ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 28 Απριλίου 2021

Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Καριέρα ,Οικονομικά θέματα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...

Κριός

Οι ενέργειες της ημέρας είναι αισιόδοξες αν και ίσως κάπως ανταγωνιστικές ή παρορμητικές σε κάποια σημεία. Το να βάλεις τον εαυτό σου σε μια ευχάριστη αναζήτηση είναι αρκετά ικανοποιητικό αν βέβαια αποφύγεις τις παγίδες των υπερβολών. Η Σελήνη κινείται σε αρμονία με το ζώδιό σου αργότερα σήμερα, αναδεικνύοντας τα φυσικά σου ταλέντα. Είναι μια μέρα που σου εξασφαλίζει συναισθηματική ασφάλεια.


Ταύρος
Οι στενές σχέσεις σου σήμερα χρειάζονται προσοχή καθώς υπάρχει η τάση να προσβάλλεις ή να απογοητεύεσαι εύκολα. Είναι επιτακτική ανάγκη να δείξεις διαλλακτικότητα ή και κατανόηση. Η διέλευση της Σελήνης στο πρώτο μισό της ημέρας ευνοεί τον τομέα των εργασιακών σου και τις συνομιλίες. Ο ερωτικός σύντροφός σου νιώθει την ανάγκη μιας επιβεβαίωσης. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να διαχειριστείς το φλερτ με διακριτικότητα κυρίως αν προέρχεται από τον εργασιακό χώρο σου.

Δίδυμοι
Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για πρωτότυπες ιδέες και επίλυση προβλημάτων. Ίσως θα χρειαστεί μόνο να προσέξεις για μια τάση υπερβολικού ή λανθασμένου κριτηρίου. Το πρώτο μισό της ημέρας μπορείς να διεκπεραιώσεις επαγγελματικές υποθέσεις σου με μεγαλύτερη ευκολία. Μην υπόσχεσαι πράγματα που δύσκολα θα τηρήσεις στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητά σου, σου δίνει τη δυνατότητα νέων γνωριμιών.

Καρκίνος
Οι συνομιλίες είναι ενθαρρυντικές και δημιουργικές σήμερα και αύριο καθώς έχεις την τάση να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου. Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευσή της στον τομέα της αναψυχής σου για το πρώτο μισό της ημέρας και έχεις την ανάγκη να περάσεις καλά, αν όχι να διασκεδάσεις. Ρύθμισε και ασχολήσου με μικρές λεπτομέρειες στα εργασιακά όσο βαρετό κι αν σου φαίνεται. Η σχέση με τον αγαπημένο σου βρίσκει τις ισορροπίες της καθώς έχετε τη δυνατότητα να περάσετε αρκετό χρόνο μαζί. Εσύ που είσαι μόνη, παλιές γνωριμίες ή παλιοί έρωτες επανέρχονται.

Λέων
Η Σελήνη συνεχίζει να διασχίζει τον ηλιακό 4ο οίκο σου στο πρώτο μισό της ημέρας και ελκύεσαι από δραστηριότητες και ανθρώπους. Τα θέματα του παρελθόντος μπορούν να διευθετηθούν κυρίως στα εργασιακά. Μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση η οποία πιθανά να αφορά στην ανάγκη σου για βελτίωση ή και επέκταση. Πρόσθεσε διασκέδαση και κέφι στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεσαι έτοιμη να προχωρήσεις μπροστά και να αξιολογήσεις σωστά νέες γνωριμίες.

Παρθένος
Οι σημερινές ενέργειες σε κάνουν πιο επικοινωνιακή αν και οι γύρω σου μπορεί να είναι πιο ευαίσθητοι. Θέλοντας να βελτιώσεις και να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου στα εργασιακά πιθανά να νιώσεις μια ανησυχία και μια δυσκολία συγκέντρωσης, καθώς έχεις την τάση να τα κάνεις όλα μαζί. Είναι μια καλή στιγμή για να απολαύσεις τα οφέλη της ασφάλειας και της άνεσης στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ειδήσεις και επικοινωνίες δίνουν ενδιαφέρον στη μέρα σου.

