Το love story του Γκουρούση με την «εθνική μας νυχού»

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

«Ο Βασίλης είναι ένας άνθρωπος που έχει μάθει να αγωνίζεται και να μην τα παρατάει ποτέ. Εχει όρεξη για ζωή, είναι δημιουργικός και είναι πάντα δίπλα σε μένα και στην οικογένειά μας!»
Τα παραπάνω δήλωνε στην «Espresso», τον περασμένο Νοέμβριο, η Τέτα Καμπουρέλη, σε μια από τις σπάνιες εξομολογήσεις της για τον σύζυγό της Βασίλη Γκουρούση. Η «εθνική μας νυχού», όπως την αποκαλούν συχνά, είχε μιλήσει τότε για την κοινή πορεία τους, σημειώνοντας επίσης ότι ο δυναμισμός του άντρα της, ο οποίος κατηγορείται σήμερα για εμπλοκή σε υπόθεση κλοπής τεσσάρων τραπεζικών θυρίδων σε υποκατάστημα τράπεζας του Ψυχικού, την έκανε πάντα να αισθάνεται ασφάλεια στο πλευρό του.



Η Τέτα και ο Βασίλης είναι μαζί από παιδιά. Πήγαιναν, μάλιστα, και στο ίδιο σχολείο, στην Καισαριανή, όπου ζούσαν και οι δύο. Με το που ενηλικιώθηκε εκείνη, ο αγαπημένος της πήρε τους γονείς του και επισκέφθηκαν τους δικούς της, ανήμερα στη γιορτή της, στις 24 Σεπτεμβρίου, ζητώντας τη σε γάμο. Το ίδιο βράδυ έδωσαν λόγο, αρραβωνιάστηκαν αμέσως και λίγο αργότερα παντρεύτηκαν. «Είναι πολλά τα χρόνια, αν σκεφτείς ότι έχουμε τρία παιδιά και τρία εγγόνια!» είχε τονίσει στην ίδια συνέντευξή της στην εφημερίδα μας η ξανθιά επιχειρηματίας, παρουσιάστρια και ηθοποιός.

Αναφερόμενη δε στα μυστικά της «συνταγής» ενός τόσο επιτυχημένου γάμου, η Τέτα Καμπουρέλη είχε επισημάνει πως δεν υπάρχουν. «Ο σεβασμός και η αγάπη μπορούν να κρατήσουν τον έρωτα ζωντανό ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Μπορεί να είναι πολλά τα χρόνια, αλλά ο έρωτας δεν σβήνει αν υπάρχουν αυτά τα βασικά στοιχεία» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η «εθνική μας νυχού» στη σκηνή του θεάτρου

Ο Βασίλης Γκουρούσης στάθηκε στο πλευρό της αγαπημένης του Τέτας από την αρχή της επαγγελματικής πορείας της στον χώρο της αισθητικής, αλλά και αργότερα, που εκείνη θέλησε να δοκιμάσει τις δυνάμεις τους και ως ηθοποιός. Οπως έχει δηλώσει η ίδια, οι ελληνικές ταινίες και ο θαυμασμός της για την Αλίκη Βουγιουκλάκη είναι ο λόγος που αγάπησε το θέατρο. Η αείμνηστη εθνική μας σταρ, μάλιστα, υπήρξε πελάτισσά της. Την είχε φέρει σε επαφή μαζί της ο Βλάσσης Μπονάτσος, ο οποίος έτυχε να γνωρίζει τον σύζυγό της Βασίλη Γκουρούση. Εδώ και αρκετά χρόνια η Τέτα και ο άντρας της φαίνονταν να ζουν με περίσσια άνεση, κάνοντας συχνά επιχειρηματικά ανοίγματα. Εκείνος είχε μια χαρτοπαικτική λέσχη για ένα διάστημα, την οποία όμως αναγκάστηκε να κλείσει, καθώς αντιμετώπισε διάφορα προβλήματα.

Ακολούθησαν η δημιουργία ενός παιδοτόπου, το νυχάδικο που άνοιξε με την Τέτα στο Ψυχικό και οι θεατρικές παραγωγές, στις οποίες η εκλεκτή της καρδιάς του ανέλαβε πρωταγωνιστικούς ρόλους.



Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με τις πληρωμένες καταχωρίσεις εκείνου για τη σύζυγό του σε lifestyle περιοδικά, τις εμφανίσεις τους σε λαμπερές εκδηλώσεις, συχνά με πανάκριβα αυτοκίνητα μάρκας Porsche Cayenne, και τη συμμετοχή τους σε αγώνες σκοποβολής με αληθινά όπλα και πυρά, σύμφωνα πάντα με τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που ανέβαζε στα social media η Τέτα Καμπουρέλη, σκιαγραφούν ένα προφίλ για τον 58χρονο Βασίλη Γκουρούση το οποίο απέχει αρκετά από εκείνο του μέσου Ελληνα επιχειρηματία.  

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template