Ριφιφί στο Ψυχικό: Φωτογραφία ντοκουμέντο – Η στιγμή που ο 58χρονος βγαίνει από την τράπεζα

Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

Μια φωτογραφία ντοκουμέντο έρχεται στο φως από την υπόθεση με το ριφιφί στις θυρίδες σε υποκατάστημα τράπεζας στο Ψυχικό, στην οποία διακρίνεται ο φερόμενος ως δράστης.
Το ημερολόγιο έδειχνε 21η Οκτωβρίου και ο 58χρονος κατηγορούμενος έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας να βγαίνει από το υποκατάστημα της τράπεζας όπου έγινε η διάρρηξη στις θυρίδες.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία ντοκουμέντο που δημοσιεύει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο 58χρονος φοράει καπέλο τζόκεϋ, χειρουργική μάσκα, γάντια μιας χρήσεως, ενώ κρατά μία τσάντα όπου εκτιμάται από τις Αρχές ότι έκρυψε κλοπιμαία και στη συνέχεια τα έβγαλε από την τράπεζα.


Δείτε τη φωτογραφία:
«Φορούσα τα γάντια και τη μάσκα τα φορούσα λόγω κοροναϊού»

Οι περίεργες κινήσεις του, οι συχνές επισκέψεις και τα μέτρα προφύλαξης που έπαιρνε, ήταν και τα στοιχεία που τον έβαλαν στο στόχαστρο των Αρχών. Ο ίδιος πάντως στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι είναι αθώος.

«Το καπέλο είναι αγαπημένο μου αξεσουάρ και το χρησιμοποιώ συχνά στην καθημερινότητά μου. Τα γάντια και τη μάσκα τα φορούσα λόγω κοροναϊού. Το ινστιτούτο αισθητικής της συζύγου μου βρίσκεται κοντά στην τράπεζα και δεν ήθελα κάποιος πελάτης να δει ότι δεν τηρώ τα μέτρα» είπε χαρακτηριστικά στην απολογία του.

Σημειώνεται πως το DNA του 58χρονου που βρέθηκε στο πλαστικό κουτί ενός εκ των 4 θυρίδων θεωρήθηκε αδιάσειστο στοιχείο και έτσι εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν την προφυλάκισή του.

«Στις χειρολαβές του επίμαχου κουτιού, στο μοναδικό σημείο που έρχεται αναγκαστικά κάποιος σε άμεση επαφή προκειμένου να το εξάγει και να το εισάγει στη θυρίδα, βρέθηκε μίγμα βιολογικού υλικού της ιδιοκτήτριας και ενός ακόμα αταυτοποίητου προσώπου. Όχι όμως δικό μου».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχει μπει μία 50χρονη, η οποία ερευνάται εάν έχει εμπλοκή με την κινηματογραφική διάρρηξη.

Η ΕΛ.ΑΣ κάνει φύλλο και φτερό το κινητό του 58χρονου κατηγορουμένου, ψάχνοντας τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και τις εφαρμογές σε αυτό, προκειμένου να βρει ίχνη που σχετίζονται με την κλοπή των θυρίδων.

Ήδη, η συσκευή του κινητού έχει σταλεί στο Τμήμα Εξέτασης Ψηφιακών Πειστηρίων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ ούτως ώστε να βρεθούν επίμαχες τηλεφωνικές συνομιλίες ή φωτογραφίες που σχετίζονται με την υπόθεση.

Ακόμη, από τη διερεύνηση αυτή μπορεί να εντοπιστούν και διαγραμμένα αρχεία.
Έρευνα στο σπίτι 50χρονης

Το σημαντικότερο είναι ότι έρευνα έχει γίνει στην κατοικία 50χρονης γυναίκας που φαίνεται να είχε επαγγελματική γνωριμία και συχνές επαφές με τον 58χρονο.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η γυναίκα αυτή κλήθηκε για να καταθέσει για την υπόθεση και έχει γίνει έρευνα στο σπίτι της για τυχόν ευρήματα από την κλοπή των θυρίδων, με αρνητικά πάντως αποτελέσματα.

Μάλιστα, έρευνα έχει γίνει τα τελευταία 24ωρα και σε ιδιωτικό χώρο του 58χρονου στην Αγία Παρασκευή.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template