Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ -Τα δύο κρίσιμα 24ωρα του πολέμου Ελλάδας-Τουρκίας και ο νεκρός ήρωας των Αρμενίων

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Όπως όλα δείχνουν η Ιστορία καλεί την Ελλάδα να δώσει εκείνη τη χαριστική βολή στον παγκόσμιο τραμπούκο Ερντογάν ο οποίος προχωρά σε νέες προκλήσεις κατά της Ελλάδας και της Κύπρου με το άνοιγμα της Αμμοχώστου
.

Δεν υπάρχουν περιθώρια άλλης λύσης πέραν του πολέμου. Και αυτή τη φορά εάν κερδίσουμε τις πρώτες μέρες στο πεδίο των μαχών στη συνέχεια θα βρούμε πολλούς συμμάχους στο πλευρό μας οι οποίοι έχουν λόγους να θέλουν να βγάλουν από τη μέση τον Χίτλερ της Μεσογείου: Aίγυπτος, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ισραήλ ακόμη και ο Πούτιν θα έδινε ευχαρίστως τη χαριστική βολή στο Τούρκο.

Όλα θα παιχθούν τις πρώτες μέρες του πολέμου. Τα δύο πρώτα 24ωρα στο πεδίο των μαχών. Γι΄αυτά τα δύο πρώτα 24ωρα πρέπει να είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή.


Την ίδια στιγμή ο πρωταθλητής της Αρμενίας για την άρση βαρών πέθανε στο Artsakh εν μέσω της επίθεσης του Αζερμπαϊτζάν στη Δημοκρατία του Ναγκόρνο – Καραμπάχ.

Οι συγκρούσεις μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν δεν έχουν τέλος στην περιοχή του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, με τις δύο χώρες να αλληλοκατηγορούνται για επιθέσεις και να ανακοινώνουν επιτεύγματα των Ενόπλων Δυνάμεών τους.


Η Αρμενική Ομοσπονδία της Άρσης Βαρών ανακοίνωσε ότι πολλοί εθνικοί πρωταθλητές σκοτώθηκαν εν μέσω «τεταμένων μαχών» στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ και ένας από αυτούς είναι και ο Τατούλ Χαρουτιουνιάν-κεντρική photo.

Η ομοσπονδία εξέδωσε μια δημοσίευση στο Facebook στην οποία κοινοποίησε τα νέα του θανάτου του Χαρουτιουνιάν, χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

«Με μεγάλη λύπη πληροφορούμε ότι κατά τη διάρκεια του Artsakh οι έντονες μάχες πέθαναν μέλος του APF, πολλοί πρωταθλητές της Αρμενίας και ο καλός μας φίλος Τατούλ Χαρουτιουνιάν» αναφέρει το μήνυμα.


Ցավով տեղեկացնում ենք, որ Արցախյան թեժ մարտերում զոհվել է Հայաստանի ուժային եռամարտի հավաքականի անդամ, Հայաստանի բազմակի…

Δημοσιεύτηκε από Armenian Powerlifting Federation στις Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2020

Tο Κουρδιστό Πορτοκάλι παρουσιάζει αποκλειστικές ΕΙΚΟΝΕΣ της κατεχόμενης Αμμοχώστου

Η Αμμόχωστος έχει χαρακτηριστεί πόλη-φάντασμα, αφού από τις 14 Αυγούστου του 1974 οι Ελληνοκύπριοι κάτοικοί της έχουν εκδιωχθεί, και από τότε το μεγαλύτερο μέρος της πόλης παραμένει κλειστό και ερημωμένο, με τον κατοχικό στρατό να μην επιτρέπει την επιστροφή των νόμιμων κατοίκων του, παρά τα σχετικά ψηφίσματα και τις αποφάσεις των Ηνωμένων Εθνών.
Οι Τούρκοι στρατιώτες του Αττίλα, άρπαξαν ότι βρήκαν: Αυτοκίνητα, καταθέσεις από τις τράπεζες. Και έκλεισαν την πόλη. Την θέλουν ως διαπραγματευτικό χαρτί στο εδαφικό.
Η πόλη είναι έρημη. Μόνον τα κουφάρια των οικιών και των ξενοδοχείων μένουν, ενώ στους δρόμους έχει βλαστήσει πυκνό χορτάρι. Ξενοδοχεία, εστιατόρια, πολυώροφα και πρωτοποριακά για εκείνη την εποχή κτίρια ρημάζουν. Η τουρκική εισβολή “πάγωσε” το χρόνο. Το λιμάνι της πόλης είναι από τα καλύτερα φυσικά λιμάνια που διαθέτει η Κύπρος και το μοναδικό που είναι κλειστό. Έως το 1974 αποτελούσε το βασικό λιμάνι εξαγωγής γεωργικών προϊόντων.
Η πόλη της Αμμοχώστου πριν από την τουρκική εισβολή αριθμούσε περίπου 40.000 κατοίκους και ήταν η τρίτη μεγαλύτερη πόλη του νησιού. Μέχρι την ημέρα της 14ης Αυγούστου του 1974, το λιμάνι της Αμμοχώστου ήταν το κύριο λιμάνι της Κύπρου και ο τουρισμός ο τομέας στον οποίο η πόλη ξεχώριζε. Είναι ενδεικτικό ότι από τα περίπου 100 ξενοδοχεία που λειτουργούσαν σε ολόκληρο το νησί, τα 45 ήταν στην Αμμόχωστο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΕΙΚΟΝΕΣ>Wassilios Aswestopoulos

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ




Ο πρόεδρος Ερντογάν, χέρι-χέρι με τον εκλεκτό του στα Κατεχόμενα, Ερσίν Τατάρ, ανακοίνωσε το άνοιγμα της παραλίας των Βαρωσίων, σε μία κίνηση που…δηλητηριάζει και υπονομεύει τις διερευνητικές επαφές, για τις οποίες δεν έχει ακόμα οριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία.

“Καταδικάζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την απόφαση της Τουρκίας για επέκταση της άδειας εισόδου στο παραλιακό μέτωπο των Βαρωσίων και θα ενισχύσουμε όλες τις σχετικές προσπάθειες της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η απόφαση συνιστά κατάφωρη παραβίαση των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών”, τονίζουν κυβερνητικά στελέχη.



































































Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template