ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδας απο 15 έως 21 Φεβρουαρίου 2021

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Καριέρα ,Οικονομικά θέματα ,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Κριός

Αυτήν την εβδομάδα κάποιες ανησυχίες σου έρχονται στην επιφάνεια με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων στις 18/2. Μην βλέπεις την αρνητική πλευρά των καταστάσεων και προτίμησε να εστιάσεις το ενδιαφέρον και τις σκέψεις σου στα θετικά. Έντονο και με τη σχετική δυσκολία προβλέπεται το επόμενο διάστημα για τους επαγγελματικούς στόχους σου. Κάποιες συγκυρίες ή ανατροπές σου δημιουργούν μια προσωρινή απογοήτευση. Παράμεινε πιστή στις απόψεις σου, πάρε πρωτοβουλίες και υποστήριξε τα κεκτημένα σου προσέχοντας τον τρόπο έκφρασής σου που μπορεί να δημιουργήσει κάποιες εντάσεις. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη στις 19/2 δεν αποκλείεται να σε κάνει υπερευαίσθητη στα λόγια του ερωτικού συντρόφου και να σου προκαλέσει εκνευρισμό. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου και απόφυγε συγκρούσεις που μπορεί να προέρθουν από το τίποτα στην κυριολεξία. Εσύ που είσαι μόνη, παρορμητικές κινήσεις και λόγια προς το άτομο που σε ενδιαφέρει μπορεί να γκρεμίσουν τις μέχρι χθες προσπάθειές σου.


Ταύρος
Τάσεις εσωστρέφειας σου δημιουργούν οι ενέργειες της εβδομάδας, επιλέγοντας την επικοινωνία μόνο με αυτούς που πραγματικά έχουν τις ιδέες απόψεις και ιδέες με σένα. Ο εκνευρισμός είναι ένα κομμάτι της καθημερινότητάς σου για αυτό καλά θα κάνεις να αποφύγεις κρίσιμες αποφάσεις και σημαντικές συζητήσεις. Οι απαιτήσεις των επαγγελματικών σου αυξάνονται σε σημείο να σου δημιουργούν άγχος. Με σωστό προγραμματισμό θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις και να διαχειριστείς τις καταστάσεις και τις εξελίξεις με ψυχραιμία. Μια δεύτερη σκέψη πριν αμυνθείς σε λόγια που θεωρείς ότι σε θίγουν θα σε βοηθήσει να αποφύγεις παρεξηγήσεις. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη στο ζώδιό σου στις 19/2 μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις με τον αγαπημένο σου. Φρόντισε να προσθέσεις ευχάριστες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σας και μην ψάχνεις για λύσεις και απαντήσεις τώρα. Εσύ που είσαι μόνη, συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου μπορεί να σε απομονώσουν από τα αγαπημένα σου πρόσωπα ή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.


Δίδυμοι
Κάποιες απαντήσεις ή εξελίξεις έρχονται αυτήν την εβδομάδα στις υποθέσεις που σου προσφέρουν την ικανοποίηση που περίμενες εδώ και καιρό. Μικροεκνευρισμούς και αλλαγές στα πλάνα σου αντιμετώπισέ τες με ψυχραιμία και μην επιτρέψεις να σου στερήσουν ενέργεια ή να σου χαλάσουν τη διάθεση. Ο τομέας των εργασιακών είναι στην κορυφή του ενδιαφέροντός σου καθώς νιώθεις σημαντικό το διάστημα που διανύεις για την εξέλιξη της καριέρας σου. Προσαρμόσου στις αλλαγές που προκύπτουν, έστω και αν δεν τις έχεις προκαλέσει εσύ. Θα διαπιστώσεις πως κρύβονται ευκαιρίες που αν τις αξιοποιήσεις σωστά μόνο κερδισμένη μπορείς να βγεις. Μην επαναφέρεις παρελθοντικά ζητήματα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Δώσε χώρο για νέες εμπειρίες και νέες πιο σταθερές βάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, τα στάνταρ και οι απαιτήσεις σου αυξάνονται για αυτό και περνάς από ψιλό κόσκινο νέες γνωριμίες.


