Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδας απο 6 έως 12 Ιουλίου 2020

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Θέματα Καριέρας,Οικονομικών,Υγείας αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

απο την Λίτσα Πετρίδη για το tife.gr

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;


ΚΡΙΟΣ
Κάποια ζητήματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια πιθανά να επανέλθουν αυτήν την εβδομάδα και να προκαλέσουν ένταση. Πρόσεξε τον τρόπο επικοινωνίας σου καθώς δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις πάνω στην προσπάθειά σου να δώσεις λύσεις. Διατήρησε τις ισορροπίες σου στα εργασιακά και μην επιδιώξεις σημαντικές συναντήσεις και επαφές αυτήν τη βδομάδα αν θέλεις να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Κυρίως τις πρώτες μέρες της εβδομάδας σου η επικοινωνία δεν είναι το ισχυρό σου ατού. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου φαίνεται να έχει τα σκαμπανεβάσματα της, για αυτό επίλεξε ουδέτερα θέματα συζήτησης και όσο το δυνατόν ευχάριστες κοινές δραστηριότητες που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το καλό κλίμα. Εσύ που είσαι μόνη, αρκέσου απλά σε καθημερινές άνευ σημασίας γνωριμίες που όμως αρκούν στο να σου ανεβάσουν έστω προσωρινά την αυτοπεποίθηση.



ΤΑΥΡΟΣ
Αυτήν τη βδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τον τρόπο που χειρίζεσαι τις καταστάσεις και κυρίως επικοινωνείς. Είναι εύκολο όλα να πάρουν φωτιά και να ανατραπούν πολλά από τα σχέδιά σου. Καθυστερήσεις στα εργασιακά σχέδιά σου φαίνεται να είναι στο πρόγραμμα, για αυτό φρόντισε να είσαι προετοιμασμένη και ψύχραιμη. Το πλανητικό σκηνικό σε κάνει να αναζητάς σταθερότητα και ασφάλεια στη συναισθηματική σου ζωή για αυτό αρχίζεις να σκέφτεσαι σοβαρά τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και το μέλλον της. Εσύ που είσαι μόνη, σίγουρα θέλεις να αποκοπείς από το παρελθόν, μιας και παρά τις φιλότιμες προσπάθειές σου δεν είδες κάτι σημαντικό να αλλάζει. Για αυτό βάλε πλώρη για νέες γνωριμίες και περιπέτειες και φρόντισε να ανανεώσεις την εμφάνιση και την ψυχολογία σου.



ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχεις τη διάθεση για επέκταση και αλλαγές αυτήν τη βδομάδα και την ανάγκη να διαφύγεις από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα. Η δημοτικότητά σου στα εργασιακά ανεβαίνει και οι σχέσεις με συναδέλφους αποκαθίσταται. Ο Ερμής αν και ανάδρομος μπορεί να φέρει ευκαιρίες για νέες συνεργασίες που πιθανά σχετίζονται με το εξωτερικό ή και έχουν ξανασυζητηθεί στο παρελθόν. Το τέλειο ρομάντζο που ονειρεύεσαι για τη συναισθηματική σου ζωή μπορείς να το γράψεις μόνη σου. Πρόσθεσε μαγεία στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, πάρε πρωτοβουλίες και μην περιμένεις να γίνει κάτι από μόνο του. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Διδύμων σε κάνει ρομαντική και υπερευαίσθητη κι αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Βέβαια οι ευκαιρίες να γνωρίσεις το πριγκιπόπουλο που ονειρεύεσαι σου δίνονται μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι όψεις της εβδομάδας σε βοηθούν να εξερευνήσεις τον εαυτό σου, τις συμπεριφορές και αντιδράσεις σου καθώς και τις ανάγκες σου. Θα χρειαστεί να καταναλώσεις πολύ ενέργεια στα εργασιακά, καθώς οι απαιτήσεις των στόχων αλλά και των ανώτερων σου ανεβαίνουν. Προσπάθησε να είσαι σαφής στην επικοινωνία σου προκειμένου να αποφύγεις παρεξηγήσεις ή και παρανοήσεις όσο τουλάχιστον ακόμα ο Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία. Η Αφροδίτη σου δίνει τη δυνατότητα να εξοικονομείς προσωπικό χρόνο για ξεκούραση, διασκέδαση και εσωτερική ηρεμία. Παρότρυνε τον ερωτικό σύντροφό σου και κάντε κοινά σχέδια για το μέλλον. Ένα ταξίδι για παράδειγμα θα ανανέωνε τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου να θυμάσαι πως σου δίνονται οι ευκαιρίες να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες.



