Με την εξαγορά του MYJOBNOW Delivery-(SendX) το Skroutz απέκτησε τη δική του εταιρεία courier

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Έπειτα από σχεδόν εννέα μήνες διερευνητικών επαφών και διαπραγματεύσεων ο Γιώργος Χατζηγεωργίου και η υπόλοιπη διοικητική ομάδα της Skroutz έκαναν το βήμα για την είσοδο της πλατφόρμας και στο κομμάτι της διανομής προϊόντων, το περιβόητο «last mile».


Κάτι που είχε προαναγγείλει ο ίδιος ο κ. Χατζηγεωργίου σε συνέντευξη του τότε στο business stories και το newmoney στον απόηχο του μεγάλου ντιλ με το CVC αλλά και του χάους στις ταχυμεταφορές που είχε προκληθεί κατά το πρώτο lockdown.

Η είσοδος στο συγκεκριμένο κομμάτι γίνεται μέσω της πλήρους εξαγοράς μίας μικρής και νέας εταιρείας στο χώρο η οποία ονομάζεται MYJOBNOW Delivery και έχει την εμπορική επωνυμία SendX.

Ωστόσο μετά την εξαγορά αναμένεται να γίνουν επενδύσεις στην επέκταση της SendX διευρύνοντας τη δυναμική της και καλύπτοντας όχι μόνο την Αττική, όπου δραστηριοποιείται σήμερα με περίπου 2.000 αποστολές καθημερινά, αλλά προοδευτικά σε όλη τη χώρα. Σε πρώτη φάση πάντως η SendX, θα εξυπηρετεί παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέσω του Skroutz στην Αττική.

«Το Skroutz εισέρχεται πλέον σε μία νέα εποχή στην οποία πρωτοστατεί η ολοκληρωμένη εμπειρία του καταναλωτή από τα πρώτα βήματα με την είσοδο στην πλατφόρμα, την αναζήτηση προϊόντων από αξιόπιστους συνεργάτες, τις ασφαλείς και ευέλικτες συναλλαγές και τέλος την έγκαιρη παράδοση των προϊόντων στον καταναλωτή», σημειώνει σε δήλωση του ο κ. Γιώργος Χατζηγεωργίου, Συνιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος της Skroutz. «Αντιλαμβανόμενοι τις νέες συνθήκες που επικρατούν στην ελληνική αγορά και με στόχο να επιταχύνουμε την αναπτυξιακή μας πορεία, προχωρούμε σε καθετοποίηση και διεύρυνση των δραστηριοτήτων, παρέχοντας νέες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εξυπηρέτησης στο «last-mile», το τελευταίο αλλά πολύ σημαντικό τμήμα στο «ταξίδι» του χρήστη στο www.skroutz.gr», προσθέτει


Σύμφωνα με τη διοίκηση της Skroutz με την είσοδο στο «last mile» παράλληλα ενισχύεται και η δυναμική του Marketplace που έχει αναπτύξει «με νέες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας για τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις».


Το ποσό της συναλλαγής δεν γνωστοποιήθηκε, ωστόσο ασφαλείς πληροφορίες του newmoney αναφέρουν ότι το αντίτιμο ήταν γύρω στα 2 εκατ. ευρώ.

Η SendX είναι το εμπορικό courier brand της MYJOBNOW Delivery. H MYJOBNOW Delivery ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2019 ως spin-off της MYJOBNOW με διοίκηση τους Στέφανο Κατσίμπα, Αγαμέμνονα Παπάζογλου και Αλέξανδρο Παπασπυρίδη. 
Η εταιρεία, ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον κλάδο του courier τον Αύγουστο του 2020 και σήμερα διακινεί περισσότερες από 2.000 παραγγελίες ημερησίως.  
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template