ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδας από 20 έως 26 Ιουλίου 2020

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Εβδομαδιαίες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Θέματα Καριέρας,Οικονομικά,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.


απο την Λίτσα Πετρίδη για το tlife.gr

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με την πραγματοποίηση της νέας Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 20/7 και εστιάζει το ενδιαφέρον σου σε θέματα που αφορούν στην προσωπική και οικογενειακή σου ζωή. Ίσως χρειαστεί να καταβάλλεις έξτρα προσπάθεια προκειμένου να δώσεις λύσεις και να πάρεις αποφάσεις, όμως αξίζει τον κόπο. Αρκετή πίεση και άγχος προβλέπονται για τα επαγγελματικά αυτές τις μέρες, καθώς και οι υποχρεώσεις σου ανεβαίνουν και οι απαιτήσεις αυξάνονται. Με έναν καλό προγραμματισμό και με συγκεντρωμένη, νηφάλια σκέψη να είσαι βέβαιη πως θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο τρόπο. Πιθανές διαφορές με τον ερωτικό σύντροφό σου ίσως να έρθουν στην επιφάνεια. Βρείτε τις λύσεις δίνοντας χώρο ο ένας στον άλλον. Εσύ που είσαι μόνη, μετά το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα, η κοινωνικότητα και η φήμη σου ανεβαίνουν. Μην αφήνεις αυτό το διάστημα ανεκμετάλλευτο.


ΤΑΥΡΟΣ
Το αστρολογικό φαινόμενο της εβδομάδας είναι η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου και σε καλεί να αξιολογήσεις τις σχέσεις σου με τους άλλους. Να κρατήσεις στη ζωή σου άτομα που αξίζουν το ενδιαφέρον σου και να απαλλαγείς από παρουσίες που μόνο αντλούν την ενέργειά σου. Ο επαγγελματικός σου τομέας αποσπά ένα πολύτιμο μέρος του ενδιαφέροντός σου, καθώς μετά το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στις 22/7 φέρνει μοναδικές ευκαιρίες. Προστάτευσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου από αδιάκριτα βλέμματα και κακόβουλα σχόλια τρίτων προσώπων. Μην τους αφήνεις να σε επηρεάζουν και να δημιουργούν σύννεφα και αμφιβολίες στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, μέσω παλιών γνωριμιών που επανέρχονται στη ζωή σου προβλέπονται ευχάριστες εκπλήξεις, για αυτό μην λες όχι.



ΔΙΔΥΜΟΙ
Η νέα Σελήνη της εβδομάδας ξαναφέρνει οικονομικά θέματα στην επιφάνεια και σε καλεί να αναθεωρήσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι το πορτοφόλι σου. Η αλήθεια είναι πως φημίζεσαι για τις σπατάλες και το πάντα ανοιχτό σου χέρι. Αν πραγματικά όμως θέλεις να βάλεις τα πράματα σε μια τάξη θα πρέπει να αλλάξεις συνήθειες. Προετοιμάσου να αντιμετωπίσεις εργασιακές εκκρεμότητες και ξεχασμένες υποθέσεις, που απαιτούν χρόνο και συγκέντρωση. Απόφυγε να αναλάβεις νέα καθήκοντα και να επιδιώξεις νέα ξεκινήματα. Οι συναισθηματικές ανασφάλειές σου ίσως σε κάνουν λίγο υπερβολική και εκκεντρική απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εξοικονόμησε προσωπικό χρόνο και σκέψου, εντόπισε τι είναι αυτό που σε φοβίζει. Εσύ που είσαι μόνη, επιπόλαιες γνωριμίες προκύπτουν πολλές αυτό το διάστημα στη ζωή σου όμως δεν φαίνεται να σε γεμίζουν.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η νέα Σελήνη αυτής της εβδομάδας πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και σου δίνει τη δυνατότητα για καινούρια ξεκινήματα τόσο στην προσωπική όσο και τη συναισθηματική σου ζωή. Είναι ευκαιρία λοιπόν να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και να καταλήξεις στο τι είναι σημαντικό για σένα. Να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με αυτούς που χρειάζεσαι και να απαλλαγείς από αυτούς που μόνο αντλούν την ενέργειά σου. Νέα δεδομένα και νέα ξεκινήματα προβλέπονται για τα επαγγελματικά σχέδια και στόχους σου και πιθανά παλιές συνεργασίες που δεν απέδιδαν να αρχίσουν να ενεργοποιούνται. Θέσε νέες βάσεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην φοβηθείς να αντιμετωπίσεις το μέλλον. Εσύ που είσαι μόνη, το θέμα είναι να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου και μετά να κρίνεις τα πρόσωπα που προσπαθούν να σε πλησιάσουν. Μετά το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα, μπορείς να ασχοληθείς σοβαρά με οικονομικά θέματα που σε απασχολούν.