ΛΕΩΝ
Οι πλανητικές ενέργειες από την αρχή της εβδομάδας σου δημιουργεί την επιθυμία να ασχοληθείς με τις ανάγκες των άλλων, κυρίως αυτών που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Καθώς και η Αφροδίτη συμβάλει σε αυτό, καταλαβαίνεις πως είναι καιρός να δείξεις το ενδιαφέρον και τα συναισθήματά σου περισσότερο. Η κοινωνική σου ζωή ανεβαίνει και ήρθε καιρός να βγεις από το καβούκι σου. Αν και φαίνεται να έχεις την ανάγκη για ριζικές αλλαγές στα εργασιακά θα πρέπει να κινηθείς με πρόγραμμα. Απόφυγε τις επιπόλαιες ενέργειες και κίνησε τα σχέδιά σου βήμα βήμα. Ξεδίπλωσε τα ηγετικά σου ταλέντα χωρίς να γίνεις προκλητική απέναντι σε συναδέλφους. Μπορείς να συνδυάσεις την ανάγκη σου για ανεξαρτησία με την επιθυμία σου για συντροφικότητα και να διατηρήσεις το καλό κλίμα που ήδη υπάρχει στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Φρόντισε να αποκτήσετε κοινούς φίλους έτσι ώστε να μην τον αποκλείεις από καμία δραστηριότητά σου. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη σου δημιουργεί τη διάθεση για ερωτικές περιπέτειες και εμπειρίες. Λάβε βέβαια υπόψη το κόστος που θα μπορούσε να έχει αυτή σου η διάθεση. Προστάτεψε τον εαυτό σου από πιθανές παγίδες και εξιδανικεύσεις.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα σου δίνει τη δυνατότητα να διεκπεραιώσεις γραφειοκρατικές υποθέσεις και πιθανές εκκρεμότητες των υποθέσεών σου με επιτυχία. Είσαι πολύ πιο δημιουργική, οργανωτική και λειτουργική στα εργασιακά, περισσότερο ίσως από κάθε άλλη φορά. Πρόσεξε βέβαια τα σημεία της υπερβολής και απόφυγέ τα. Η εβδομάδα παρουσιάζει σημαντικές ευκαιρίες στην εξέλιξή σου και σου δημιουργεί όλες τις απαραίτητες συγκυρίες και προϋποθέσεις να δείξεις τις ηγετικές ικανότητές σου. Η Αφροδίτη σε κάνει πολύ πιο συμπονετική με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Κυρίως με τον ερωτικό σύντροφό σου που πλέον νιώθεις την ανάγκη να τον στηρίξεις και να τον κάνεις να νιώσει ασφαλής. Εσύ που είσαι μόνη, ίσως χρειαστεί να κάνεις λίγη υπομονή ή και να καταβάλλεις προσπάθεια προκειμένου να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Το θέμα είναι πως αξίζει τον κόπο.



ΖΥΓΟΣ
Δεν σου λείπει ο δυναμισμός αυτήν τη βδομάδα στο να εκφράζεις τις ιδέες σου στα εργασιακά και να διεκδικείς τα κεκτημένα σου. Οι σχέσεις με συναδέλφους βελτιώνονται σημαντικά κι έτσι μπορείς να αποκτήσεις συμμάχους. Αρκεί βέβαια να αποφύγεις τον ανταγωνισμό μαζί τους. Ίσως μια νέα επαγγελματική πρόταση να σε βάλει στη διαδικασία εγρήγορσης και να σου δημιουργήσει ενθουσιασμό. Απόφυγε το άγχος και τις βεβιασμένες αποφάσεις. Η συγκαταβατική σου συμπεριφορά βοηθά στο να αποφευχθούν δυσάρεστες εξελίξεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Η σεξουαλική σου διάθεση βρίσκεται στα ύψη κι έτσι μπορείς να τον κάνεις να νιώθει μοναδικός. Εσύ που είσαι μόνη, βελτίωσε την εμφάνισή σου, φρόντισε την ευεξία σου και άσε όλα τα υπόλοιπα στα χέρια της θεάς Αφροδίτης που φροντίζει για σένα.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα ουσιαστικά ξεκινά δυναμικά για εσένα. Η ανάγκη σου να εμπλουτίσεις τις εμπειρίες ή να αυξήσεις τα προσόντα σου στα εργασιακά πλέον είναι προτεραιότητά σου. Ξέρεις πως οι στόχοι σου είναι πολύ υψηλοί, για αυτό και φροντίζεις να προετοιμαστείς. Προς το παρόν έχεις όλες τις δυνατότητες να αναδείξεις τα ταλέντα σου και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με συναδέλφους. Η Αφροδίτη ευνοεί αρκετά τη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή. Ανανέωσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, εκμεταλλευόμενη την ακαταμάχητη σεξουαλικότητά σου. Ξεδίπλωσε την ερωτική πλευρά του εαυτού σου και μη φοβηθείς να συζητήσεις για μια δέσμευση. Εσύ που είσαι μόνη, μην αρνείσαι καμία πρόταση από φίλους για διαφορετικές δραστηριότητες. Ο μεγάλος έρωτας έρχεται από εκεί που δεν τον περιμένεις.