Καρκίνος
Υποδέχεσαι τη βδομάδα με ανανεωμένη και ανεβασμένη διάθεση και παρά τις δυσκολίες καταφέρνεις όχι μόνο να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις της αλλά να επωφεληθείς και σημαντικά από τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται μπροστά σου. Συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που πιθανά έχεις καιρό να βρεθείς μαζί τους δίνουν ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον στις μέρες σου. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων σηματοδοτεί μια σημαντική περίοδο για την εξέλιξη των επαγγελματικών σου κι έτσι θα πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου προκειμένου να φτάσεις τους στόχους σου. Απόφυγε συζητήσεις που αφορούν στα οικονομικά και διατήρησε την υπομονή σου αν αυτές προέλθουν άθελά σου. Ανακαλύπτεις πως κάποια πράγματα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου σε δυσαρεστούν, αν και μέχρι πρότινος δεν ήταν σημαντικά για σένα. Προτίμησε να τα συζητήσεις μαζί του πριν αρχίσεις να λες πράγματα για τα οποία ούτε κι εσύ η ίδια δεν είσαι σίγουρη. Εσύ που είσαι μόνη, παρελθοντικές εκκρεμότητες, περιπέτειες ή και έρωτες ήρθε η ώρα να ξεκαθαριστούν.


Λέων
Εκκρεμότητες του παρελθόντος επαναφέρει αυτή τη βδομάδα ο ανάδρομος Ερμής και αποδιοργανώνουν το πρόγραμμά σου. Δες το σαν ευκαιρία να τακτοποιηθούν, να σε απαλλάξουν από το βάρος τους και απόφυγε τον εκνευρισμό. Οι γενικότερες συνθήκες στα εργασιακά δεν θα έλεγε κανείς πως είναι και οι καλύτερες, αυτό όμως δεν σημαίνει προς πρέπει να παραιτηθείς από τους στόχους σου. Απόφυγε τις γρήγορες εκτιμήσεις και τα συμπεράσματα που μόνο απογοήτευση μπορούν να σου προσφέρουν. Οι καλές συναδελφικές σχέσεις είναι σημαντικό να διατηρηθούν καθώς οι απόψεις τους μπορεί να σου δώσουν τις λύσεις ή να σου παρουσιάσουν ευκαιρίες. Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας είναι καλύτερες για συζητήσεις με τον αγαπημένο σου. Όσο περνούν οι μέρες ένας ανεξήγητος εκνευρισμός από μέρους σου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και να γεννήσει καταστάσεις που δεν είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις. Εσύ που είσαι μόνη, ο τρόπος επικοινωνίας σου με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει χρειάζεται προσοχή.


Παρθένος
Οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου πέφτουν καθώς έχεις καταφέρει να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά. Η προνοητικότητά σου για μια ακόμα φορά είναι αυτή που σε σώνει από το άγχος και την κούραση. Οι προσπάθειες που ήδη έχεις καταβάλλει στα επαγγελματικά αλλά και αυτές που θα καταβάλλεις θα φέρουν μακροπρόθεσμα τα αποτελέσματα, για αυτό μην αφήνεις να σε επηρεάζουν αρνητικά όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σου. Η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη στα τέλη της εβδομάδας πιθανά να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση με τον αγαπημένο σου και διενέξεις. Προσπάθησε να τις αποφύγεις και να διατηρήσεις το χιούμορ και την καλή σου διάθεση. Εσύ που είσαι μόνη, το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει νιώθεις πως αλλάζει συμπεριφορά απέναντί σου και γίνεται πιο απόμακρο. Δώσε του λίγο χρόνο πριν το διαγράψεις και μην βγάζεις γρήγορα και απαισιόδοξα συμπεράσματα.


