ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδας από 5 έως 11 Απριλίου 2021

Δευτέρα 5 Απριλίου 2021


Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Καριέρα Οικονομικά θέματα ,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.


ΚΡΙΟΣ
Η Αφροδίτη με τον Άρη στις αρχές της εβδομάδας σχηματίζει μια θετική όψη και επίσης με τον Δία στο τέλος της. Είναι δύο θετικές πτυχές για εσένα που λειτουργούν βοηθητικά για θέματα που αφορούν σε οικονομικά και αισθηματικά σου ζητήματα. Ένα παρασκήνιο στον εργασιακό χώρο σου χρειάζεται προσοχή, για αυτό και θα πρέπει να είσαι επιφυλακτική στις συζητήσεις που θα προκύψουν ή στις νέες προκλήσεις και προτάσεις. Δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις ικανότητές σου και μην κάνεις βήμα πίσω σε αυτά που πιστεύεις και ξέρεις. Ανανεωτικό προβλέπεται το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου καθώς η επικοινωνία μεταξύ σας βελτιώνεται και καταλαβαίνετε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Εσύ που είσαι μόνη, ένα ξεχωριστό ειδύλλιο προβλέπεται αυτήν την εβδομάδα που πιθανά προέρχεται μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ
Κάποια συναισθήματα ανασφάλειας αυτήν την εβδομάδα έρχονται στην επιφάνεια και σε βάζουν στη διαδικασία μια δεύτερης ίσως πιο καχύποπτης σκέψης στις συζητήσεις που θα προκύψουν. Όσο όμως κυλούν οι μέρες ανακτάς την αυτοπεποίθησή σου και η λήψη αποφάσεων γίνεται με μεγαλύτερη ευκολία. Νέες εργασιακές συμφωνίες χρειάζονται προσοχή, καθώς προέρχονται από ανθρώπους που κύριο μέλημά τους είναι το προσωπικό τους συμφέρον και έχουν την τάση εκμετάλλευσης. Η Αφροδίτη λειτουργεί βοηθητικά για τη συναισθηματική σου ζωή, καθώς οι όψεις της εβδομάδας σε φέρνουν πιο κοντά με τον αγαπημένο σου. Η ψυχρότητα χάνεται και αναθερμαίνεται το πάθος. Εσύ που είσαι μόνη, η διαίσθησή σου σε οδηγεί στη σωστή κατεύθυνση για αυτό βάλε φρένο στη φωνή της λογικής τουλάχιστον για αυτήν την εβδομάδα. Ο τομέας των οικονομικών σου χρειάζεται προσοχή. Απόφυγε αλόγιστα έξοδα και θέσε σε προτεραιότητα τις υπάρχουσες εκκρεμότητές σου.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή η εβδομάδα σε γεμίζει με ενέργεια και γίνεσαι πιο δραστήρια, αφού η Αφροδίτη σχηματίζει θετικές όψεις στην αρχή και στα τέλη της. Η επικοινωνία σου βελτιώνεται σημαντικά και σου δίνεται η δυνατότητα να γεφυρώσεις αποστάσεις και να φέρεις τις καταστάσεις στα μέτρα σου. Ο Άρης στο δικό σου ζώδιο μέχρι τις 23/4 σηματοδοτεί έναν νέο κύκλο δράσης που σε προτρέπει για νέα ξεκινήματα και πρωτοβουλίες που μέχρι τώρα ίσως και να φοβόσουν να πάρεις. Το τετράγωνο του Άρη όμως με τον Ποσειδώνα στις 9/4 χρειάζεται προσοχή, καθώς μπορεί να δημιουργήσει ψευδαισθήσεις και να σε οδηγήσει σε λάθος ενέργειες. Οι επόμενες μέρες είναι ιδιαίτερα θετικές για την αισθηματική σου ζωή. Κάνε σχέδια και όνειρα με τον αγαπημένο σου, απόλαυσε τον έρωτα και το πάθος. Συστατικά που σας έχουν λείψει. Εσύ που είσαι μόνη, ένα νέο άτομο δεν αποκλείεται να εισβάλλει δυναμικά στη ζωή σου και να σε κάνει να αναθεωρήσεις τις μέχρι χθες απόψεις σου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχεις μια αρκετά ευνοϊκή και δραστήρια εβδομάδα μπροστά σου που σου δίνει τη δυνατότητα να καταστρώσεις τις στρατηγικές και τα σχέδιά σου, καθώς έχεις απόλυτη επίγνωση αυτών που συμβαίνουν γύρω σου αλλά και των όσων χρειάζεσαι. Τα επαγγελματικά, οι στόχοι σου γύρω από αυτά αλλά και η εξέλιξή τους έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο αυτήν την εβδομάδα και αποσπούν το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντός σου. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι μόνο την εμπλοκή σου σε πηγαδάκια και πληροφορίες που μπορεί να μην είναι αληθείς. Με έναν προσεκτικό έλεγχο κάνε τις σωστές κινήσεις και πάρε τις αποφάσεις που πρέπει. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη τις πρώτες μέρες της εβδομάδος αλλά και με τον Δία στις τελευταίες, σου δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Εσύ που είσαι μόνη, μην επηρεάζεσαι από τις απόψεις φίλων και γνωστών που δεν μπορεί να γνωρίζουν τι ακριβώς κρύβεις στην καρδιά σου.


