Αλαφούζος, Βαρδινογιάννης, Μαρινάκης, Σαββίδης και σία να σταματήσουν τα τηλεσκουπίδια

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Αρκετά με τα τηλεσκουπίδια στις δημόσιες συχνότητες. Αλλά και δημόσιες να μην ήταν είναι καιρός να σταματήσουν οι επιχειρηματίες καναλάρχες
να προβάλλουν τηλεσκουπίδια με το άλλοθι της τηλεθέασης. Να σταματήσουν επίσης οι διαφημιζόμενοι επιχειρηματίες να διαφημίζονται σε προγράμματα τηλεσκουπίδια.

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Οχι κύριοι. Τη στιγμή που βιώνουμε καθημερινά εθνικές απειλές ένα χρόνο πριν τους 2 αιώνες ανεξάρτητου (τόσο όσο) ελληνικού κράτους δεν είναι ιστορικά και εθνικά σωστή και υπεύθυνη στάση να προβάλλoνται μέσα από τα κανάλια σας προγράμματα που επηρεάζουν και διαμορφώνουν καγκουροχαρακτήρες και βίζιτες.



(Ένα μεγάλο ποσοστό πιλότων στα μαχητικά F-35 του Ισραήλ είναι κορίτσια μόλις 21 ετών οι οποίες τα κατάφεραν μετά από σκληρή εκπαίδευση (18-21).

Αυτές οι νέες γυναίκες πρέπει να είναι το πρότυπο των Ελληνίδων σε μία χώρα της οποίας η εθνική ανεξαρτησία απειλείται καθημερινά.)

Τη στιγμή λοιπόν που το χαζοκούτι της ελληνικής τηλεόρασης αντικατέστησε την δημόσια εκπαίδευση και επειδή οι γονείς είναι αλλού (κάνουν παιδιά και τα μεγαλώνουν οι γιαγιάδες κλπ) έρχονται τα ιδιωτικά κανάλια με τα τηλεσκουπίδια τους να διαμορφώσουν χααρακτήρες και οι χαρακτήρες που διαμορφώνουν είναι κάγκουρες σαν τον “βιαστή” του Big Bother.

H πρόσφατη αναστάτωση που προκάλεσε στις αρχές του Μεξικού ο παρουσιαστής Μαυρίδης δείχνει και το επίπεδο του ανταγωνισμού που έχουν όλες αυτές οι τηλεπερσόνες της συμφοράς μεταξύ τους.

Δεν έχουν συνειδησιακό δικαίωμα οι κ.κ. Αλαφούζος, Βαρδινογιάννης, Μαρινάκης, Σαββίδης και σία να ταίζουν τις ελληνικές οικογένειες (που είναι στο μεταξύ αρκετά ψεκασμένες) με περισσότερα τηλεσκουπίδια.

Δεν λέμε να κάνουν τα κανάλια τους Cosmote TV γιατί και οι ίδιοι δεν διαθέτουν την αντίστοιχη κουλτούρα αλλά τους παρακαλούμε να σεβαστούν αυτή τη χώρα στη κρίσιμη συγκυρία που βιώνουμε.

Αρκετά με τους διάφορους δήθεν σοβαρούς τηλεπαρουσιαστές της συμφοράς που παρουσιάζουν τα δήθεν ενημερωτικά τους προγράμματα. Αρκετό αούα τρώμε στη μάπα με αυτά τα σοβαροφανή νούμερα της συμφοράς. Δεν χρειάζεται να προσθέτουν στα ήδη ενημερωτικά κανάλια τους τα τηλεσκουπίδια των πάσης φύσεως reality.

Δεν φθάνουν μόνο τα τηλεσκουπίδια τους αλλά τα κανάλια τους “παράγουν” και αντίστοιχη τρασαδούρα στελεχών οι οποίοι στη διάρκεια της μεταπολίτευσης αμοίβονταν με πλουμιστούς μισθούς και είχαν στη διάθεσή τους βίλες και ελικόπτερα ως μεγαλοστελέχη του κώλ…Αυτό ήταν.

Τα χαζοκάναλα ζούσαν με τα δάνεια των τραπεζών και κάτι τέτοιες συμπεριφορές έδωσαν το δικαίωμα στους Συριζαίους τραχανοπλαγιάδες-κατσιαπλιάδες να κάνουν ρεσάλτο στην εξουσία.

Καλούμε λοιπόν τους επιχειρηματίες καναλάρχες να σεβαστούν το γεγονός ότι η χώρα βιώνει εθνικά κρίσιμες στιγμές και να σταματήσουν να μας ραίνουν με τα τηλεσκουπίδια τους… 
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template