ΛΕΩΝ
Η απαιτητική καθημερινότητα φαίνεται να σε έχει κουράσει, για αυτό και αυτήν τη βδομάδα κύριο μέλημά σου είναι η ξεκούραση και η προσωπική απόλαυση. Αρκετός εκνευρισμός επικρατεί στον εργασιακό σου χώρο και θα πρέπει να διατηρήσεις την υπομονή και την ψυχραιμία σου. Έκτατες υποχρεώσεις ή παλιές εκκρεμότητες που επανέρχονται σε πιέζουν αφόρητα και δυστυχώς δεν έχεις και πολλές επιλογές παρά να προσαρμοστείς. Η αναβλητικότητα και η έλλειψη συγκέντρωσης είναι τα μελανά σου σημεία. Έχεις την τάση να βάζεις τη συναισθηματική σου ζωή σε δεύτερη μοίρα κι αυτό μπορεί να προκαλέσει ξεσπάσματα στον ερωτικό σύντροφό σου. Προκειμένου λοιπόν να αποφύγεις τα χειρότερα προσπάθησε να εξοικονομήσεις χρόνο για εκείνον. Εσύ που είσαι μόνη, το πέρασμα του Ήλιου στο δικό σου ζώδιο στις 22/7, φέρνει πολλές ευκαιρίες για την ερωτική σου ζωή και όχι μόνο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή τη βδομάδα το ενδιαφέρον σου εστιάζεται περισσότερο στις σχέσεις με τους φίλους και την κοινωνική σου ζωή η οποία δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητη. Κρύβει ευκαιρίες που αν αξιολογηθούν σωστά θα επιφέρουν οφέλη. Παρασκηνιακές καταστάσεις στα εργασιακά προσπάθησε να τις αποφύγεις καθώς και θα πρέπει να ελέγξεις τις πληροφορίες τις οποίες λαμβάνεις. Αρκετή πίεση σου δημιουργούν οι ευθύνες που έχεις αναλάβει, όμως είναι ευκαιρία να δείξεις το τι πραγματικά αξίζεις. Μοίρασε σωστά τον προσωπικό σου χρόνο ανάμεσα σε φίλους, κοινωνική ζωή και σύντροφο. Αφιέρωσέ του χρόνο ή συμπεριέλαβέ τον στις όποιες δραστηριότητές σου προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες και τη συναισθηματική σου ασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, μην εμπιστεύεσαι αυτά που σου υπόσχονται και μην ενθουσιάζεσαι. Έχεις πληγωθεί αρκετά και θα πρέπει αν είσαι πιο προσεκτική με τις επιλογές σου.


ΖΥΓΟΣ

Νέα δεδομένα φαίνεται να φέρνει και να δημιουργεί η πραγματοποίηση της νέας Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου αυτήν τη βδομάδα. Ίσως να χρειαστεί να καταβάλλεις έξτρα προσπάθεια προκειμένου να δείξεις τις αξίες σου και να διεκδικήσεις τα όνειρά σου, όμως έχεις αρκετό απόθεμα ενέργειας και δύναμης. Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματά σου ίσως να δημιουργήσουν κατά διαστήματα ένταση στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Καλό θα ήταν να αποφύγεις θέματα που πονάνε και ούτως ή αλλιώς ανήκουν στο παρελθόν. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στις 22/7 εγκαινιάζει μια νέα περίοδο για τη συναισθηματική σου ζωή, κυρίως για σένα που είσαι μόνη. Η κοινωνικότητά σου ανεβαίνει, νέα ενδιαφέροντα κεντρίζουν το ενδιαφέρον σου και νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αναθεωρήσεις και ίσως αλλαγές στον τρόπο σκέψης, συμπεριφοράς και διεκδίκησης των στόχων σου δημιουργεί η πραγματοποίηση της νέας Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου. Έχεις την τάση να ακούς και να λαμβάνεις υπόψη σου τις διαφορετικές απόψεις των γύρων σου κι αυτό σε βοηθά να πετάξεις τις παρωπίδες. Δεν αποκλείεται να θελήσεις να αυξήσεις τις γνώσεις και εμπειρίες σου στα εργασιακά, να ακολουθήσεις κάποιο σεμινάριο ή και κάποια μαθήματα. Το ανήσυχο πνεύμα σου δεν ηρεμεί ποτέ και τα στάνταρ σου διαρκώς ανεβαίνουν. Απόφυγε το άγχος που κατά διαστήματα σου δημιουργούν οι αυξημένες υποχρεώσεις σου. Φρόντισε να αφιερώσεις χρόνο στον ερωτικό σύντροφό σου και να προστατεύσεις τη σχέση σου από την επιρροή τρίτων προσώπων. Περάστε στιγμές προσωπικές και ενισχύστε την ερωτική σας ζωή. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον κάτι δυνατό φαίνεται να αναπτύσσεται.