ΛΕΩΝ
Ξεκινά δυναμικά η εβδομάδα σου και η ενέργειά σου επανέρχεται, καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να βάλεις τις προτεραιότητές σου σε θέματα καθημερινότητας που σε γεμίζουν άγχος. Αν και τα επαγγελματικά δεν είναι η απόλυτη προτεραιότητά σου κάποια θέματα δεν σηκώνουν αναβολή και θα χρειαστεί να καταβάλλεις έξτρα προσπάθεια προκειμένου να καταφέρεις να φανείς συνεπής. Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα στα μέσα της εβδομάδας χρειάζεται προσοχή σε αποφάσεις που θα χρειαστεί να παρθούν. Το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου αποκαθίσταται και ξαναζείς παλιές καλές μέρες με κέφι, ερωτισμό και αλληλοσεβασμό. Εσύ που είσαι μόνη, μην υποτιμάς νέες γνωριμίες και μην καταλήγεις σε εύκολα συμπεράσματα που μπορεί να σου στερήσουν κάτι σημαντικό.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τάσεις εσωστρέφειας και καχυποψίας αυτήν την εβδομάδα έχουν την τιμητική τους για σένα, αν και οι υποθέσεις σου δεν εξελίσσονται καθόλου άσχημα. Ο προγραμματισμός σου για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται σωτήριος, καθώς απρόβλεπτες εξελίξεις σε βρίσκουν προετοιμασμένη. Κάποιες συζητήσεις στα εργασιακά μπορεί να σου δημιουργήσουν προβληματισμό. Δείξε επιφυλακτικότητα σε νέες υποσχέσεις ή νέες γνωριμίες και μην παίρνεις εύκολες και αβίαστες αποφάσεις. Αρμονία επικρατεί στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Μοιράζεστε απόψεις, επιθυμίες και ευχάριστες ερωτικές στιγμές. Εσύ που είσαι μόνη, οι ευνοϊκές όψεις της Αφροδίτης αυτήν την εβδομάδα στις αρχές και στο τέλος της φέρνουν εκπλήξεις που αφορούν είτε σε μια σχέση του παρελθόντος, είτε γνωριμίες που δεν ευδοκίμησαν τότε για κάποιους λόγους.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά θετικά και δυναμικά και φέρνει εξελίξεις σε θέματα που σε έχουν βασανίσει το προηγούμενο διάστημα με τη στασιμότητά τους. Το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα στα μέσα της εβδομάδας χρειάζεται προσοχή στα εργασιακά, καθώς μπορεί να δημιουργήσει ψευδαισθήσεις ή αναβλητικότητα που πιθανά να σε εκθέσει σε μια περίοδο που πρέπει να διατηρήσεις την καλή σου εικόνα. Προσπάθησε να μην προσθέσεις κι άλλες εκκρεμότητες στις ήδη υπάρχουσες. Η επικοινωνία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη συναισθηματική σου ζωή και θα τονώσει τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς με το μοναδικό ταμπεραμέντο σου να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με αρκετές έκτακτες υποχρεώσεις ξεκινά η εβδομάδα σου για αυτό και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για σκληρή δουλειά και πολλές δοκιμασίες που θα παίξουν με τις αντοχές σου. Στις 9/4 το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα χρειάζεται προσοχή ως προς την επικοινωνία σου με τους άλλους. Αντιπαραθέσεις και απότομες συμπεριφορές μπορεί να κλονίσουν τις σχέσεις σου. Σε νέες εργασιακές προτάσεις δείξε επιφυλακτικότητα καθώς κάποια πράγματα δεν είναι έτσι όπως στα παρουσιάζουν και στα υπόσχονται. Η συναισθηματική και προσωπική σου ζωή αυτήν την εβδομάδα περνά σε δεύτερη μοίρα κι αυτό πιθανά να φέρει γκρίνιες και παράπονα από την πλευρά του αγαπημένου σου. Συμπεριέλαβέ τον στα όσα σε απασχολούν και μοιράσου τα μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, κράτα μικρό καλάθι στα όσα σου υπόσχονται νέες γνωριμίες ή εμπιστεύσου το αλάνθαστο ένστικτό σου που πάντα σε προειδοποιεί.