Έβαλαν τη νεκρή από κορονοϊό μητέρα τους ανάμεσά τους στη μηχανή για να την αποτεφρώσουν - Βίντεο

Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Νέες ανατριχιαστικές εικόνες βλέπουν το φως της δημοσιότητας από την Ινδία, η οποία πλήττεται ανελέητα από τον κορονοϊό.
Δραματική είναι η κατάσταση στην Ινδία, η οποία δοκιμάζεται από την επέλαση του δεύτερου κύματος κορονοϊού, σπάζοντας το ένα παγκόσμιο αρνητικό ρεκόρ (νεκρών και νέων κρουσμάτων) μετά το άλλο.
Οι ανατριχιαστικές μάλιστα εικόνες που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας από την πολυπληθή ασιατική χώρα προκαλούν σοκ, μαρτυρώντας πως έχει χαθεί η παραμικρή σπιθαμή αξιοπρέπειας ακόμα και στον θάνατο.
Με μια πρώτη ματιά η εικόνα τριών ατόμων πάνω σε μια μηχανή, πόσο μάλλον για Ινδία, δεν έχει τίποτα περίεργο και ασυνήθιστο. Μόνο που η γυναίκα στη μέση είναι νεκρή…Δυο αδέλφια αναγκάστηκαν να βάλουν το πτώμα της μητέρας τους, η οποία έχασε τη ζωή της από κορονοϊό, ανάμεσά στους στη μηχανή, προκειμένου να την πάνε για αποτέφρωση.


Η άτυχη γυναίκα, η οποία στα τοπικά μέσα αναφέρεται ως G Chenchu, ​​ήταν ηλικίας 50 ετών, ενώ έχασε τη ζωή της περιμένοντας να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της πολιτείας Andhra Pradesh, καθώς δεν υπήρχε άδειο κρεβάτι.

Χωρίς διαθέσιμο ασθενοφόρο και με το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης να έχει καταρρεύσει, οι δύο άντρες δεν είχαν άλλον τρόπο προκειμένου να τη μεταφέρουν για αποτέφρωση.Διένυσαν έτσι περίπου 15 χιλιόμετρα με τη νεκρή μητέρα τους ανάμεσά τους, ώστε να της προσφέρουν τουλάχιστον μια αξιοπρεπή τελετή καύσης.
Ένας αστυνομικός σταμάτησε αρχικά τη μηχανή, ωστόσο μόλις τα δύο αδέρφια τού εξήγησαν πού πήγαιναν, τούς άφησε να φύγουν.

«Δεν θα ήθελα να συμβεί αυτό σε κανέναν», εξομολογήθηκε ο Narendra, προσθέτοντας: «Θα με στοιχειώνει κάθε φορά που οδηγώ αυτή τη μοτοσικλέτα».
Την ίδια ώρα, η επιδημιολογική κρίση στη χώρα δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας και εκτόνωσής της, καθώς τη Μεγάλη Πέμπτη, η Ινδία έσπασε για μία ακόμη ημέρα το παγκόσμιο ρεκόρ νέων κρουσμάτων και θανάτων σε 24 ώρες. Συγκεκριμένα καταγράφηκαν 379.257 νέες μολύνσεις και 3.645 νεκροί.
Στην πολιτεία Ουτάρ Πραντές, ο επικεφαλής υπουργός Yogi Adityanath κατηγορήθηκε μάλιστα ότι προσπαθεί να «κουκουλώσει» την κατάσταση απειλώντας να συλλάβει όποιον προχωρούσε σε καταγγελίες για έλλειψη οξυγόνου ή κλινών, αφού «υπάρχουν άφθονα και από τα δύο».



Ο Adityanath, δεξιός σύμμαχος του πρωθυπουργού Modi, έχει διαψεύσει την έλλειψη «κρεβατιών, οξυγόνου ή φαρμάκων» στα δημόσια νοσοκομεία, κάνοντας λόγο για διάδοση φημών και προπαγάνδα.
Η αστυνομία δεν δίστασε μάλιστα να συλλάβει έναν άντρα που είχε απευθύνει έκκληση για οξυγόνο, καθώς ένας 88χρονος συγγενής του το είχε ανάγκη, κατηγορώντας τον ότι το tweet του ήταν ψεύτικο, ενώ ώθησε και άλλους πολίτες να κάνουν αρνητικά σχόλια για την κυβέρνηση.


Τα κρεματόρια πάντως τόσο στο Δελχί, όσο και στη Βομβάη έχουν γεμίσει, με αποτέλεσμα η μυρωδιά της καμένης ανθρώπινης σάρκας να αναδύεται σχεδόν από κάθε γωνιά των δύο μεγαλουπόλεων, καθώς νεκροί από κορονοϊό αποτεφρώνονται μαζικά ακόμα και μες στη μέση του δρόμου.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template