Ζυγός
Αυτήν την εβδομάδα περισσότερο αντιμετωπίζεις θέματα ρουτίνας και καθημερινότητας χωρίς να σημειώνονται ιδιαίτερες διακυμάνσεις ή εξελίξεις. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων στις 18/2 παρουσιάζει ευκαιρίες βελτίωσης και ανάπτυξης πνεύματος ή και εργασίας. Διάφορες εκκρεμότητες ή και αγγαρείες στα εργασιακά κάνουν την καθημερινότητά σου κουραστική έως και αγχωτική. Με σωστό προγραμματισμό έστω κι αν χρειαστεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στις υποχρεώσεις σου, θα καταφέρεις να απαλλαγείς από παλιά βάρη έτσι ώστε με καθαρότερη σκέψη να θέσεις σε εφαρμογή τις αλλαγές και τις στρατηγικές σου. Η ρουτίνα μπορεί να σε έχει κουράσει στη σχέση με τον αγαπημένο σου και να μην βρίσκεις ενδιαφέρον. Πάρε πρωτοβουλίες, χρωμάτισε την ατμόσφαιρα και μην βρίσκεις σαν δικαιολογία την εμπλοκή σου σε αμαρτίες. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου κι αυτό σε βάζει στη διαδικασία να επιμεληθείς περισσότερο την εμφάνισή σου. Το άτομο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να εκδηλώνεται.


Σκορπιός
Ιδιαίτερα ευνοϊκή χαρακτηρίζεται αυτή η εβδομάδα για σένα, καθώς η έμπνευση και η δημιουργική σου διάθεση αυξάνονται. Στα τέλη μόνο της εβδομάδας το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη μπορεί να δημιουργήσει κάποιες εντάσεις ή ανατροπές στα σχέδιά σου, χωρίς όμως να έχουν ιδιαίτερη σημασία. Έχεις βάλει σωστές προτεραιότητες στα εργασιακά και ξέρεις ακριβώς που στοχεύεις, για αυτό παρά τις πολλές υποχρεώσεις καταφέρνεις να εξοικονομήσεις χρόνο για τις προσωπικές σου απολαύσεις. Μικρές παρανοήσεις στις συζητήσεις με συναδέλφους μπορείς να τις αντιμετωπίσεις με χιούμορ προφασιζόμενη την ανάδρομη πορεία του Ερμή που ούτως ή αλλιώς έχει μερίδιο της ευθύνης. Η προσωπική ζωή και η εξέλιξη της σχέσης με τον αγαπημένο σου αποσπά ένα μεγάλο κομμάτι του ενδιαφέροντός σου, για αυτό και δεν χάνεις ευκαιρία να ασχοληθείς μαζί του και με τις ανάγκες του. Ανανεωτικό λοιπόν το κλίμα και στη συναισθηματική σου ζωή. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το φλερτ παίρνεις ενέργεια και η αυτοπεποίθησή σου ενισχύεται.


Τοξότης
Δουλειά και σπίτι έρχονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου. Ίσως να νιώθεις λίγες ενοχές για το ότι το τελευταίο διάστημα κάποια πράγματα τα είχες αφήσει στον αυτόματο πιλότο. Καιρός λοιπόν να λάβεις δράση, να δώσεις λύσεις και να καλύψεις κενά και εκκρεμότητες. Η επικοινωνία είναι ένα δύσκολο κομμάτι που καλείσαι να αντιμετωπίσεις στα εργασιακά. Απόφυγε καθοριστικές συζητήσεις και παρανοήσεις προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου. Το θετικό είναι πως γνωρίζεις πια τι πρέπει να κάνεις προκειμένου να ανέβεις ένα ακόμα σκαλοπάτι προς την επιτυχία. Κάποια σχόλια μην τα παίρνεις προσωπικά και μην χαλάς τη διάθεσή σου. Στιγμές εκνευρισμού και έντασης δεν λείπουν από τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου ιδιαίτερα όσο η εβδομάδα πλησιάζει στο τέλος της, με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη. Εσύ που είσαι μόνη, δείξε διαλλακτικότητα στις συζητήσεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει και κυρίως κατανόηση.


