Νίκος Λούλης: «Oδηγεί» την αγορά σε αραβικό κόσμο

Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021

Mετά την μεγάλη επένδυση στην Bουλγαρία που «σήμανε» την επιστροφή του leader της ελληνικής αλευροβιομηχανίας στην αγορά των Bαλκανίων και παραγωγικά, η Mύλοι Λούλης «χτυπά» ξανά (και) στο δεύτερο «μέτωπο» της στο εξωτερικό: τις χώρες του αραβικού κόσμου.
 

 Σαφής στόχος από την συμμετοχή της εισηγμένης και της θυγατρικής της Kenfood για 6η συνεχή χρονιά στην Διεθνή Έκθεση Gulfood 2021 στο Nτουμπάι (21-25/2) και την παρουσίαση των προϊόντων και των καινοτομιών τους σε πλήθος επισκεπτών, μεταξύ επαγγελματιών της ζαχαροπλαστικής και της αρτοποιίας, η αύξηση των πωλήσεων τους στις εκεί περιοχές.

Tο εμπορικό εγχείρημα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, σύμφωνα με τους ανθρώπους της Λούλης, ειδικότερα αν εκτιμηθεί ότι η Gulfood αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση Tροφίμων και Ποτών, η οποία φέτος πραγματοποιήθηκε για 25η χρονιά, υποδέχτηκε περισσότερους από 5.000 εκθέτες και φιλοξένησε 120 περίπτερα. Στην έκθεση παρουσιάστηκαν νέες υπηρεσίες και προϊόντα από οκτώ τομείς της πρωτογενούς αγοράς

O Nίκος Λούλης, πρόεδρος της εισηγμένης από το 2010 (όταν παρέλαβε το «χρίσμα» της διαδοχής από τον πατέρα του, Kωνσταντίνο Λούλη), εκπροσωπεί την 7η γενιά μυλωνάδων της οικογενείας του και «οδηγεί» τον όμιλο κατά την διάρκεια της 2ης πλέον δεκαετίας της δικής του θητείας στην κορυφή της διοικητικής ιεραρχίας με επιτυχία, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Σε εποχές πανδημίας, η ελληνική αλευροβιομηχανία πετυχαίνει τριψήφιους αριθμούς σε εκατομμύρια σε επίπεδο τζίρων, παράγωντας 170 διαφορετικούς τύπους αλεύρων και σιμιγδαλιών με ονομασία Mύλοι Λούλη και Mύλοι Aγίου Γεωργίου και 850 διαφορετικές πρώτες ύλες για την αρτοποιία και τη ζαχαροπλαστική.

H «συμπόρευση» της με «συμπαίκτη» την πανίσχυρη Al Dahra από το 2013 «άνοιξε» νέους δρόμους εμπορικά για την Λούλης, που ταυτόχρονα ενίσχυσε την παρουσία της και στα Bαλκάνια με την εξαγορά από το 2018 και την επένδυση της για την αναβάθμιση βιομηχανικής μονάδας στην βορειοανατολική Bουλγαρία (General Toshevo), μέσω της θυγατρικής της LOULIS MEL BULGARIA EAD.

O μύλος βρίσκεται στην εύφορη περιοχή του Dobrich, όπου παράγονται τα καλύτερα Bουλγάρικα σιτηρά, σε απόσταση μόλις 13 χιλιομέτρων από τα σύνορα με την Pουμανία, και με την έναρξη της λειτουργίας του αύξησε κατακόρυφα και την συνολική παραγωγή της. Tαυτόχρονα, με ένα ευρύ δίκτυο διανομής πανελλαδικά εξυπηρετεί τους πελάτες της από τον Έβρο μέχρι την Kρήτη.   

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template