ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 10 Ιουλίου 2020

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.


απο την Λίτσα Πετρίδη για το tlife.gr
Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα;

Κριός
Οι σημερινές ενέργειες ενισχύουν την επικοινωνία σου ιδιαίτερα μέσα από την προθυμία σου να ακούσεις. Με την Αφροδίτη σε αρμονία με το Χείρωνα στο ζώδιό σου, είσαι έτοιμη να συζητήσεις κάθε θέμα και η προσέγγισή σου να είναι συμπονετική. Αυτή η πτυχή εμφανίστηκε για πρώτη φορά τον Απρίλιο και στη συνέχεια επαναλήφθηκε τον Ιούνιο λόγω της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης. Τώρα που συμβαίνει ξανά ενδέχεται να επιλύσεις ένα πρόβλημα ή να φτάσεις σε ένα νέο επίπεδο κατανόησης. Ικανοποίησε την ανάγκη σου για ξεκούραση χωρίς όμως να παραμελείς τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι ευκαιρίες στη συναισθηματική σου ζωή πολλαπλασιάζονται.


Ταύρος

Οι σημερινές ενέργειες τείνουν να αναδεικνύουν την κοινωνική σου πλευρά. Είναι μια καλή στιγμή για πειραματισμό, για νέα πράγματα και νέους τρόπους. Επίσης μπορείς απολαύσεις τη μάθηση και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων ή των γνώσεών σου. Επαγγελματικές ευκαιρίες σε θέλουν σε εγρήγορση. Αισθησιακές και άκρως ερωτικές στιγμές προβλέπονται για απόψε με το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να ανακαλύψεις κρυφούς θαυμαστές σου.


Δίδυμοι
Ίσως σήμερα να βρεθείς στο προσκήνιο ή σε θέση να ηγηθείς, γεγονός που σε παρακινεί να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Το εξάγωνο Αφροδίτης – Χείρωνα ενισχύσει θέματα εμπιστοσύνης και φιλίας. Δείξε πως είσαι ανοιχτή σε νέες εργασιακές προκλήσεις και προτάσεις. Η τύχη είναι με το μέρος σήμερα στα συναισθηματικά – ερωτικά σου, για αυτό εκμεταλλεύσου τη μέρα στο έπακρο είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, είτε όχι.


Καρκίνος
Οι ευθύνες σήμερα αντιμετωπίζονται με μεγαλύτερη ευκολία από το συνηθισμένο και οι αλληλεπιδράσεις φαίνονται πιο ανοιχτές και ειλικρινείς. Έλεγξε τον εκνευρισμό σου στα εργασιακά και μην διακινδυνεύεις είτε την εικόνα είτε το προφίλ σου. Κλίμα ανανέωσης πνέει στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια μέχρι χθες φιλία πιθανά να αλλάξει μορφή.


Λέων

Οι σημερινές ενέργειες ευνοούν απόλυτα την παρατήρηση και τη στρατηγική καθώς και την ειλικρίνεια σε μια σχέση. Άκου τη διαίσθησή σου πριν καταλήξεις σε σημαντικά συμπεράσματα. Η διαφάνεια και η προθυμία μπορούν να ωφελήσουν και να ενισχύσουν μια σχέση. Οι ικανότητές σου στα εργασιακά αναγνωρίζονται κι αυτό ανεβάζει την αδρεναλίνη σου. Μπορείτε να βρείτε λύσεις στα όσα κοινά σας απασχολούν με τον ερωτικό σύντροφό σου, αρκεί να το θέλετε και οι δυο αρκετά. Εσύ που είσαι μόνη, μια κατάκτησή σου αρχίζει να σε πολιορκεί έντονα.


Παρθένος

Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον τομέα της συνεργασίας ενισχύοντας την ικανότητά σου να βλέπεις πίσω από τον τοίχο. Δεν είναι ιδανικό βέβαια το διάστημα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις όμως μπορείς να καταστρώσεις τις στρατηγικές σου. Στιγμές έντασης και πίεσης στα εργασιακά αντιμετώπισε τες με υπομονή. Η σωστή και ειλικρινής επικοινωνία με τον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να λειτουργήσει βοηθητικά. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από τον εργασιακό σου χώρο φαίνεται να γεννάται κάτι σημαντικό.


