ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδας απο 28 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου 2020

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Τι θα συμβεί,τι πρέπει να προσέξεις αυτή την εβδομάδα για την Καριέρα σου,τα Οικονομικά σου την Υγεία σου αλλά και τα αισθηματικά σου

απο την Λίτσα Πετρίδη για το tlife.gr

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;


Κριός
Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται αυτήν τη βδομάδα τα επαγγελματικά σου καθώς οι όψεις που σχηματίζονται εφιστούν την προσοχή σου σε αποφάσεις, λόγια και παρασκηνιακές καταστάσεις. Στις 2/10 η Πανσέληνος που πραγματοποιείτε στον άξονα Κριού – Ζυγού φέρνει και δημιουργεί αντιπαραθέσεις και διαφωνίες. Δείξε διαλλακτικότητα και απόφυγε το να βγουν τα μαχαίρια με συναδέλφους. Δώσε την απαιτούμενη προσοχή στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, αφού το συναίσθημα παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Αφιέρωσέ του χρόνο, άκου τις ανάγκες του και επωφελήσου από την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 3/10. Εσύ που είσαι μόνη και επιδιώκεις μια επανασύνδεση, κάνε τις κινήσεις σου χωρίς όμως να τσαλαπατάς τον εγωισμό σου. Να θυμάσαι πως υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.


Ταύρος
Έχεις τη δυνατότητα αυτήν την εβδομάδα να τακτοποιήσεις και να διευθετήσεις υποθέσεις του παρελθόντος, καθώς οι όψεις σε γεμίζουν ενέργεια. Πρόσεξε τα απωθημένα που θα φέρει στην επιφάνεια η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού που πραγματοποιείται στις 2/10. Ίσως χρειαστεί επιπλέον προσπάθεια συγκέντρωσης στα εργασιακά. Δείξε συνέπεια στα όσα έχεις αναλάβει και μην δίνεις τη δυνατότητα σε αυτούς που σε υποθάλπουν να σε αμφισβητήσουν. Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση μην τη διακινδυνεύεις για πειρασμούς της μιας στιγμής, καθώς οι τάσεις είναι να εμπλέκεσαι σε αμαρτίες. Εσύ που είσαι μόνη, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 3/10 να θυμάσαι πως σου υπόσχεται πολλά και σημαντικά. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.


Δίδυμοι
Διαχειρίσου θέματα του παρελθόντος και κυρίως αυτά που σχετίζονται με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, με προσοχή. Κάνε τα ξεκαθαρίσματά σου στις σχέσεις σας αποφεύγοντας ξεσπάσματα και εντάσεις ή διαφωνίες μαζί τους. Αρκετές δυσκολίες καλείσαι να αντιμετωπίσεις στα εργασιακά. Θα χρειαστεί να δείξεις υπομονή και να διατηρήσεις συμφέρουσες για τα μελλοντικά σχέδια σου γνωριμίες και συναδελφικότητα. Οι όποιες διαφορές σας μπορούν να λυθούν ανώδυνα. Καιρός να αναθερμάνεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Πάρε πρωτοβουλίες, κάντε κοινά σχέδια και εμπιστευτείτε το πλανητικό σκηνικό που εργάζεται ακατάπαυστα για το καλό σας. Εσύ που είσαι μόνη, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου λειτουργεί βοηθητικά για σένα και φέρνει στο δρόμο σου νέες ευκαιρίες. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.



Καρκίνος

Αυτήν την εβδομάδα φαίνεται να δίνεις περισσότερη προσοχή και έμφαση στους άλλους και κυρίως στις συναδελφικές σχέσεις σου. Κάποια εργασιακά ζητήματα, επιθυμίες και αποφάσεις ίσως χρειαστούν μια αναθεώρηση με την πραγματοποίηση της Πανσελήνου στις 2/10. Απόφυγε λοιπόν το άγχος και δώσε προτεραιότητα στα δικά σου συμφέροντα. Στιγμές μικρής έντασης ή διαφωνιών με συνεργάτες αντιμετώπισέ τες με χιούμορ και καλή διάθεση. Πολλά υποσχόμενη περνά η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου για τη συναισθηματική σου ζωή. Η καλή επικοινωνία με τον αγαπημένο σου και οι κοινές μελλοντικές επιθυμίες σας φέρνουν ίσως πιο κοντά από ποτέ. Εσύ που είσαι μόνη, μια παρελθοντική κατάσταση ίσως να σου δημιουργήσει την ανάγκη για μια ακόμη προσπάθεια ή υποχώρηση. Σε κάθε περίπτωση όμως να θυμάσαι πως έρχονται ευχάριστες αλλαγές. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.



