Χειροπέδες στον Μένιο Φουρθιώτη

Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Με το ίδιο όπλο πυροβόλησαν το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη και τους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ στη Νέα Ερυθραία.

Στη σύλληψη του Μένιου Φουρθιώτη, ο οποίος νωρίτερα είχε προσαχθεί μαζί με δύο ακόμη άτομα, προχώρησε η αστυνομία.
Μετά από έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., διαπιστώθηκε ότι οι πυροβολισμοί στο σπίτι του γνωστού παρουσιαστή, αλλά και εναντίον ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ που σημειώθηκαν την ίδια ημέρα με διαφορά λίγων ωρών σε κοντινή απόσταση, έγιναν με το ίδιο όπλο και συγκεκριμένα ένα καλάσνικοφ, από τους ίδιους δράστες.
Τόσο ο Μένιος Φουρθιώτης, όσο και δύο ακόμη άτομα πέρασαν σήμερα την πόρτα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, στο πλαίσιο της προανάκρισης για τις δύο 
επιθέσεις με καλάσνικοφ και εκρηκτικό μηχανισμό έξω από το σπίτι του στον Διόνυσο, ενώ παράλληλα στο μικροσκόπιο των αρχών βρέθηκε και το περιστατικό με τους πυροβολισμούς εναντίον ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ στη Νέα Ερυθραία, προκειμένου να εξακριβωθεί αν είχαν κάποια σχέση.

Τελικά, οι δύο υποθέσεις όχι μόνο συνδέονταν, αλλά και ο ίδιος ο παρουσιαστής φέρεται να σχετίζεται με έναν από τους δύο δράστες που πυροβόλησαν το σπίτι του και τους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ.



Ενώνοντας τα κομμάτια του παζλ, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τελικά τον Μένιο Φουρθιώτη, αλλά και έναν από τους δύο προσαχθέντες.
Υπενθυμίζεται ότι τα δύο περιστατικά σημειώθηκαν στις 16 Απριλίου.
Το πρώτο συνέβη στη 01:10 τα ξημερώματα, στη διασταύρωση της λεωφόρου Θησέως με την οδό Αγίων Σαράντα στη Νέα Ερυθραία, όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν σήμα σε μια «ύποπτη» μαύρη μοτοσικλέτα με δύο επιβαίνοντες να σταματήσει.
Τότε ο συνοδηγός έβγαλε ένα καλάσνικοφ από το σακίδιο που κρατούσε και πυροβόλησε τρεις φορές προς τους αστυνομικούς πριν εξαφανιστούν, αφήνοντας ωστόσο πίσω τους, πάνω στην ταραχή τους, το σακίδιο αλλά και τρεις κάλυκες.

Στις 10:20 το ίδιο βράδυ ο Μένιος Φουρθιώτης τηλεφώνησε στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης καταγγέλλοντας ότι άγνωστοι πυροβόλησαν την είσοδο του σπιτιού του στον Διόνυσο.
Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο συνέλλεξαν δέκα κάλυκες από καλάσνικοφ, τους οποίους έστειλαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, αλλά και βιντεοληπτικό υλικό από απέναντι οικία, το οποίο απαθανάτιζε τον έναν από τους δύο δράστες να πυροβολεί στον τοίχο του σπιτιού του παρουσιαστή.

Η βαλλιστική έρευνα έδειξε πως το όπλο που χρησιμοποιήθηκε και στις δύο επιθέσεις ήταν το ίδιο, ενώ στη συνέχεια από το γενετικό υλικό που βρέθηκε στο σακίδιο μετά την επίθεση εναντίον των αστυνομικών της ΔΙΑΣ, ταυτοποιήθηκαν τα δύο πρόσωπα που προσήχθησαν μαζί με τον παρουσιαστή.

Και τα δύο αυτά πρόσωπα είχαν γνωστά στις Αρχές, καθώς έχουν εμπλακεί στο παρελθόν σε υποθέσεις εκβιασμών και ξυλοδαρμών.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, οι αξιωματικοί του Τμήματος Εκβιαστών ανακάλυψαν σύνδεση του Μένιου Φουρθιώτη με τον έναν από τους δύο ποινικούς, εξετάζοντας πλέον το ενδεχόμενο η επίθεση στο σπίτι του παρουσιαστή να ήταν σκηνοθετημένη.
Αδυνατούν ωστόσο να εξηγήσουν γιατί οι δύο δράστες χρησιμοποίησαν το ίδιο όπλο που είχε αφήσει ίχνη…
πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template