Ο φασισμός του να αποκαλείς φασίστες τους πατριώτες

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Το είπε ο μέγας Μίκης έγκαιρα πριν από τρία ακριβώς χρόνια ως κεντρικός ομιλητής στο συγκλονιστικό παλλαϊκό συλλαλητήριο της Αθήνας για την Μακεδονία.
Το είπε όταν δήλωνε πως παραμένει ''πιστός στις ιερές σκιές των προγόνων μας, που μας δίδαξαν την αγάπη και τη θυσία για το έθνος και την πατρίδα''.

Το είπε όταν ''ξεδίπλωσε'' την ταυτότητά του προς όλες τις κατευθύνσεις παραδεχόμενος ότι είναι πατριώτης διεθνιστής που περιφρονεί και μάχεται τον φασισμό σε όλες του τις μορφές και, προπάντων, ''στην πιο πονηρή, απατηλή και επικίνδυνη μορφή του, την ‟αριστερίστικη”, που αντιπροσωπεύουν ''κάτι ομαδούλες εξτρεμιστών που είναι σκέτοι, δειλοί τρομοκράτες''...

Σ' αυτές τις πατριδοκτόνες ''ομαδούλες'' που είχαν σηκώσει κεφάλι επί ΣΥΡΙΖΑ, αλλά παρέμειναν ενεργές και μετά απ' αυτόν ως θλιβερές αποφύσεις του πολιτικού μας συστήματος που κρύβει στα σπλάχνα ή τις παρυφές του τυχοδιωκτικά στοιχεία έτοιμα να πληγώσουν - υπό τον μανδύα της Αριστεράς και του σμπαραλιασμένου πολιτικά και εκλογικά ''ηθικού'' της πλεονεκτήματός της - την πατρίδα μας, ανήκει και ο ανθέλληνας της προοδευτικής αλητείας των αριστεριστών εθνομηδενιστών που αποκάλεσε ''φασίστα πιτσιρικά'' τον Εύρυτο.

Τον νεαρό καλλιτέχνη που, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης να συμμετάσχει με μια εικαστική του παρέμβαση - ενόψει των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 - στις εκδηλώσεις του Δήμου, τίμησε την εθνική μας επέτειο ''ντύνοντας'' με graffiti τους τοίχους του κολυμβητηρίου της πόλης.

Προφανώς η αγάπη που εκπέμπουν τα έργα του νεαρού ζωγράφου για την ιστορία, την τέχνη και πάνω απ' όλα για την πατρίδα μας ενόχλησε τους απάτριδες της εθνομηδενιστικής Αριστεράς, αν και το μόνο που έκανε ο καλλιτέχνης ήταν να αναδείξει (σε αγωνιστικό, ποιητικό και πολιτικό επίπεδο) 12 προσωπογραφίες ηρώων της Ελληνικής Επανάστασης, οι περισσότεροι από τους οποίους έχουν καταγραφεί στην εθνική μας παράδοση και την Σύγχρονη Νεοελληνική Ιστορία ως λαϊκοί ήρωες!

Πώς μπορεί όμως κανείς να αποκαλέσεις ''φασίστα'' αυτόν που ζωντανεύει στην ιστορικά αδύνατη μνήμη μας ήρωες των αγώνων, της πένας και της διακυβέρνησης του νεοσύστατου (1830) ελληνικού κράτους, όπως ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ο Γρηγόριος ο Ε', η Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, ο Γρηγόριος Δίκαιος Παπαφλέσσας, ο Μάρκος Μπότσαρης, ο Κωνσταντίνος Κανάρης, ο Νικηταράς, η Μαντώ Μαυρογένους, ο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ο Αθανάσιος Διάκος, ο Παλαιών Πατρών Γερμανός, ο εθνικός μας ποιητής Διονύσιος Σολωμός και ο πρώτος κυβερνήτης του νεοελληνικού κράτους, Ιωάννης Καποδίστριας;

Κανείς υγιής Έλληνας δε θα το έκανε αυτό όσο Αριστερός και να ήταν. Κανείς Έλληνας δε θα αντιμετώπιζε τους ήρωες της πατρίδας του και τους υμνητές τους ως ''γαλβανισμένους'' από εθνιστικές φιλοδοξίες πατριώτες. Ως... φασίστες ''μαξιμαλιστές'' που ονειρεύτηκαν και έκαναν πράξη την απελευθέρωση της πατρίδας τους παρασυρμένοι απ' τον μεγαλοϊδεατισμό τους.