Αιγόκερος
Αυτήν την εβδομάδα καλείσαι να αντιμετωπίσεις προβλήματα ή και καταστάσεις που σχετίζονται με το φιλικό και οικείο σου περιβάλλον. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων στις 18/2 λειτουργεί βοηθητικά και ενισχυτικά για την κοινωνική σου ζωή και τις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα. Θα πρέπει να είσαι λίγο πιο προσεκτική και συγκεντρωμένη στα εργασιακά, καθώς κάποιες δύσκολες καταστάσεις ή παρελθοντικές εκκρεμότητες κάνουν την επανεμφάνισή τους. Εμπιστεύσου τις διαπραγματευτικές ικανότητές σου σε συζητήσεις που αφορούν οικονομικά θέματα. Αν και το πρόγραμμα της εβδομάδας είναι αρκετά απαιτητικό θα πρέπει να εξοικονομήσεις χρόνο για τον ερωτικό σύντροφό σου. Έχει κάποιες απαιτήσεις από εσένα, όχι παράλογες, που θα πρέπει να ανταποκριθείς χωρίς διαμαρτυρίες, παράπονα και γκρίνιες. Εσύ που είσαι μόνη, πλησίασε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και έχει κλέψει την καρδιά σου με διακριτικότητα και τακτ. Η ανυπομονησία σου μπορεί να σε κάνει καταπιεστική και να φέρει τα εντελώς αντίθετα αποτελέσματα από τα επιθυμητά.


Υδροχόος
Ο τομέας των οικονομικών είναι αυτός που θα σε απασχολήσει περισσότερο αυτήν την εβδομάδα, κυρίως με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων. Έχεις ξεφύγει από τον προϋπολογισμό σου κυρίως σε έξοδα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια και θα πρέπει να ξαναβρείς τις ισορροπίες σου. Οι διαπραγματεύσεις στα εργασιακά φαίνεται να σε δυσκολεύουν με τον Ερμή να συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του και θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλες σου τις ικανότητες προκειμένου να καταφέρεις να υπερασπιστείς τα συμφέροντά σου. Μην βιαστείς να αναλάβεις νέα καθήκοντα κυρίως χωρίς να έχεις καταλάβει ακριβώς περί τίνος πρόκειται. Μην προσπαθήσεις να βρεις λύσεις στα όσα σε απασχολούν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου αυτήν την εβδομάδα. Αν το επιδιώξεις το πιθανότερο είναι να φτάσετε σε ρήξη και να κάνετε τα πράγματα χειρότερα. Εσύ που είσαι μόνη, καλύτερα να μάθεις να περιμένεις από το να πεις πράγματα που δεν πρέπει στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.


Ιχθείς
Αυτήν την εβδομάδα ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο και ξεκινά ένας νέος γενέθλιος κύκλος που αλλάζει αισθητά κάποιες συνθήκες στη ζωή σου δίνοντάς σου όμως την ευκαιρία να βελτιώσεις ή και να επεκτείνεις τους στόχους και τα όνειρά σου. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις με τα άτομα του οικείου σου περιβάλλοντος στα τέλη της εβδομάδας, καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Άρη. Ιδιαίτερα απαιτητικό είναι το κλίμα και οι συνθήκες στα εργασιακά για αυτό και θα χρειαστεί να καταβάλλεις έξτρα προσπάθεια προκειμένου να διατηρήσεις τη συνέπεια και το καλό προφίλ σου. Μην επιτρέψεις σε τρίτα πρόσωπα να παρέμβουν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και να δημιουργήσουν προβλήματα. Ό,τι έχεις να συζητήσεις μαζί του δεν χρειάζεται να το ξέρουν οι άλλοι. Εσύ που είσαι μόνη, πλησίασε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με διακριτικότητα και περίμενε από εκείνον να κάνει το πρώτο βήμα.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template