Ζυγός
Φαίνεται να προσελκύεις εύκολα σήμερα τη ζεστασιά ή την ενθάρρυνση από τους ανθρώπους που πιστεύουν σε σένα και ίσως αυτό να είναι ένα ισχυρό κίνητρο για να κάνεις το καλύτερο δυνατό. Πολλοί από τους στόχους σου στα εργασιακά επιτυγχάνονται και οι σημερινές εξελίξεις στο επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο. Πάρε απόψε πρωτοβουλίες και σαγήνευσε τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου βρίσκεται στα καλύτερά της για αυτό και μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες.


Σκορπιός
Αναζητάς ή μάλλον βρίσκεις ειδικούς τρόπους για να απολαύσεις ή να εκφραστείς σήμερα. Οι ενέργειες σε ενθαρρύνουν να ονειρευτείς, να φανταστείς και να δημιουργήσεις. Είμαστε μόνο δυο μέρες μακριά από το να επανέλθει ο Ερμής σε ορθή πορεία και ακόμα γύρω σου μπορεί να υπάρχει μια σύγχυση, όμως βρίσκεις καινοτόμους τρόπους να μεταδώσεις τα μηνύματά σου. Ιδιαίτερα τρυφερή προβλέπεται η βραδιά με τον αγαπημένο σου σύντροφο. Εσύ που είσαι μόνη, μια συναρπαστική γνωριμία φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή σου.


Τοξότης
Είσαι έτοιμη να θεραπεύσεις, να σχεδιάσεις μπροστά και να επισκευάσεις από σήμερα. Να καταστρώσεις τα σχέδια σου και να έρθεις σε ουσιαστική επαφή με τον εαυτό σου, καθώς η Αφροδίτη εναρμονίζεται με το Χείρωνα, συμβάλλοντας στην ενίσχυση των μελλοντικών επιλογών και αποφάσεων. Συνέχισε την προσπάθεια στα εργασιακά και σύντομα θα δεις και τα αποτελέσματα. Η μέρα είναι ιδανική για να αφιερώσεις χρόνο στον ερωτικό σύντροφό σου και να απολαύσεις την ασφάλεια, τη σιγουριά αλλά και τον ερωτισμό. Εσύ που είσαι μόνη, αποχαιρέτα την εργένικη ζωή σου σιγά σιγά.


Αιγόκερως

Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον τομέα των επικοινωνιών σου και μπορείς να συνδεθείς με τους γύρω σου. Ίσως να χρειαστεί να ξεκουράσεις λίγο το μυαλό σου για να μπορέσεις να συντονίσεις καλύτερα τα πράγματα. Ίσως είναι καλύτερο επίσης να αποφύγεις τα παιχνίδια του μυαλού που τείνουν να πυροδοτούνται και να σε κάνουν να νιώθεις άβολα. Πάθος και ρομαντισμός χαρακτηρίζει τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου για απόψε. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και τις κατακτήσεις.


Υδροχόος
Οι σημερινές ενέργειες σε βοηθούν να ομαδοποιηθείς και να συνδεθείς με τις επιθυμίες και ανάγκες σου. Μπορείς να μιλήσεις και να αναζητήσεις λύσεις στα όσα σε προβληματίζουν και τα αποτελέσματα να είναι ικανοποιητικά. Θετικές εξελίξεις στα εργασιακά σε επιβραβεύουν για τους κόπους και θυσίες σου. Η συντροφικότητα και η ασφάλεια παίζουν το σημαντικότερο ρόλο αυτήν την περίοδο στη ζωή σου κι αυτά στα παρέχει απλόχερα ο ερωτικός σύντροφός σου. Εσύ που είσαι μόνη, ειδήσεις, τηλεφωνήματα και κατακτήσεις ανεβαίνουν κατακόρυφα.


Ιχθείς
Αυτή είναι μια σταθερή στιγμή για την οικοδόμηση ισχυρών θεμελίων που θα σε ωφελήσουν για τα επόμενα χρόνια, ειδικά με έργα, σχέσεις και επικοινωνία. Μην φοβάσαι τις αλλαγές κυρίως όταν αυτές βρίσκονται εντός ορίων. Κάποιες ξαφνικές εξελίξεις στα εργασιακά μόνο θετικές μπορούν να χαρακτηριστούν. Οι συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου που αφορούν στα προβλήματα της σχέσης σας χρειάζονται προσοχή. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήνεις το παρελθόν να σε παρασύρει στα δίχτυα του.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template