Με νέο πρόσωπο, μετά από ανακαίνιση 30 εκατ., το Porto Sani στη Χαλκιδική

Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Το ξενοδοχείο Porto Sani στη Χαλκιδική, μέλος του βραβευμένου Ομίλου φιλοξενίας Sani/Ikos Group, έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του μετά από πλήρη
ανακαίνιση ύψους 30 εκατ. ευρώ και με το πιστοποιημένο πρωτόκολλο ασφάλειας και υγείας #OnlyatSani Protocol™.

Βραβευμένο ως Top Luxury Hotel και Top 10 Hotel for Families από τον έγκυρο ιστότοπο TripAdvisor αλλά και τα Conde Nast Traveler, World Travel Awards, Family Traveller Awards και πληθώρα ακόμη αναγνωρισμένων ταξιδιωτικών οργανισμών, το ξενοδοχείο Porto Sani έχει ανακαινισθεί πλήρως: χώροι υποδοχής, εστιατόρια, πισίνες, spa και 99 ολοκαίνουργιες, υπερπολυτελείς σουίτες έχουν διαμορφωθεί για οικογένειες που αναζητούν διαμονή υψηλών προδιαγραφών με έμφαση στην άνεση και την εξυπηρέτηση σε ιδανικό συνδυασμό με πληθώρα συναρπαστικών εμπειριών και δραστηριοτήτων για όλες τις ηλικίες.


Η αρχιτεκτονική μελέτη, το interior design καθώς και η επίβλεψη του έργου υλοποιήθηκε από τη εταιρία Nimand Architects της Δρ. Νίκης Μάνου-Ανδρεάδη. Όπως σημειώνει η Δρ. Νίκη Μάνου-Ανδρεάδη,


«Το Porto Sani είναι ένα ξεχωριστό project. Το πρώτο μας ουσιαστικά ξενοδοχείο αποκλειστικά με σουίτες, ολοκληρώθηκε το 1997
σε χώρο που γειτνιάζει με τη μαρίνα και το εμπορικό κέντρο – το ιδανικό υπόβαθρο για να δημιουργήσει ένας αρχιτέκτονας. 



Κρατώντας τις γενικές αρχές που διέπουν τον σχεδιασμό όλων των ξενοδοχείων του Sani Resort, τις ήρεμες ευθείες γραμμές, τις γήινες αποχρώσεις, τα φυσικά υλικά και τους φωτεινούς χώρους, φροντίσαμε να δώσουμε στην ανακαίνιση του Porto Sani στοιχεία εμπνευσμένα από την αρχιτεκτονική του τόπου, τις φόρμες και τα μορφολογικά του στοιχεία. 

Στο Porto Sani, ο επισκέπτης δεν ανακαλύπτει τα πάντα με την πρώτη ματιά. Καλείται να ‘’εξερευνήσει’’ τους χώρους βαδίζοντας ανάμεσα στις μεγάλες πισίνες τύπου lagoon, στις στοές, τους ημιυπαίθριους χώρους, τις πέργκολες, τα δρομάκια με τους πέτρινους τοίχους. 

Οι ανακαινίσεις και οι προσθήκες νέων τμημάτων σε ένα ξενοδοχείο μέσα στα χρόνια είναι αναπόφευκτες καθώς οι ανάγκες των επισκεπτών αλλάζουν – και, όταν γίνονται με σωστό τρόπο, μπορούν να δώσουν ένα μαγευτικό τελικό αποτέλεσμα.»






Οι ειδικά διαμορφωμένες σουίτες είναι ενός, δύο ή τριών δωματίων με ξεχωριστό σαλόνι και όλες διαθέτουν κήπο ή μπαλκόνι με υπέροχη θέα στη θάλασσα, τη μαρίνα ή τους πράσινους κήπους του ξενοδοχείου. Από τις σουίτες των 55 τ.μ. έως την άνεση των 145 τ.μ., οι επιλογές καλύπτουν κάθε οικογένεια, ενώ διατίθενται ακόμη επιλογές με ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα, μαρμάρινα πατώματα και αποκλειστικές παροχές.


Πιστή στη φιλοσοφία του Sani Resort, η ανακαίνιση δεν μεταμορφώνει μόνο τους χώρους του ξενοδοχείου. Στην καρδιά του ανανεωμένου Porto Sani βρίσκεται το concept Little Guest, που δίνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στους μικρούς επισκέπτες, παρέχοντας σε γονείς, παιδιά και βρέφη κάθε τι που μπορεί να κάνει τη ζωή τους ευκολότερη, από βρεφικά είδη έως καροτσάκια, baby monitor και παιδικά μπουρνούζια. Όσο για την ψυχαγωγία των παιδιών, το Sani Resort συνεχίζει δυναμικά να προσφέρει επιλογές, όπως η ακαδημία ποδοσφαίρου Chelsea FCF, τένις Rafa Nadal Tennis Center, μουσική, φροντίδα, παιχνίδι και πολλά ακόμη.




Παράλληλα, έχει ξεκινήσει στο Porto Sani η λειτουργία του νέου εστιατορίου ισπανικής κουζίνας El Puerto, με επικεφαλής τον βραβευμένο με αστέρι Michelin chef David Ibarboure.

«Εδώ και μισό αιώνα, από το 1971 οπότε και ιδρύθηκε, το Sani Resort έχει εξελιχθεί σε έναν ταξιδιωτικό προορισμό παγκοσμίου φήμης, ένας συναρπαστικός τόπος διακοπών που εκτείνεται σε 4.500 στρέμματα ξεχωριστού φυσικού κάλλους, συνορεύοντας με ένα μοναδικό οικολογικό καταφύγιο, φυσικά πευκοδάση, χρυσές αμμουδιές και κρυστάλλινα νερά. 

Περιλαμβάνει πέντε πολυβραβευμένα ξενοδοχεία: Sani Beach, Sani Club, Porto Sani, Sani Asterias και Sani Dunes, περισσότερες από 40 επιλογές για γεύμα, ποτό και διασκέδαση, αθλητικές εγκαταστάσεις παγκόσμιων προδιαγραφών αλλά και αθλητικές ακαδημίες όπως το Rafa Nadal Tennis Centre και το Chelsea FC Foundation, κέντρο θαλάσσιων σπορ, πέντε πλήρως εξοπλισμένα κέντρα spa, υπερσύγχρονο adventure park και μια ιδιωτική μαρίνα που περιβάλλεται από εξαιρετικές διευθύνσεις shopping και dining», αναφέρουν οι επιτελείς του.

πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template