Ζυγός
Με την Σελήνη να συνεχίζει τη διέλευσή της στον ηλιακό 2ο οίκο σου το πρώτο μισό της ημέρας έχεις την ανάγκη να περιβάλλεσαι από γνώριμες και οικείες καταστάσεις. Ακόμα κι έτσι βέβαια μπορεί να υπάρξει μια ανησυχία ή μια αίσθηση ότι θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό, πιο δημιουργικό, κυρίως στα εργασιακά. Μπορείς να μοιραστείς σκέψεις, επιθυμίες και συναισθήματα με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, αναζητάς μια ποικιλία και ένα χρώμα στην καθημερινότητά σου και απολαμβάνεις το φλερτ.

Σκορπιός
Η Σελήνη συνεχίζει να διασχίζει το δικό σου ζώδιο το πρώτο μισό της ημέρας και θα πρέπει να ελέγξεις την ανυπομονησία και την ανησυχία σου. Οι επιρροές της ημέρας σε παροτρύνουν να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου στα εργασιακά και να καταγράψεις τι έχεις κατακτήσει και τι άλλο μπορεί να χρειάζεται να κάνεις. Ο ερωτικός σύντροφός σου χρειάζεται το ουσιαστικό ενδιαφέρον σου. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες εκπλήξεις ή συναισθηματικές αποκαλύψεις ανεβάζουν τη διάθεσή σου.

Τοξότης
Μπορείς να ξεκινήσεις τη μέρα σου με διάθεση για ενδοσκόπηση. Χρειάζεσαι περισσότερο προσωπικό χρόνο και χώρο για να χαλαρώσεις. Επίσης είναι μια καλή στιγμή για να διακρίνεις ή να εντοπίσεις τι σε εμποδίζει να προχωρήσεις μπροστά. Αργότερα η Σελήνη περνά στο δικό σου ζώδιο δίνοντάς σου την άδεια να εξερευνήσεις τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου. Λίγο χιούμορ ή ακόμα και μια καταπραϋντική απόσπαση στα εργασιακά κάνει πιο ευχάριστη τη μέρα σου.

Αιγόκερος
Σήμερα το πρωί ίσως χρειαστεί να διατηρήσεις τον έλεγχο και να μην παρασυρθείς από την τάση σου να τα θέλεις όλα εδώ και τώρα. Νέες ιδέες ή συνδέσεις με φίλους και δίκτυα βρίσκονται σε ισχυρότερη εστίαση. Είσαι πρόθυμη για νέες προκλήσεις όμως μην δεσμεύεσαι για υποχρεώσεις που αργότερα θα είναι δύσκολο να διαχειριστείς. Η Σελήνη αργότερα σου δημιουργεί την ανάγκη για περισσότερη χαλάρωση και ξεκούραση κι αυτό σε οδηγεί στην αγκαλιά του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι αναμνήσεις και αναπολήσεις του παρελθόντος ίσως σου δημιουργήσουν την ανάγκη μιας επικοινωνίας ή προσέγγισης.

Υδροχόος
Οι ευθύνες είναι έντονες στο μυαλό σου και η τύχη είναι με το μέρος σου για να εδραιωθείς και να νιώσεις άνετα. Η Σελήνη κατευθύνεται αργότερα στον κοινωνικό σου τομέα και μερικές πιέσεις ηρεμούν, καθώς αναζητάς περισσότερη συντροφικότητα και χαλάρωση. Κινήσου στα εργασιακά με προγραμματισμό. Απόφυγε την γρίνια και τα παράπονα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ανακαλύπτεις δραστηριότητες που σε κάνουν να περνάς και μόνη σου καλά.

Ιχθείς
Αναζητάς μαθησιακές εμπειρίες αυτήν τη στιγμή και είναι πιθανό να τις βρεις, καθώς υπάρχουν ενδιαφέροντα θέματα για εξερεύνηση. Στην πραγματικότητα μπορεί να μπεις σε πειρασμό για πολλά πράγματα από νωρίς το πρωί. Η μετακίνηση της Σελήνης στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος αργότερα σήμερα μπορεί να ευαισθητοποιήσει την απόδοση και τις ευθύνες σου. Αισθάνεσαι επίσης πιο υπεύθυνη απέναντι στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, πλέον ξέρεις τι θέλεις από έναν άνθρωπο δίπλα σου και δεν αναλώνεσαι σε απλές περιπέτειες.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template