ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδας απο 29 Μαρτίου έως 4 Απριλίου 2021

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021


Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια την εβδομάδα που έρχεται. Καριέρα, Οικονομικά θέματα ,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Καθώς ο μήνας φτάνει στο τέλος του αυτήν την εβδομάδα, σου δίνεται η ευκαιρία και η δυνατότητα να κλείσεις παλιές υποθέσεις και εκκρεμότητες. Στις 30/3 η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα και το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο δημιουργούν εύνοια και δίνουν ώθηση στους στόχους και τις σχέσεις σου. Καιρός να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους έτσι ώστε να καταφέρεις να απαλλαγείς από το άγχος. Ακολούθησε το ένστικτό σου σε νέα ερεθίσματα και ξεκινήματα στα εργασιακά και δώσε το 100% των δυνατοτήτων σου. Στις 4/4 ο Ερμής περνά στο δικό σου ζώδιο κάνοντάς σε πιο κοινωνική και εξωστρεφή. Ιδανική προβλέπεται η εβδομάδα και κυρίως με το ξεκίνημα του νέου μήνα για να σταθεροποιήσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και τις νέες γνωριμίες όμως μην ενθουσιάζεσαι από αυτά που σου τάζουν. Απόφυγε την τάση σου να μπερδεύεσαι σε παράλληλες ή απαγορευμένες καταστάσεις.


ΤΑΥΡΟΣ
Ευχάριστα και δημιουργικά φαίνεται να κυλά η εβδομάδα σου καθώς είσαι γεμάτη ενέργεια και αποφασιστικότητα να υποδεχτείς τον νέο μήνα με χαμόγελο και αισιοδοξία. Κυνήγησε και προώθησε τα επαγγελματικά σχέδιά σου αποφεύγοντας ωστόσο τις υπερβολές και τις αυταπάτες στις οποίες μπορεί να σε οδηγήσει η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα στις 30/3. Ο νέος μήνας λειτουργεί πιο ευνοϊκά για τα επαγγελματικά σχέδιά σου με περισσότερη βέβαια κούραση αλλά και ευκαιρίες. Συζητήσεις που αφορούν στα οικονομικά διαπραγματεύσου τες έξυπνα προστατεύοντας τα συμφέροντά σου. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στο τέλος της εβδομάδας επηρεάζει θετικά τους στόχους σου. Με την ψυχολογία σου να ανεβαίνει μπορείς να ξεπεράσεις παλιές δυσάρεστες καταστάσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου και να θεραπεύσεις πληγές. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για ευχάριστες εκπλήξεις και νέους έρωτες που μπορεί να προκύψουν κυριολεκτικά από το πουθενά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα ξεκινά με ευχάριστες συναντήσεις και επαφές, χρήσιμες για την μετέπειτα πορεία των σχεδίων σου. Η επικοινωνιακή σου ικανότητα ενισχύεται κι έτσι μπορείς να πετύχεις καλύτερους όρους στις όποιες διαπραγματεύσεις σου. Μπορείς να πετύχεις πολλά στα εργασιακά αρκεί να λειτουργήσεις συνετά και προσγειωμένα. Φρόντισε τις πρώτες μέρες της εβδομάδας να κλείσεις παλιές εκκρεμότητες έτσι ώστε με τον νέο μήνα που σαφώς χαρακτηρίζεται πιο θετικός, να έχεις τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία. Το πέρασμα του κυβερνήτη σου Ερμή στις 4/4 στο ζώδιο του Κριού επαναφέρει την εξωστρέφεια και ενισχύει την επικοινωνιακή σου ικανότητα. Ζήσε ρομαντικές στιγμές με τον αγαπημένο σου και χτίστε τις βάσεις που χρειάζονται έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε σχέδια και όνειρα για το μέλλον. Μικρές στιγμές έντασης προσπέρασέ τες και αντιμετώπισέ τες με χιούμορ. Εσύ που είσαι μόνη, μια απρόσμενη γνωριμία μπορεί πράγματι να καταλήξει σε κάτι πολύ ενδιαφέρον. Απλά συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου και πρώτα βεβαιώσου.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το κλίμα της Άνοιξης ανεβάζει την ψυχολογία σου και η ανάγκη σου για κοινωνικότητα είναι έντονη. Με τη σύνοδο του Ερμή με τον Ποσειδώνα στις 30/3 συγκράτησε την ανυπομονησία σου και μην οδηγείσαι σε βεβιασμένες κινήσεις ή αποφάσεις. Την ίδια ακριβώς μέρα η Αφροδίτη σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Κρόνο και μπορείς να αναμένεις ευκαιρίες στα εργασιακά. Προσαρμόσου σε κάποιες αλλαγές που προκύπτουν και εντόπισε τα σημεία που μπορείς να εκμεταλλευτείς σωστά. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στις 4/4 αυξάνει την ενέργειά σου.
Η συναισθηματική σου ζωή, κυρίως αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, σταθεροποιείται, καθώς σας δίνετε η δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά και να κάνετε συζητήσεις που θα διώξουν κάθε αίσθημα ανασφάλειας.
Εσύ που είσαι μόνη, το διαδίκτυο είναι ένα μέσο για να αναδείξεις τη γοητεία σου και να κάνεις άφοβα νέες γνωριμίες που φαίνεται να έχουν και καλές προοπτικές.