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι θετικές ενέργειες της εβδομάδας και κυρίως με την Αφροδίτη που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, η διάθεσή σου ανεβαίνει και φέρνει ευχάριστες εξελίξεις σε προσωπικές και συναισθηματικές σου υποθέσεις. Μην παρασύρεσαι σε επιπόλαιες αποφάσεις στα εργασιακά και μην ενθουσιάζεσαι από πληροφορίες και υποσχέσεις που θα είναι δύσκολο να τηρηθούν. Εμπιστεύσου τις ικανότητες και ιδέες σου και μην βγαίνεις από το πρόγραμμα και το πλάνο σου. Η Αφροδίτη δουλεύει ακατάπαυστα για σένα και ευνοεί ιδιαίτερα τη συναισθηματική σου ζωή. Η σχέση με τον αγαπημένο σου, σου παρέχει όλη την ασφάλεια, ζεστασιά, τρυφερότητα, αλλά και σεξουαλικότητα έτσι ώστε να μπορέσεις να νιώσεις απόλυτα γεμάτη. Εσύ που είσαι μόνη, ένα νέο πρόσωπο που φαίνεται να προκύπτει στη ζωή σου αναπάντεχα γίνεται πηγή έμπνευσης και σε κάνει να ονειρεύεσαι και πάλι μετά από πολύ καιρό.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη που πραγματοποιείται στις αρχές της εβδομάδας φέρνει οικογενειακά θέματα στο επίκεντρό σου και τη δυνατότητα να δοθούν ευνοϊκές και οριστικές λύσεις. Οι εργασιακές υποχρεώσεις σου είναι πολλές, για αυτό και θα πρέπει να κάνεις τους σωστούς προγραμματισμούς. Η επικοινωνία θα παίξει καθοριστικό ρόλο για νέα ξεκινήματα και τη διευθέτηση των ήδη τρεχουσών υποχρεώσεών σου. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού σχηματίζει θετικές όψεις αυτήν την εβδομάδα ευνοώντας τη συναισθηματική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση έχετε τη δυνατότητα με τον αγαπημένο σου να βρείτε τη χρυσή τομή στις όποιες διαφορές σας έτσι ώστε να μετατρέψετε τη σχέση σας σε ιδανική. Εσύ που είσαι μόνη και πιθανά επιδιώκεις μια επανασύνδεση μπορείς να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να λύσετε πιθανές παρεξηγήσεις του παρελθόντος κάνοντας μια καινούρια αρχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είναι κατάλληλη αυτή η βδομάδα με τις θετικές όψεις της Αφροδίτης, για να διευθετηθούν εκκρεμότητες και υποθέσεις σου που σχετίζονται με τα αγαπημένα οικεία σου πρόσωπα. Το πρόγραμμα των εργασιακών σου είναι ιδιαίτερα φορτωμένο όμως το καλό συνεργασιακό κλίμα και η σωστή επικοινωνία σου με τους άλλους κάνουν ανώδυνη την κατάσταση και εξαιρετικά παραγωγική. Προσοχή χρειάζονται υποθέσεις και συζητήσεις που σχετίζονται με τα οικονομικά. Οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται επικίνδυνα και θα πρέπει να λάβεις τα μέτρα σου.
Οι συναισθηματική σου ζωή ευνοείται ιδιαίτερα, το κλίμα επικοινωνίας με τον αγαπημένο σου αποκαθίσταται και έτσι επανέρχονται οι ισορροπίες. Εσύ που είσαι μόνη, το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να ανταποκρίνεται θετικά όμως μην δείχνεις τόσο πολύ τις αδυναμίες σου. Κράτα και κάτι για τον εαυτό σου.


ΙΧΘΕΙΣ
Οι ευνοϊκές όψεις της εβδομάδας με πρωταγωνίστρια την Αφροδίτη αυτήν την εβδομάδα, δίνουν μια εξαιρετική ώθηση στις υποθέσεις σου κυρίως αυτές που σχετίζονται με τα οικονομικά. Μπορείς να βρεις λύσεις που θα σε βγάλουν από αδιέξοδα αλλά και να οργανώσεις τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου καλύτερα. Ευκαιρίες παρουσιάζονται στα εργασιακά για την επίδειξη των ικανοτήτων σου και την προώθηση των ιδεών σου. Στα μέσα της εβδομάδας απόφυγε συζητήσεις και οριστικοποιήσεις συμφωνιών. Τις στιγμές που βρίσκεσαι με τον αγαπημένο σου φαίνεται να ξεχνάς τα όσα προσωπικά σε απασχολούν και αφιερώνεσαι ολοκληρωτικά σε εκείνον. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι με την πρώτη ματιά και γνωριμία. Δείξε μια επιφυλακτικότητα στα όσα σου τάζουν και προφύλαξε τον εαυτό σου.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template