«Σφραγίζεται» από σήμερα το ΠΑΓΝΗ

Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021

Μετά απο 41 κρούσματα που εντοπίστηκαν στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της Κρήτης το ΠΑΓΝΗ αποφάσισε να κλείσει όλες τις πόρτες εισόδου εκτός απο την κεντρική είσοδο για να προβλεφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά την είσοδο ασθενών αλλά και συνοδών οι οποίοι σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου αυτοί ευθύνονται για την μετάδοση του ιού

Σύμφωνα με το creta24.gr, στο νοσοκομείο λειτουργεί πλέον μόνον η κεντρική είσοδος. Όλες οι άλλες έχουν κλείσει για να τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα για τους συνοδούς ασθενών.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Χαλκιαδάκης δήλωσε στο ΣΚΑΪ Κρήτης ότι η επιμόλυνση ξεκίνησε από συνοδούς ασθενών. Πλέον, για να εισέλθει κάποιος στο ΠΑΓΝΗ θα πρέπει να έχει αποτελέσματα από rapid test ενώ χρειάζεται ειδική άδεια από τους διευθυντές των κλινικών για να μπουν συνοδοί ασθενών στο νοσοκομείο. Παράλληλα, όλοι οι νοσηλευόμενοι από σήμερα θα υποβληθούν σε τεστ PCR.

Αντιδράσεις για τα «λουκέτα» στις πόρτες

Ωστόσο το Σωματείο Εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ αντιδρά στην απόφαση της διοίκησης του νοσοκομείου, ζητώντας να παραμείνουν ανοιχτές οι έξοδοι κινδύνου. Σύμφωνα με το Σωματείο, πρόκειται για μία επικίνδυνη απόφαση, καθώς δεν είναι δυνατόν ένα κτηριακό συγκρότημα όπως το ΠΑΓΝΗ, με πάνω από 2.000 εργαζομένους και εκατοντάδες ασθενείς και συνοδούς, να εξυπηρετείται από μία είσοδο.


Αναλυτικά σε ανακοίνωσή του το σωματείο αναφέρει:


«Το Σωματείο Εργαζομένων ΠαΓΝΗ καταγγέλλει την απόφαση της διοίκησης του νοσοκομείου να κλείσει ΟΛΕΣ τις εισόδους/εξόδους του νοσοκομείου με λουκέτα και να αφήσει ανοιχτή μόνο την κεντρική είσοδο.

Αυτή η κίνηση της διοίκησης φανερώνει ότι δεν έχει κανένα πλάνο προστασίας, καμία στρατηγική και παίρνει επικίνδυνες αποφάσεις οι οποίες ΔΕΝ αντιμετωπίζουν το πρόβλημα.

Δεν είναι δυνατόν ένα μεγάλο κτιριακό συγκρότημα, όπως είναι το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, με πάνω από 2000 εργαζόμενους και εκατοντάδες ασθενείς και συνοδούς, να εξυπηρετείται από μία μόνο είσοδο.

Δημιουργεί ανασφάλεια και επικινδυνότητα σε περίπτωση πυρκαγιάς ή σεισμού.

Ενισχύει το συνωστισμό-συγχρωτισμό στην κεντρική είσοδο του νοσοκομείου.

Απαιτούμε ΤΩΡΑ:

Να αφαιρεθούν τα λουκέτα από τις εξόδους κινδύνου ώστε να μπορούν να ανοιχτούν από τη μέσα μεριά σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και να τηρηθεί η κείμενη νομοθεσία για την ασφάλεια.

Να πραγματοποιούνται δωρεάν rapid test σε χώρο έξω από το νοσοκομείο σε ΟΛΟΥΣ».
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template