Σταφυλίδης: «Βρύζα, φέρε πίσω τα 50 χιλιάρικα»

Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

Συχνός επισκέπτης των δικαστικών αιθουσών εσχάτως ο Ζήσης Βρύζας. Πάει και έρχεται σαν άνθρωπος του ποδοσφαίρου να εκφράσει την… αγωνία του, για όσα
γίνονταν το 2015 αλλά και παλιότερα. Να μας πει ότι δεν ξέρει, δεν έχει αποδείξεις, αλλά παρά ταύτα εικάζει για το τι συνέβαινε τότε στις τάξεις της Ομοσπονδίας. Και αν είχε κάποιος το «πάνω χέρι».

Θα συνεχίσει να πηγαινοέρχεται βεβαίως σε δικαστήρια. Θέση θα αλλάξει αν το ρεπορτάζ που κυκλοφορεί εδώ και μερικές ώρες είναι σωστό.
Κατηγορούμενος προσεχώς μιας και ο Κώστας Σταφυλίδης, μέσω του δικηγόρου του Κωνσταντίνου Ζέμπερη, κινήθηκε ήδη νομικά σε βάρος του.
Πενήντα χιλιάδες ευρώ του πήρε ο Βρύζας, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο άσος της Χοφενχάιμ. Δανεικά και αγύριστα. Πριν από τρία χρόνια. Όταν δηλαδή ο Βρύζας ήταν τεχνικός διευθυντής της εθνικής μας ομάδας!


Ναι. Κορυφαίος παράγοντας στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Δανεικά από ποδοσφαιριστή της εθνικής ομάδας. Μιλάμε για απίστευτα πράγματα. Για ξευτίλα που θα έπρεπε να σηκώσει την ΕΠΟ όρθια. Να βγάλει πόδια η Ομοσπονδία και να αρχίσει να τρέχει.


Το διέλυσαν το ποδόσφαιρο, ο Γραμμένος, ο Τίγρης, η Αρκούδα και η κουστωδία τους.
Και μπορεί λοιπόν πλέον ο καθένας να σκεφτεί, από τη στιγμή που έχει ξεκινήσει νομική διαδικασία; Ήταν απλά δανεικά; Ήταν κάτι άλλο; Και ο Γραμμένος σαν πρόεδρος της ΕΠΟ είναι ενήμερος; Τι παίζεται ακριβώς; Τι συμβαίνει στο περιβάλλον μιας ομάδας που από το 2004 ως το 2014 ήταν καμάρι της Ελλάδας, και που από τότε μέχρι σήμερα έφτασε στη χαμηλότερη θέση που είχαμε ποτέ ως χώρα στο ranking της FIFA.

Ζητάνε οι παράγοντες λεφτά από τους παίκτες;

Θυμίζουμε ότι ο Ζήσης Βρύζας από τον Φλεβάρη και έπειτα κυκλοφορεί ξανά στη Τούμπα έχοντας ουσιαστικά ενεργό ρόλο στη διοίκηση του ΠΑΟΚ (και ταυτόχρονα γραφείο μάνατζερ όπου μεταξύ άλλων εκπροσωπεί τον Βαγιαννίδη που πρόσφατα έκλεισε στην Ίντερ!). Δεν έχει κάποιο τίτλο φυσικά ο Βρύζας στον Δικέφαλο. Αλλά έχει τη… χάρη. Όποιον και να ρωτήσεις στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο θα το επιβεβαιώσει.

Θυμίζουμε επίσης ότι ο Ζήσης Βρύζας βρέθηκε κατηγορούμενος στο δικαστήριο και από τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Για δανεικά 65.000 ευρώ σε μια ιστορία του 2013.

Πέρσι μάλιστα μετά την εκδίκαση της υπόθεσης βγήκαν δύο ακίνητα του, σε πλειστηριασμό για χρέη. Και τέλος πάντων ο άνθρωπος μακάρι να βρει τον δρόμο του. Γιατί είναι κρίμα.

Αλλά είναι δυνατόν μέσα στην εθνική ομάδα να ζητάει λεφτά ο τεχνικός διευθυντής από τον παίκτη; Και μετά απορούμε γιατί το εθνόσημο ισοπεδώθηκε; Γιατί χάνουμε από κάθε πικραμένο;

Ποιος τον έβαλε τον Βρύζα στην εθνική ομάδα θα μας πουν; Τι γίνεται τελικά στο πάρκο Γουδή;


Όλα τα διέλυσαν. Εκείνοι που γράφουν οι «προσκυνημένοι» πως σήκωσαν το ποδόσφαιρο ψηλά. Ντροπή… 

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template