Αλαλαγμοί μίσους Οθωμανών προκαλούν:Έλληνες θα πάμε είτε στην Χάγη, είτε σε πόλεμο

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

Στάζουν μίσος οι Τούρκοι, οι οποίοι από την μία πανηγυρίζουν και προκαλούν με την Αγία Σοφία και από την άλλη απειλούν με πόλεμο στο Αιγαίο.
Ο γνωστός ναύαρχος ε.α.

Γκιουργκντενίζ και μυστικός σύμβουλος του Ερντογάν σύμφωνα με πληροφορίες, προειδοποίησε με πόλεμο στο Αιγαίο σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Συγκεκριμένα είπε: ''Η Ελλάδα έχει τρεις επιλογές, είτε θα αναγνωρίσει τα δικαιώματα της Τουρκίας σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο, είτε θα πάμε στη Χάγη, είτε θα οδηγηθούμε σε σύγκρουση!'' 


Βέβαια ξέρουν ότι εάν τα βάλουν με την Ελλάδα, οι Τούρκοι θα δεχθούν συντριπτικό πλήγμα. Μονάδες κρούσης αλλά και τα πλοία υποστήριξης έχουν τοποθετηθεί σε κομβικές θέσεις πάνω στη «σκακιέρα» του Αιγαίου σε μια εικόνα που δείχνει ότι το Πολεμικό Ναυτικό είναι έτοιμο να υποστηρίξει επιχειρήσεις ακόμα και μακράς διάρκειας και να παραμείνει σε απόλυτη επιφυλακή όσο χρειαστεί.


Το ερώτημα βέβαια είναι τι θα κάνει η Κυβέρνηση, καθώς όσες πληροφορίες βγαίνουν στη δημοσιότητα για το Βερολίνο, προκαλούν μόνο προβληματισμό!

Πλήθος κόσμου συρρέει στην Αγιά Σοφιά φωνάζοντας «Αλλαχού Ακμπάρ»

Χιλιάδες πιστοί συγκεντρώνονται από νωρίς στην Αγιά Σοφιά για την πρώτη μουσουλμανική προσευχή κατά το επίσημο άνοιγμα του ιστορικού μνημείου ως τζαμί. Πολλοί νέοι φωνάζουν «Αλλαχού Ακμπάρ» κατά την πορεία τους προς την Αγιά Σοφιά.
Φωνάζοντας «ο Αλλάχ είναι μεγάλος» πλήθος νέων έκαναν πορεία προς την Αγιά Σοφιά όπου σήμερα ανοίγει τις πύλες της ως τζαμί μετά την απόφαση του Τούρκου Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Θυμίζουμε πως από νωρίς το πρωί, πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί έξω από το εμβληματικό μνημείο, ενόψει και της φιέστας που ετοιμάζει ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος θα είναι παρών στην πρώτη προσευχή. Σήμερα μετά από 86 χρόνια λειτουργίας της ως μουσείο η Αγιά Σοφιά άνοιξε σήμερα τις πύλες της στους πιστούς για την πρώτη μουσουλμανική προσευχή, μετά την μετατροπή της σε «μεγάλο τζαμί», όπως αναγράφεται πλέον στην ταμπέλα έξω από τον ναό.

Μάλιστα, πολλοί πιστοί πέρασαν τη νύχτα γύρω από το μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς διαβάζοντας προσευχές και περιμένοντας την αυγή, ενώ ορισμένοι φορούν μπλούζες που έχουν τυπωμένες τις μορφές του Ερντογάν και του Μωάμεθ του Πορθητή μαζί με το προκλητικό μήνυμα «σπάσαμε τις αλυσίδες της Αγιά Σοφιάς»


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template