Evan Spiegel και Bobby Murphy:Αυτοί οι κυριοι κέρδισαν 2,7 δισ. δολάρια σε λίγες ώρες.

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Evan Spiegel και Bobby Murphy:Αυτοί οι κυριοι κέρδισαν 2,7 δισ. δολάρια σε λίγες ώρες.Είναι οι ιδιοκτήτες της εφαρμογής Snapchat της δημοφιλούς εφαρμογής για τα κινητά τηλέφωνα.

Όπως αναφέρει το mononews.gr η μετοχή της εταιρείας σημείωσε άνοδο μέχρι και 25% και διαμορφώθηκε στα 35,57 δολάρια αργά στη συνεδρίαση της αγοράς της Νέας Υόρκης, όταν η ιδιοκτήτρια εταιρεία της δημοφιλούς εφαρμογής Snapchat για κινητές συσκευές, γνωστοποίησε ότι οι πωλήσεις της αυξήθηκαν κατά 52% φτάνοντας στα 678,7 εκατ. δολάρια το τρίτο τρίμηνο, με 249 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες ημερησίως.

Τα κέρδη αύξησαν τις περιουσίες των συνιδρυτών της Snap, Evan Spiegel και Bobby Murphy, κατά 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια και 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια, αντίστοιχα, με αποτέλεσμα να ανέλθουν σε 6,9 δισεκατομμύρια και 7,2 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Bloomberg Billionaires Index.

Η συσσώρευση του πλούτου στον κόσμο της τεχνολογίας ήταν εντυπωσιακή φέτος, καθώς η μετατόπιση όλων των λειτουργιών, από την εργασία, τις αγορές, τη σχολική εκπαίδευση μέχρι και την ψυχαγωγία, στο διαδίκτυο λόγω του Covid-19, αύξησε τη ζήτηση για ψηφιακές υπηρεσίες. 

Ο Eric Yuan της Zoom Video Communication Inc. πρόσθεσε 6,6 δισεκατομμύρια δολάρια στην καθαρή αξία της περιουσίας του σε μία μόνο ημέρα τον περασμένο μήνα και ο Jeff Bezos, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, ιδρυτής της Amazon.com Inc., είδε την περιουσία του να αυξάνεται κατά 75 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020, στα 190 δισ. δολάρια.

Η Snap, της οποίας το Snapchat χρησιμοποιείται για την αποστολή φωτογραφιών και βίντεο που εξαφανίζονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, δήλωσε ότι η καθαρή ζημιά μειώθηκε στα 200 εκατομμύρια δολάρια ή 14 σεντς ανά μετοχή. Η εταιρεία σημείωσε κέρδος 1 σεντ ανά μετοχή εξαιρουμένων κάποιων δαπανών, ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις των αναλυτών που προέβλεπαν ζημιές 5 σεντς ανά μετοχή.
Εάν συνεχιστούν οι ίδιες διαφημιστικές τάσεις, τα έσοδα του τέταρτου τριμήνου ενδέχεται να αυξηθούν κατά 47% έως 50% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, πρόσθεσε η Snap. 
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template