Κανείς υγιής Έλληνας όσο φανατικά αρνησίπατρις και να ήταν δε θα έγραφε σε... αντίποινα τη φράση (σε πολυτονική γραφή, μάλιστα, η οποία παραπέμπει σε μένος αμετανόητου ακροαριστερού που κουβαλά δια βίου μέσα του τον διχαστικό σπόρο του Εμφυλίου) : Οἱ ἥρωες τῆς ἑλληνικῆς Ἐπανάστασης “βρωμίζουν τούς τοίχους τῆς Ἀθήνας”!!!


Οίμοι τάλαινα, Ελλάς, πόσους φερέλπιδες Εφιάλτες ακόμα θα βγάζεις... Εφιάλτες που δεν έκαναν τίποτα διαφορετικό σήμερα απ' ό,τι θα έκαναν οι βάρβαροι και οι βέβηλοι από τους εχθρούς μας, αν τους δινόταν η ευκαιρία να ξεσπάσουν στις ζωγραφιές το παραλήρημα του εθνοφυλετικού μίσους τους.

Κι αυτό το επεσήμανε με πικρία σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος, υποσχόμενος παράλληλα την γρήγορη αποκατάσταση των έργων:

''Και οι Τούρκοι το ίδιο έκαναν! Δεν μας εξέπληξε η βεβήλωση των Ηρώων του 1821 που φιλοτεχνήσαμε προκειμένου να τιμήσουμε τους αγώνες τους. Ήταν αναμενόμενο από τους λεγόμενους “δημοκράτες” της πόλης μας που με ένα παραλήρημα μίσους ξέσπασαν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο μολονότι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου και τα ΜΜΕ χαίρετησαν την πρωτότυπη μας ιδέα που ήδη και άλλοι δήμοι ακολουθούν.

Αυτό που μας εξέπληξε όμως ήταν το μαύρισμα των ματιών τους, χαρακτηριστική ενέργεια που έκαναν στους Αγίους μας οι Τούρκοι και οι Αγαρηνοί όταν έμπαιναν στους ναούς μας!!!
Ακόμα και σήμερα όμως, οι Τούρκοι θα έδειχναν σεβασμό στον Κολοκοτρώνη, όχι όμως οι Νενέκοι που εξακολουθούν να μην θέλουν αναφορά σε κάθε σύμβολο εθνικό.

Έως αύριο θα έχουμε αποκαταστήσει τα έργα. Και θα το κάνουμε όσες φορές χρειαστεί μην έχετε αμφιβολία. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε στην μίζερη μειοψηφία των νοσηρών βέβηλων να αμαυρώσει τις αρχές και τις αξίες μας.''

Σ' αυτόν τον νεοπαγή συνασπισμό των μισαλλόδοξων ''Ελλήνων ταυτότητας'' και όχι εθνικής συνείδησης - που υπογράφουν ''αντιφασίστες'' και συμπεριφέρονται χειρότερα απ' τους φασίστες κι από τους πιο φανατικούς ''Γκρίζους Λύκους'' του εξ Ανατολών γείτονά μας - την απάντηση την έδωσε ο νεαρός πατριώτης Εύρυτος, ο οποίος τίμησε με τον χρωστήρα του τα πρόσωπα που τίμησαν την Ελλάδα και την ιστορία της παλιγγενεσίας της.

''Το σημαντικότερο σε όλο αυτό, για εμένα, είναι η προσέγγιση από μέρους του κόσμου και η εκδήλωση αγάπης, όχι προς το πρόσωπό μου τόσο, αλλά περισσότερο προς τους ήρωες που απεικόνισα. Πιο συγκινητικό σε όλο αυτό, ήταν τα παιδιά που με πλησίαζαν ενόσω ζωγράφιζα τους ήρωες και ενδιαφέρονταν να φωτογραφηθούν δίπλα τους. Αυτό ήταν ιδιαιτέρως συγκινητικό για εμένα, γιατί θα ήθελα να εμπνευστούν, όπως εμπνεύστηκα κι εγώ από την ελληνική ιστορία, όταν ήμουν σε αυτή την ηλικία.''

