Σφοδρή επίθεση των Ρότσιλντ σε Κ.Μητσοτάκη: «Είναι ένας ανόητος!»

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

 Σφοδρή επίθεση της οικογένειας Ρότσιλντ στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για το Kassiopi Project, στην Κέρκυρα, με μέλος της οικογένειας να επιτίθεται με
σκληρούς χαρακτηρισμούς προς τον Έλληνα πρωθυπουργό, χαρακτηρίζοντάς τον «ανόητο» αφού θεωρεί πως το ξενοδοχείο που θα κατασκευαστεί στον Ερημίτη θα καταστρέψει την περιοχή.

Συγκεκριμένα, ο τραπεζίτης Νέιθαν Ρότσιλντ, o οποίος είναι γιος του Λόρδου Τζέικομπ Ροτσιλντ και ένα από τα πιο εξέχοντα μέλη της οικογένειας, η οποία κατέχει εδώ και αιώνες την ιστορική της έπαυλη, πλησίον της έκτασης που -πιθανόν- να κατασκευαστεί το ξενοδοχείο, χαρακτήρισε με tweet του «ανόητο» τον Έλληνα πρωθυπουργό, ενώ περιέγραψε ως «φιάσκο» την επένδυση στην ΒΑ Κέρκυρα.

Αφορμή για αυτά τα tweet αυτά, αποτέλεσε η επίσκεψη που πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός στην Κέρκυρα για την επίσημη «έναρξη» των εργασιών του Kassiopi Project και τις διαμαρτυρίες των κατοίκων που πραγματοποιήθηκαν την ίδια ημέρα. Βέβαια, όπως και στο Ελληνικό τα «έργα» ήταν κάποιες κατεδαφίσεις.

Μάλιστα ο πρωθυπουργός προκάλεσε έντονες αντιδράσεις όταν δήλωσε στα «εγκαίνια» πως «κάποια στιγμή θα καεί το δάσος!», θέλοντας να δικαιολογήσει την κατασκευή του ξενοδοχείου.


«Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης φτάνει σήμερα στην Κέρκυρα και θα επισκεφθεί τον Ερημίτη. Ο Ερημίτης από περιβαλλοντική άποψη είναι μια απόλυτη καταστροφή, πηγαίνει την Κέρκυρα πίσω στην μαζική ανάπτυξη της δεκαετίας του 1970 και προσθέτει μηδέν στην τοπική οικονομία. Ο Μητσοτάκης είναι ανόητος που υπερασπίζεται αυτό το έργο», έγραψε ο Νέιθαν Ρότσιλντ.



Λίγο αργότερα, ο Νέιθαν Ρότσιλντ, ανάρτησε και φωτογραφία από τις κινητοποιήσεις των κατοίκων κατά της επένδυσης, κάνοντας λόγο για χιλιάδες κατοίκους που περίμεναν τον πρωθυπουργό κατά την άφιξή του στην εκδήλωση των «εγκαινίων», την οποία χαρακτήρισε «ιδιωτικό πάρτι επίδειξης».

«Εξαιρετικές σκηνές από την Κέρκυρα σήμερα το απόγευμα για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στο φιάσκο ανάπτυξης του Ερημίτη. Ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης έφτασε στο ιδιωτικό του πάρτι επίδειξης μόνο για να συναντηθεί με χιλιάδες ντόπιους που προσπαθούν να σώσουν αυτήν την παρθένα ακτογραμμή από την καταστροφή», είπε ο τραπεζίτης.


Η οικογένεια Ρότσιλντ που είναι ίσως η ισχυρότερη οικογένεια τραπεζιτών στον κόσμο, χωρίς κανείς να ξέρει την πραγματική της περιουσία, έχει ιστορικούς δεσμούς με την Κέρκυρα καθώς στα Βόρειο- Ανατολικά της Κέρκυρας, μεταξύ Αγίου Στεφάνου και Κερασιάς, οι Ρότσιλντ συντηρούν έπαυλη, στην οποία μάλιστα έχουν φιλοξενηθεί κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων αιώνων διάσημες προσωπικότητες.
Μετά το φιάσκο με το Ελληνικό, άλλο ένα έργο δεν πάει όπως θα περίμενε η κυβέρνηση, η οποία δεν έχει δει κανένα από τα έργα-σφραγίδα που είχε υποσχεθεί να προχωρούν.


Αυτή είναι η δεύτερη «επίθεση» των Ρότσιλντ στον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς την επομένη των εκλογών, η γαλλική εφημερίδα Liberation η οποία ανήκει στην οικογένεια τον είχε χαρακτηρίσει σε άρθρο της ως «petit Koulis», δηλαδή ο «μικρός Κούλης».

πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template