ΤΟΞΟΤΗΣ
Η νέα Σελήνη σε βάζει στη διαδικασία να κάνεις μια ενδοσκόπηση στις βαθύτερες ανάγκες σου, τους στόχους και τις επιθυμίες σου. Δείξε προσοχή στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου και μην χαλάς χρήματα άσκοπα. Δείξε το απαιτούμενο ενδιαφέρον στα εργασιακά και στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Συγκεντρώσου περισσότερο προκειμένου να αποφύγεις λάθη. Απόφυγε τα σενάρια επιστημονικής φαντασία εις βάρος του ερωτικού σύντροφου σου που μπορεί να προκαλέσουν καταιγίδες. Εμπιστεύσου τον περισσότερο και κυρίως τον εαυτό σου. Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα αυξάνει την κοινωνικότητά σου και σου δίνει τη δυνατότητα να κλείσεις το κεφάλαιο της μοναξιάς σου.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αλλαγές και αποφάσεις σε θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια φαίνεται να προκαλεί η πραγματοποίηση της νέας Σελήνης αυτήν τη βδομάδα στο ζώδιο του Καρκίνου. Μια μετακόμιση ή μια ανακαίνιση στο σπίτι είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο. Η ανησυχία και η κούραση στα εργασιακά είναι δεδομένη, για αυτό προετοιμάσου ανάλογα, σκέψου θετικά και βρες στιγμές ξεκούρασης. Μην είσαι τόσο αυστηρή στον τρόπο που κρίνεις συναδέλφους και στις όποιες συζητήσεις διατήρησε χαμηλούς τους τόνους. Νιώθεις την ανάγκη να πάρεις κάποιες αποφάσεις για τη συναισθηματική σου ζωή και από την άλλη υπάρχουν στιγμές που σε κυριεύει ο φόβος. Χαλάρωσε λίγο, κάνε μια ουσιαστική συζήτηση μαζί του και να είσαι βέβαιη πως θα νιώσεις καλύτερα. Εσύ που είσαι μόνη, οι περιπέτειες, οι εμπειρίες και ο αριθμός των θαυμαστών σου αυξάνονται.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο προσωπικός σου χρόνος αυτήν την εβδομάδα περιορίζεται επικίνδυνα. Οργάνωσε τις υποχρεώσεις σου έτσι ώστε να εξασφαλίσεις χρόνο ξεκούρασης και προσωπικής απόλαυσης προκειμένου να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις ικανοποιητικά. Οι εξελίξεις στα εργασιακά θα επηρεάσουν άμεσα τη διάθεσή σου και η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου, υπόσχεται πολλές ευκαιρίες που πρέπει να αξιολογηθούν σωστά. Οι επαφές και οι συναντήσεις θα λειτουργήσουν βοηθητικά ως προς τις αποφάσεις σου. Αφιέρωσε χρόνο στην προσωπική σου ζωή και τον ερωτικό σύντροφό σου, διατήρησε τις ισορροπίες σου και τη συναισθηματική σταθερότητά σου. Εσύ που είσαι μόνη, μετά το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα μπορείς να ελπίζεις σε πολλές και σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου.


ΙΧΘΕΙΣ
Έντονα συναισθήματα και πιθανές αντιπαραθέσεις φέρνει η πραγματοποίηση της νέας Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου. Αν και με δυσκολία θα πρέπει να κάνεις μια προσπάθεια να επικεντρωθείς στις εργασιακές σου υποθέσεις και υποχρεώσεις. Είναι σημαντικό να παραμείνεις συνεπής και να διατηρήσεις την εικόνα σου. Ο χρόνος που θα περάσεις αυτήν τη βδομάδα με τον ερωτικό σύντροφο σου φαίνεται να είναι εποικοδομητικός και θεραπευτικός. Μπορείτε να ξεπεράσετε πολλά προβλήματα να συζητήσετε και έρθετε πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, ένας νέος έρωτας ανθίζει ή μια παρελθοντική κατάσταση επανέρχεται. Ιδιαίτερα μετά το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα μπορείς να ελπίζεις σε πολλά.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template