλλον προβλήματα στο παλάτι από τον ισχυρό χαρακτήρα της Αμερικανίδας συζύγου του μικρότερου γιου του.

Παρόλο, που μεταξύ της δούκισσας του Σάσεξ και του μελλοντικού βασιλιά αναπτύχθηκε ένας ισχυρός δεσμός, όταν την ημέρα του γάμου της ήταν εκείνος που την παρέδωσε στον Χάρι, στην εκκλησία, αφού ο πατέρας της ήταν απών, ο διάδοχος του θρόνου φαίνεται πως για το καλό της μοναρχίας θεώρησε πως η παραίτηση του μικρότερου γιου του και της δούκισσας του Σάσεξ ήταν το καλύτερο που μπορούσε να συμβεί.   

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template