Λόγια απλά και σπουδαία μες στην απλότητά τους, γιατί δονούνται απ' την άδολη αγάπη του Εύρυτου για την πατρίδα. Δονούνται απ' τη φιλοπατρία του που δε γνωρίζει από αριστεροδεξιές ακρότητες και εμφυλιοπολεμικές αντιπαραθέσεις.

Δεν γνωρίζει από αριστερόστροφο φασισμό (που είναι ο πιο επικίνδυνος, κατά Μίκη, ως κρυπτόμενος πίσω απ' την μάσκα του ''ηθικού πλεονεκτήματος'' της Αριστεράς, έστω κι αν αυτό - με την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - διαλύθηκε ''εις τα εξ ων συνετέθη'') ούτε απ' τον δεξιόστροφο /χρυσαυγίτικο φασισμό της πατριδοκαπηλίας και της μόνιμης σπίλωσης του υγιούς εθνικισμού.

Οπότε όσοι βυσσοδομούν μέσα από ''προοδευτικά'' κανάλια ή μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά του γνήσιου πατριωτισμού και των αγνών πατριωτών αυτής της χώρας (δυστυχώς μέσα στους υβριστές είναι και ο ομότιμος καθηγητής του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου, που εκστόμισε το εμφυλιοπολεμικό ''Δυστυχώς, τότε στον Μελιγαλά έγινε μισή δουλειά'') αποδεικνύουν με τα λόγια και τις πράξεις τους ότι είναι εκκολαπτόμενοι μειοδότες.

Αποδεικνύουν, δηλαδή, ότι βρίσκονται στον αντίποδα της πλειονότητας των συμπατριωτών μας που δηλώνουν έτοιμοι να αποδείξουν έμπρακτα, αν χρειαστεί, την αγάπη και αφοσίωσή τους στην πατρίδα. Και βρίσκονται στον αντίποδα του πατριωτισμού τους, γιατί προσφέρουν υπηρεσίες στους εχθρούς της χώρας μας, αφού δείχνουν ''πρόθυμοι'' να ανοίξουν Κερκόπορτες για άλωση της Ελλάδας στα σύνορά της.

Στα Βορειοδυτικά, για το... ως ευ παρέστητε στον αλυτρωτισμό των Σκοπίων και τους άπληστους σφετεριστές των ελληνικών αξιών και του ονόματος της Μακεδονίας μας ''βορειο- Μακεδόνες'', που απ' την επόμενη κιόλας μέρα της ''βάφτισής'' τους στις Πρέσπες (2018) πέταξαν την προβιά του προβάτου και ενδύθηκαν το δέρμα του λύκου της ''Βαρντάρσκα Μπανόβινα'' αυτοχριζόμενοι ''Μακεδόνες'' μέσα και έξω απ' τα επίσημα ή ανεπίσημα ''φόρα''.

Και στα Βορειοανατολικά, για το ως ευ παρέστης στον Τούρκο Πρόεδρο με την προώθηση των φιλομεταναστευτικών ΜΚΟ στον Έβρο, οι οποίες - μετά την επιτυχή απώθηση (τον Μάρτιο του '20) απ' τις Ένοπλες Δυνάμεις και την Αστυνομία μας (με αρωγή και της ένστολης ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας) του μεταναστευτικού στρατού του Ερντογάν απ' τα ελληνοτουρκικά σύνορα - μάς ''καρφώνουν'' συστηματικά στον ΟΗΕ.

Μας ''καρφώνουν'' προδοτικά καταγγέλλοντας - με λεπτομερή αναφορά - την Ελλάδα για ''παράνομες πρακτικές επαναπροώθησης μεταναστών'', στην προσπάθειά τους να ανοίξουν Κερκόπορτα στη Θράκη, με στόχο την άλωση της Ελλάδας και της Ευρώπης απ' τους μετανάστες και τον ισλαμοφασισμό.

''Καρφώνουν'' την ίδια τους την πατρίδα στον διψασμένο να την κατακτήσει εχθρό της κι ύστερα εγκαλούν για φασισμό τον κάθε Εύρυτο και τον κάθε Έλληνα στρατιώτη που φυλά Θερμοπύλες στα σύνορά της, χωρίς να συνειδητοποιούν οι ίδιοι ότι είναι φασισμός το να αποκαλείς - εσύ ο άπατρις εθνομηδενιστής - τους πατριώτες φασίστες...

Κρινιώ Καλογερίδου (Βούλα Ηλιάδου, συγγραφέας) 
pronews.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template