Λέων
Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο συνεχίζει να επηρεάζει τον τομέα των εργασιακών και της καθημερινότητάς σου, για αυτό φαίνεται να έχεις μια αρκετά πιεστική εβδομάδα μπροστά σου. Κάνε σωστούς προγραμματισμούς και μοίρασε σωστά το χρόνο σου προκειμένου να αποφύγεις τη σωματική εξουθένωση. Η Πανσέληνος στις 2/10 στον άξονα Κριού – Ζυγού δεν αποκλείεται να σου δημιουργήσει την ανάγκη για την αύξηση των γνώσεων και εμπειριών σου. Δώσε μεγαλύτερη έμφαση στα πρακτικά προβλήματα της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου και προσπάθησε να περάσεις αρκετό χρόνο μαζί του. Άλλωστε οι απόψεις του σε σχέση με τους προβληματισμούς σου φαίνονται ενδιαφέρουσες. Εσύ που είσαι μόνη, ένας νέος έρωτα προμηνύεται για αυτό προσπάθησε να απεγκλωβιστείς από το παρελθόν. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.



Παρθένος

Καταστάσεις του παρελθόντος φαίνεται να κάνουν την επανεμφάνισή τους αυτήν τη βδομάδα και να σου δημιουργούν άγχος. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου, τη διορατικότητα και οργάνωσή σου και κινήσου μεθοδικά και ψύχραιμα. Οικονομικά θέματα έρχεται να σου επισημάνει η πραγματοποίηση τη Πανσελήνου στις 2/10. Βρες τρόπους να κατευνάσεις τις επαγγελματικές σου ανησυχίες και τη δίψα σου για αλλαγές και άμεση επιτυχία. Τα καλά κόποις κτώνται οπότε μηνν σταματάς την προσπάθεια έστω κι αν χρειαστεί να κουραστείς λίγο παραπάνω. Την Κυριακή που η Αφροδίτη περνά στο δικό σου ζώδιο μπορείς να πάρεις τα πάνω σου, να πιστέψεις και να βελτιώσεις τη συναισθηματική σου ζωή. Πρόσθεσε πάθος και ρομαντισμό στη σχέση με τον αγαπημένο σου και κάντε κοινά όνειρα. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν αρχίζει να ανακατεύεται στα πόδια σου για μια ακόμη φορά. Απόλαυσέ το, θρέψε τον εγωισμό σου όμως μην εντυπωσιάζεσαι εύκολα. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.



Ζυγός

Οι σχέσεις σου με τους άλλους έρχονται στο προσκήνιο αυτή τη βδομάδα και αποσπούν το μεγαλύτερο κομμάτι του ενδιαφέροντός σου. Απόφυγε τις ρήξεις μαζί τους και διεκδίκησε όλα αυτά που σου ανήκουν με όμορφο και διαλλακτικό τρόπο. Το τετράγωνο Άρη – Κρόνου δημιουργεί εντάσεις στον εργασιακό χώρο σου. Οι διαφορές απόψεων ή και τα σχόλια δείχνουν να σου δημιουργούν εκνευρισμό. Μια δεύτερη σκέψη θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις ήρεμο το κλίμα. Κοινές δραστηριότητες και ενδιαφέροντα θα σας φέρουν πολύ πιο κοντά με τον ερωτικό σύντροφό σου για αυτό και εμπιστεύσου τη φαντασία σου. Εσύ που είσαι μόνη, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 3/10 φαίνεται να είναι πολλά υποσχόμενη. Προσεγγίσεις του παρελθόντος δείχνουν να σου δημιουργούν προβληματισμούς όμως και ευχαρίστηση. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.



Σκορπιός
Πρακτικά και καθημερινότητας θέματα φαίνεται να σε απασχολούν περισσότερο αυτή τη βδομάδα. Καιρός να γεφυρώσεις αποστάσεις σε σημαντικές για εσένα σχέσεις, αποφεύγοντας βέβαια επιμελώς τις αντιπαραθέσεις μαζί τους. Αν και τα επαγγελματικά φαίνεται να μην σε απασχολούν ιδιαίτερα αυτή τη βδομάδα σε κάποιες υποχρεώσεις σου θα πρέπει να φανείς συνεπής. Η ενέργειά σου βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα και θα πρέπει αν βρεις τρόπους να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Εκμεταλλεύσου τις θετικές ενέργειες που ευνοούν τη συναισθηματική σου ζωή και αναζωπύρωσε το πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου, ξεχνώντας ή και διαγράφοντας οριστικά παλαιότερες διαφωνίες ή και προβλήματα. Εσύ που είσαι μόνη, αν επιθυμείς μια επανασύνδεση καιρός να λάβεις δράση. Η γοητεία και ο ισχυρός λόγος σου δεν επιτρέπουν άλλη επιλογή από την παράδοση και αποδοχή. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.



