Ο «Super Mario» Ηλιόπουλος(Seajets) αγόρασε τέσσερα πλοία απο την Golden Star Ferries

Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021


O αντισυμβατικός ιδρυτής της SeaJet σαλπίζει «επίθεση» και διεκδικεί ρόλο πρωταγωνιστή στην ακτοπλοΐα με κόντρα τον καιρό και την πανδημία. Oι υψηλές ταχύτητες αποτελούν τη δεύτερη φύση του 
 «Super Mario» Mάριου Hλιόπουλου του πρωταθλητή αναβάσεων αυτοκίνητου. Tου ιδρυτή της SeaJet που μέσα από τις αντιθέσεις του χαρακτήρα του συντίθεται μια μάλλον αντισυμβατική προσωπικότητα, πολύ μακριά από το στερεότυπο του «στεγνού», αυστηρά τεχνοκράτη businessman.Οσμιζεται την αγορά όσο λίγοι. Και οι κινήσεις του σοφές.
Όπως αναφέρει ο ειδικός για ναυτιλιακά θέματα Μηνάς Τσαμόπουλος, σημαντικό deal στην ακτοπλοΐα. Ο Μάριος Ηλιόπουλος της Seajets αγόρασε τέσσερα πλοία από την εταιρεία Golden Star Ferries των αδελφών Στεφάνου, πετυχαίνοντας τη συμφωνία της χρονιάς και ενισχύοντας τη θέση του στο Αιγαίο.

Πιο συγκεκριμένα, αγόρασε τρία ταχύπλοα: Superrunner που εκτελούσε το δρομολόγια Ηράκλειο-Σαντορίνη-Μύκονο και τα Super Speed και Super Cat που έκαναν δρομολόγια από τον Πειραιά για τις Κυκλάδες.

Επίσης, αγόρασε το συμβατικό SuperFerry II. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newmoney, τα τρία ταχύπλοα θα τα παραλάβει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού και το συμβατικό το φθινόπωρο.

Τα αδέλφια Στεφάνου δεν θα λειτουργήσουν τα ταχύπλοα, παρά μόνο το συμβατικό αυτό το καλοκαίρι. «Ούτως ή άλλως ήθελαν να μειώσουν την παρoυσία τους στην ακτοπλοΐα. Το πέτυχαν με μία συμφέρουσα συμφωνία. 
Ουσιαστικά και τυπικά αποχωρούν από τον Πειραιά και μένουν στη Ραφήνα. Εκεί θα έχουν δύο μόνο πλοία. 
Το SuperFerry στη γραμμή Ραφήνα-Άνδρο-Τήνο-Μύκονο και το Super Express στη γραμμή Ραφήνα-Τήνο-Μύκονο-Νάξο-Ίο-Σαντορίνη», επεσήμαναν στο Newmoney κύκλοι της αγοράς και προσέθεσαν:
 «Από την πλευρά του ο Μάριος Ηλιόπουλος δεν θα έχει πλέον ανταγωνιστές τους Στεφάνου στα δρομολόγια αυτά, δηλαδή από Πειραιά για Κυκλάδες και από Ηράκλειο για Κυκλάδες. Πρόκειται για συμφωνία win-win».


Μη ξεχνάμε οτι ο «Σούπερ Μάριο» διαθέτει το γρηγορότερο ταχύπλοο στον κόσμο. Πρωταθλητής ταχύτητας στον δρόμο πρωταθλητής ταχύτητας στις θάλασσες.

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template