ΑΕΚ- Ολυμπιακός 1-5 -Για κλάματα η πρώτη ,για φίλημα ο δεύτερος

Κυριακή 4 Απριλίου 2021

Ο Ολυμπιακός ήταν για φίλημα και η ΑΕΚ για κλάματα, με τους Πειραιώτες να είναι σαρωτικοί και να διαλύουν την Ένωση με 5-1 για την 2η αγωνιστική των πλει οφ.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν ούτως ή άλλως το φαβορί, αφού είναι εμφανώς καλύτερη ομάδα, αλλά κανείς δεν περίμενε ότι οι κιτρινόμαυροι θα παρουσιάζονταν τόσο τραγικοί. Η αναμέτρηση είχε ουσιαστικά ενδιαφέρον μόνο στο πρώτο 15λεπτο, αφού όλα άλλαξαν από το 17′: Σουτ του Καμαρά, κόντρα στον Χνιντ, αλλαγή πορείας και 0-1. Αυτό ήταν…

Η ΑΕΚ κατέρρευσε και με την άμυνά της να παραπαίει, έζησε έναν εφιάλτη στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου. Εφιάλτης που άρχισε όταν ο Ολυμπιακός έκανε πολύ γρήγορα, στο 23′ συγκεκριμένα, το 0-2 από το πολύ ωραίο τελείωμα του Μασούρα μετά την κάθετη πάσα του Χολέμπας.
Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είχε τον απόλυτο έλεγχο, αυτή του Μανόλο Χιμένεθ ήταν εντελώς εκτός τόπου και χρόνου και με την άμυνα της Ένωσης να είναι… εντελώς χαμένη, οι Πειραιώτες έβαλαν δύο γκολ πριν το ημίχρονο! Στο 35′ ο Λόπες… πάσαρε με το κεφάλι στον Ελ Αραμπί και αυτός είπε «ευχαριστώ» κάνοντας το 0-3, ενώ στο 44′ από σκόρερ έγινε δημιουργός και με πολύ ωραία μπαλιά βρήκε τον Μασούρα, ο οποίος εκτέλεσε τον Αθανασιάδη για το 0-4!

Το μόνο που είχε ενδιαφέρον, πλέον, ήταν αν θα αντιδρούσε η ΑΕΚ ή αν θα πήγαινε σε σκορ-ρεκόρ ο Ολυμπιακός. Και τελικά δεν έγινε τίποτα από τα δύο. Η ομάδα του Χιμένεθ παρέμενε κακή και δεν μπορούσε να κάνει κάτι θετικό δημιουργικά, ενώ αυτή του Μαρτίνς κατέβασε στροφές, αν και είχε μεγάλη ευκαιρία για το 5ο γκολ με τον Ελ Αραμπί στο 53′.

Το παιχνίδι συνεχιζόταν με τους ερυθρόλευκους να έχουν τον απόλυτο έλεγχο και όταν ανέβασαν λίγο ταχύτητα, στο 74′, ήρθε και το 0-5: Κίνηση του Χολέμπας και γύρισμα για τον Φορτούνη, σωστό τελείωμα από αυτόν και η μπάλα για ακόμη μία φορά στα δίχτυα του Αθανασιάδη!

Και κάπου εκεί, το μαρτύριο της ΑΕΚ έλαβε τέλος, αφού ο Ολυμπιακός… σταμάτησε στα πέντε γκολ, με αποτέλεσμα οι κιτρινόμαυροι να βρουν την ευκαιρία και να βάλουν κι αυτοί ένα, με τον Ανσαριφάρντ στο 88′, για να λήξει το ντέρμπι με σκορ… 1-5! Στο +19 από τον δεύτερο Άρη η ομάδα του Μαρτίνς, στην 5η θέση έπεσε αυτή του Χιμένεθ.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Νταντένκο, Σβάρνας, Χνιντ (64′ Νεντελτσιάρου), Λόπες, Σιμάνσκι (46′ Ανσαριφάρντ), Κρίστισιτς, Μάνταλος (63′ Γαλανόπουλος), Γκαρσία (79′ Μαχαίρας), Τάνκοβιτς (46′ Αλμπάνης), Ολιβέιρα.

Ολυμπιακός: Σα, Μπα, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Ανδρούτσος, Χολέμπας (76′ Ντρέγκερ), Εμβιλά, Καμαρά (63′ Μπουχαλάκης), Μασούρας (76′ Ραντζέλοβιτς), Μπρούμα (58′ Φορτούνης), Ελ Αραμπί (63′ Χασάν).



Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template