Τοξότης
Ο τομέας των οικονομικών σου φαίνεται να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο μυαλό, τις ενέργειες και το ενδιαφέρον σου. Καιρός να μάθεις να διαχειρίζεσαι σωστά το πορτοφόλι σου και να εφαρμόσεις μια διαφορετική μεταχείριση των προϋπολογισμών σου. Ίσως δεν είναι κατάλληλη η περίοδος για να προωθήσεις τα επαγγελματικά σχέδια σου. Δείξε λίγη υπομονή και άσε το χρόνο να κάνει τα ξεκαθαρίσματά του. Να θυμάσαι όμως πως είναι σημαντικό να διατηρήσεις τις καλές σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες. Η προσωπική σου ζωή και η σχέση με τον αγαπημένο σου καιρός να έρθει στο προσκήνιο. Απόλαυσε τη συντροφιά του όσο το δυνατόν περισσότερο καθώς αποτελεί πηγή της ενέργειας σου. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου στις 3/10 φέρνει ευχάριστες εξελίξεις που αφορούν είτε σε νέες γνωριμίες, είτε σε επανασυνδέσεις. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.



Αιγόκερως
Σπίτι και οικογένεια έρχονται στο απόλυτο επίκεντρο αυτή τη βδομάδα. Έχεις την ανάγκη να διευθετήσεις εκκρεμότητες και να γεφυρώσεις σχέσεις, για τις οποίες όμως θα πρέπει αν είσαι ιδιαίτερα προσεκτική στον τρόπο που εκφράζεις τις ανάγκες και το συναίσθημά σου. Ένας λάθος τρόπος μπορεί να φέρει τα εντελώς αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η Πανσέληνος στις 2/10 στον άξονα Κριού – Ζυγού σε παροτρύνει να πάρεις αποφάσεις. Έξτρα προσπάθεια θα χρειαστούν οι διευθετήσεις επαγγελματικών σου υποχρεώσεων. Είσαι επιρρεπής στα λάθη καθώς υπάρχει μια δυσκολία συγκέντρωσης. Επωφελήσου από τις ευνοϊκές όψεις στη συναισθηματική σου ζωή. Πλησίασε ουσιαστικά τον ερωτικό σύντροφο σου, κάντε πράγματα μαζί και σταματήστε να ασχολείστε με τα όσα δυσάρεστα συνέβησαν στο παρελθόν. Εσύ που είσαι μόνη, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου φέρνει εκπλήξεις και αναθεώρηση των αναγκών σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.


Υδροχόος
Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις αυτή τη βδομάδα είναι ο τρόπος που επικοινωνείς με τους άλλους. Όσο κι αν θέλεις να γεφυρώσεις αποστάσεις η διαφορετικότητα των απόψεων σας μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις. Ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου αν κάποιες συμπεριφορές συνεργατών σου δημιουργούν εκνευρισμό. Επικέντρωσε το ενδιαφέρον σου στα δικά σου ιδανικά και μην επηρεάζεσαι. Οι ενέργειες που λαμβάνεις στη συναισθηματική σου ζωή είναι ιδιαίτερα θετικές κι έτσι μπορείς να αναθεωρήσεις τα όσα αισθάνεσαι να λαμβάνεις από τον ερωτικό σύντροφό σου. Ανάλαβε τις υποχρεώσεις σου απέναντί του και παραμέρισε τον εγωισμό σου. Εσύ που είσαι μόνη, παρελθοντικές αναζωπυρώσεις και επανασυνδέσεις φέρνει η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου. Η διαχείριση επίσης των οικονομικών σου είναι ένα θέμα που θα πρέπει να σε απασχολήσει. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.


Ιχθείς

Οι ενέργειες της εβδομάδας φαίνεται να διαταράσσουν το κλίμα στις σχέσεις σου με τους άλλους. Απόφυγε πιθανές παρεξηγήσεις και στην ανάγκη ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου αν ειπωθούν και κάποιες σκληρές αλήθειες. Δείξε προσοχή στη διευθέτηση των εργασιακών υποχρεώσεών σου αποφεύγοντας λάθη και υπερβολές. Είναι προτιμότερο να κινηθείς σε γνώριμα μονοπάτια και να αφήσεις το χρόνο να καλλιεργήσει το έδαφος για τις αλλαγές που επιδιώκεις. Εξαιρετικά βοηθητικό είναι το κλίμα και οι ενέργειες για τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Μοιραστείτε τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας έτσι ώστε να απολαύσετε και προσωπικό χρόνο. Εσύ που είσαι μόνη, θετικές εξελίξεις και γνωριμίες υπόσχεται το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στα τέλη της εβδομάδας. Όσο για την Πανσέληνο 2/10 πρόσεξε τα οικονομικά και τακτοποίησε υποχρεώσεις σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template