ΛΕΩΝ

Ίσως να ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου προκειμένου να καταφέρεις να αποφορτιστείς από την πίεση του περασμένου διαστήματος. Οι κοινωνικές σου επαφές σε όποια μορφή σε βοηθούν να θέσεις ψιλότερους στόχους και να κατασταλάξεις στα θέλω σου. Η αυξημένη αισιοδοξία σου στα εργασιακά μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές ή σε δεσμεύσεις που δεν θα έπρεπε να κάνεις -τουλάχιστον ακόμα. Κλείσε παλιές υποθέσεις και εκκρεμότητες και διατήρησε το καλό συνεργασιακό κλίμα που λειτουργεί αποτελεσματικότερα. Μπορείς να ζήσεις καυτές στιγμές πάθους με τον ερωτικό σύντροφό σου αρκεί να μην του μεταδίδεις τα προσωπικά άγχη σου. Στις 4/4 που ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Κριού σε κάνει πιο τολμηρή και ενισχύει το ερωτικό σου ταμπεραμέντο. Εσύ που είσαι μόνη, ξεκαθάρισε τα συναισθήματα και τις φθαρμένες καταστάσεις για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στόχος σου θα πρέπει να είναι αυτήν την εβδομάδα και ιδιαίτερα τις πρώτες μέρες της, η διευθέτηση των εκκρεμοτήτων σου. Ο νέος μήνας προβλέπεται πιο δημιουργικός και δραστήριος κι έτσι δεν θα πρέπει να έχεις βαρίδια. Οι κόποι και οι προσπάθειες που έχεις καταβάλλει στα εργασιακά αρχίζουν να αποδίδουν και να σου προσφέρουν πιο έφορο έδαφος για τις αλλαγές και βελτιώσεις που θέλεις να κάνεις. Μετρίασε βέβαια την υπεραισιοδοξία και απόφυγε τις υπερβολές. Η οικονομική σου κατάσταση σταδιακά βελτιώνεται καθώς σου δίνεται και η δυνατότητα να βγάλεις έξτρα χρήματα. Το πέρασμα του κυβερνήτη σου Ερμή στο ζώδιο του Κριού στις 4/4 να θυμάσαι πως λειτουργεί βοηθητικά για το πορτοφόλι σου. Τα συναισθήματα που τρέφεις για τον ερωτικό σύντροφό σου να ξέρεις πως είναι αμοιβαία, για αυτό καθησύχασε τις ανασφάλειες σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία θα σου αποδείξει πως τόσο καιρό αδικούσες τον εαυτό σου.


ΖΥΓΟΣ
Η ανάγκη σου για αλλαγές μεγαλώνει και κάποιες εξελίξεις ίσως σε ενθουσιάσουν περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Κράτα μικρό καλάθι σε αυτά που σου υπόσχονται και προστάτευσε τον εαυτό σου από λανθασμένες ενέργειες. Στιγμές νευρικότητας και άγχους διαχειρίσου τες με ψυχραιμία και λογική. Πριν τολμήσεις να δεσμευτείς σε νέα εργασιακά καθήκοντα σκέψου τους στόχους και τις προσωπικές σου φιλοδοξίες. Ίσως κάποιοι να θελήσουν να εκμεταλλευτούν την καλή σου διάθεση ή τις ικανότητές σου. Δεν μπορείς την καταπίεση όμως εσύ είσαι αυτήν τη φορά που έχεις αυξημένες απαιτήσεις από τον ερωτικό σύντροφό σου. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στις 4/4 διευκολύνει την επικοινωνία σας και σας δίνει τη δυνατότητα να θέσετε τα όποια θέματα ή διαφορές σας στο τραπέζι. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ λειτουργεί αναζωογονητικά για την ψυχολογία σου, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτική και να συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό σου απέναντι σε νέες γνωριμίες.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα γεγονότα εναλλάσσονται αυτήν την εβδομάδα από θετικά σε αρνητικά όμως δεν φαίνεται να χάνεις την αισιοδοξία και την πίστη τους στόχους σου. Οι επιδόσεις σου στα εργασιακά ανεβαίνουν κι αυτό αρκεί να ενθουσιάσει τους ανώτερους σου. Οπότε προετοιμάσου για νέες προτάσεις ή νέα καθήκοντα. Σημαντικές υποθέσεις σου φρόντισε να τις διευθετήσεις με προσεκτικό τρόπο και να αποφύγεις λάθη. 
Αυτήν την εβδομάδα πιθανά να δημιουργηθούν κάποιες εντάσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Κράτησε σε κάθε περίπτωση χαμηλούς τους τόνους στις συζητήσεις και προσπαθήστε να βρείτε τις λύσεις ήρεμα και όμορφα. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι από όρκους και υποσχέσεις που μπορεί να ακούσεις αυτές τις μέρες γιατί γρήγορα θα απογοητευτείς.



ΤΟΞΟΤΗΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας νιώθεις αρκετά κουρασμένη και με έντονη την έλλειψη συγκέντρωσης. Οικογενειακά θέματα που πιθανά θα έρθουν στο προσκήνιο φρόντισε να τα επιλύσεις προς το τέλος της εβδομάδας που το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Κριού ευνοεί περισσότερο τις συζητήσεις. Η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα δημιουργεί μια ασάφεια στα εργασιακά και σε κάνει επιρρεπή σε λάθη και γρήγορες αποφάσεις. Αν χρειαστεί να πάρεις κάποιες αποφάσεις φρόντισε να δώσεις περισσότερη προσοχή στις λεπτομέρειες. Μην υπόσχεσαι πράγματα στον αγαπημένο σου ειδικά τις πρώτες μέρες της εβδομάδας που θα είναι λίγο δύσκολο να τηρήσεις. 
Κατά τα άλλα το κλίμα μεταξύ σας είναι αρκετά ευνοϊκό. Εσύ που είσαι μόνη, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στις 4/4 αυξάνει την κοινωνικότητά σου και φέρνει νέα πρόσωπα στη ζωή σου.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με τη σύνοδο Ερμή – Ποσειδώνα για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τις πληροφορίες που λαμβάνεις και αφορούν στα σχέδιά σου. Φαίνεται κάποιες από αυτές να σου δημιουργούν αμφιβολίες και να σε μπερδεύουν περισσότερο. Καλά θα κάνεις να λάβεις υπόψη σου τη διαίσθησή σου που σε προφυλάσσει. Κάποιες καθυστερήσεις στα εργασιακά παίζουν με τα νεύρα και τις αντοχές σου. Διατήρησε την ψυχραιμία και την υπομονή σου και άσε τις καταστάσεις να ρέουν με φυσικό τρόπο χωρίς να τις πιέζεις. Αρκετές παρανοήσεις θα υπάρξουν στις συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου, γι’ αυτό καλύτερα να τις αποφύγεις όσο μπορείς. Περιοριστείτε σε ευχάριστες και διαφορετικές δραστηριότητες που θα αναθερμάνουν το κλίμα μεταξύ σας. Εσύ που είσαι μόνη, ξεκινά ένα καλό και ευνοϊκό διάστημα για σένα που τα πάντα μπορούν να συμβούν για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένη.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο τομέας των οικονομικών σου είναι αυτός που θα σε απασχολήσει αυτήν την εβδομάδα και μάλιστα από το ξεκίνημά της. Απόφυγε τα περιττά έξοδα και τις αγορές που δεν επείγουν. Οι επαγγελματικές υποθέσεις και η προώθηση των ιδεών σου πιθανά να σε ταλαιπωρήσουν με κάποιες καθυστερήσεις αλλά και με μια ασάφεια που πλανάται γύρω σου. Υποσχέσεις και δεσμεύσεις καλύτερα να τις αφήσεις για αργότερα που τα πράγματα και οι συνθήκες θα ξεκαθαρίσουν και θα μπορέσεις να δεις πιο καθαρά τα συν και τα πλην. Μετρίασε την παρορμητικότητά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου αυτήν την εβδομάδα καθώς μπορεί άθελά σου να τον πληγώσεις ή να τον απογοητεύσεις. Στις 28/3 που Ερμής περνά στο ζώδιο του Κριού η επικοινωνία μεταξύ σας βελτιώνεται σημαντικά. Εσύ που είσαι μόνη, ένα πρόσωπο που πιθανά είχες εξιδανικεύσει στην αρχή της γνωριμίας σας φαίνεται να σε απογοητεύει για αυτό προετοιμάσου.


ΙΧΘΕΙΣ
Η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου μπορεί να δημιουργήσει ψευδαισθήσεις και υπερβολές. Μην ενθουσιάζεσαι με νέες προτάσεις και ερεθίσματα που γρήγορα θα σε απογοητεύσουν ή θα σε οδηγήσουν σε δεσμεύσεις που δεν θα μπορέσεις να ανταποκριθείς. Μια δυσκολία συγκέντρωσης σου στα εργασιακά μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη για αυτό κάνε έναν επανέλεγχο σε αυτά που θεωρείς σημαντικά και παραδίδεις. Προτίμησε το δεύτερο μισό της εβδομάδας για σημαντικές αποφάσεις και αλλαγές και περίμενε την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στις 4/4. 
Περίπλοκες συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου δεν θα έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα για αυτό προτίμησε μια ήρεμη και ανέμελη ατμόσφαιρα και δραστηριότητες ευχάριστες. Εσύ που είσαι μόνη, μην εντυπωσιάζεσαι με την πρώτη ματιά και μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις. Λάβε υπόψη σου το ένστικτό σου και κράτα μικρό καλάθι.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template