ΤΟΞΟΤΗΣ
Η μαχητικότητα, η διεκδίκηση και η κατάκτηση των στόχων σου στα εργασιακά είναι ισχυρότερη από ποτέ. Μην διστάσεις να αναλάβεις νέα καθήκοντα γιατί μέσα από αυτά θα καταφέρεις πρώτον, να διαπιστώσεις τα ταλέντα σου και δεύτερον να ανέβεις ένα ακόμα σκαλοπάτι προς την επιτυχία. Διαχειρίσου στιγμές έντασης, ή και κούρασης με διαλλακτικότητα. Οι πλανητικές διελεύσεις σου δημιουργούν την ανάγκη να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να βελτιώσεις κατά πολύ τον τρόπο επικοινωνίας σου. Μοιράσου εμπειρίες, γνώσεις και απόψεις με συναδέλφους. Ίσως αυτήν τη βδομάδα να νιώσεις μια κούραση και να θέλεις να μείνεις στο σπίτι με τον ερωτικό σύντροφό σου. Χρειάζεσαι ένα διάλειμμα και αντικειμενικά επιβάλλεται να αφιερώσεις ουσιαστικό και πιο ποιοτικό χρόνο στον άνθρωπό σου. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ δεν λείπει σχεδόν ποτέ από την καθημερινότητά σου.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάνε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σου αυτήν τη βδομάδα και φρόντισε τον εαυτό σου. Το πλανητικό σκηνικό σου δίνει τη δυνατότητα να ανακτήσεις την αυτοεκτίμησή σου, να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου και ίσως τις άγνωστες πτυχές και δυνατότητες του εαυτού σου. Οι εξελίξεις στα εργασιακά ίσως σου αποκαλύψουν ένα παρασκήνιο από το οποίο θα πρέπει να προφυλαχθείς. Μην λες πολλά και κυρίως μην αναμειγνύεσαι σε ξένα χωράφια. Από την άλλη οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να θέσεις σε εφαρμογή τις στρατηγικές που θα διευκολύνουν τα προσωπικά σχέδια και στόχους σου. Η συναισθηματική σου ζωή έχει τα σκαμπανεβάσματά της αυτήν την εβδομάδα. Ανανέωσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και πάρε τις αποφάσεις που θα επισφραγίσουν την αγάπη σας και μην κολλάς σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες. Εσύ που είσαι μόνη, μέσο ενός κοινωνικού δικτύου δεν αποκλείεται να βρεις και το μεγάλο έρωτα. Καλώς να ορίσει στη ζωή σου από όπου κι αν προέρχεται.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είναι καιρός να πιστέψεις στον εαυτό σου και να πάρεις τα πάνω σου. Οι ιδέες και οι απόψεις σου γίνονται απόλυτα αποδεκτές από τους άλλους, η αυτοπεποίθηση και η λάμψη σου ακαταμάχητες καθώς και οι ηγετικές δυνατότητες σου βρίσκονται στο ζενίθ. Μπορεί να κληθείς να δουλέψεις σε μια ομάδα που από τη μια θα σε βοηθήσει να ανέβεις τα σκαλιά της επιτυχίας, από την άλλη όμως θα πρέπει να αποφύγεις και τις συγκρούσεις, τον ανταγωνισμό και τις διαφωνίες. Διατήρησε την ψυχραιμία σου σκεπτόμενη τα σχέδια και τους στόχους σου. Νιώθεις πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον ερωτικό σύντροφό σου κι αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε κτητικότητα, ζήλιες και υπερβολές. Θυμήσου πως παν μέτρο άριστον και διατήρησε τις ισορροπίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια δεύτερη ή μια πιο καχύποπτη σκέψη απέναντι σε νέες γνωριμίες δεν θα σου έκανε κακό. Αντίθετα θα σε προστάτευε από πληγές. Η κοινωνικότητα και η εξωστρέφειά σου είναι τα καλά στοιχεία.



ΙΧΘΕΙΣ
Οι ενέργειες της εβδομάδας φέρνουν τις ευαισθησίες και τη συμπόνια σου στην επιφάνεια. Για αυτό και η προτεραιότητά σου είναι το να πλησιάσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να τα κατανοήσεις και να τα βοηθήσεις όσο μπορείς να καλύψουν τις δικές τους ανάγκες. Νιώθεις έτοιμη να διεκδικήσεις και να κυνηγήσεις τα επαγγελματικά όνειρα και στόχους σου, όμως θα πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολικές αντιδράσεις και τις αποφάσεις – κινήσεις ενθουσιασμού. Στο χέρι σου είναι να πάρεις τον έλεγχο και να βελτιώσεις την ποιότητα της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ανανέωσε την εμφάνισή σου, φρεσκάρισε την ντουλάπα σου χωρίς όμως να επιβαρύνεις πολύ το πορτοφόλι σου. Να είσαι βέβαιη πως κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία και θηλυκότητα σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Να είστε κόσμιοι στα μηνύματά σας..Ας σεβαστούμε τον χώρο και τους σχολιαζοντες...