ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 19 Μαΐου 2021

Τετάρτη 19 Μαΐου 2021


Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Καριέρα, Οικονομικά θέματα, Υγεία αλλά και τα Αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ

Κριός

Η διέλευση Αφροδίτης – Κρόνου σήμερα ευνοεί την ομαδική εργασία, τις συμφωνίες και τις δραστηριότητες που βοηθούν στην ενίσχυση ενός έργου ή μιας φιλίας. Η τήρηση ορισμένων κανόνων βοηθά στην εκκαθάριση της συνείδησης και μπορεί να ωφελήσει τις επικοινωνίες ή τις μελέτες σου. Μην προσπαθείς μόνο να εντυπωσιάσεις τον αγαπημένο σου φρόντισε αυτά που του υπόσχεσαι να είναι πραγματοποιήσιμα. Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθησή σου αυξάνεται μέσα από το φλερτ.


Ταύρος
Η αυτοπειθαρχία σήμερα θα σου φανεί πολύ χρήσιμη, καθώς η Αφροδίτη εναρμονίζεται με τον Κρόνο και σε βοηθά να δεις τα όσα σε απασχολούν με έναν ρεαλιστικό τρόπο. Ανησυχείς περισσότερο για τους μακροπρόθεσμους στόχους σου ακόμα και αν αναβάλλεις προσωπικές απολαύσεις. Πρόσεξε τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου. Μην μπερδεύεις την προστατευτικότητα με την καταπίεση σε ό,τι σχετίζεται με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, βάλε φρένο στις βασανιστικές σκέψεις του παρελθόντος.

Δίδυμοι
Η Αφροδίτη διέρχεται στο δικό σου ζώδιο και σήμερα σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Κρόνο. Αυτή είναι μια καλή επιρροή για την ενίσχυση των σχέσεών σου και οι διαπραγματευτικές σου ικανότητες βελτιώνονται σημαντικά. Οι προτεραιότητές σου είναι πιο ξεκάθαρες και μπορείς να κάνεις μια ρεαλιστική αξιολόγηση των δυνατοτήτων σου. Μην γίνεσαι ψυχρή και απόμακρη με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και τις νέες γνωριμίες στοχεύοντας στην καλοπέρασή σου.

Καρκίνος
Σήμερα η Αφροδίτη εναρμονίζεται με τον Κρόνο και θα μπορούσες να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου ή με αξιόπιστους φίλους και οικογένεια. Επιτέλους βλέπεις την ουσία και τη σημασία σε πράγματα που διαρκούν. Η πραγματοποίηση πρακτικών υποθέσεων σου στα εργασιακά σε απαλλάσσει από το περίσσιο άγχος. Απόλυτα ερωτική είναι η μέρα με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το ανούσιο φλερτ έχει πάψει να σε ικανοποιεί.


Λέων
Σήμερα ευνοούνται οι συνεργασίες σου. Εκτιμάς τα απλά πράγματα στις σχέσεις σου και οι άλλοι φαίνεται να το εκτιμούν και να το αντιλαμβάνονται αυτό. Η ανταγωνιστικότητα στα εργασιακά με συναδέλφους είναι τόση όση χρειάζεται για να ενεργοποιηθείς περισσότερο. Περιόρισε την παρορμητικότητά σου απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ενθουσιάζεσαι εύκολα από νέες γνωριμίες κι αυτό δεν είναι και τόσο καλό.

Παρθένος
Οι σημερινές ενέργειες υποστηρίζουν συντηρητικές και όχι τολμηρές κινήσεις. Με την Αφροδίτη στο πάνω μέρος του ηλιακού σου διαγράμματος βρίσκεσαι σε πιο πλεονεκτική θέση σε επαγγελματικό ή δημόσιο επίπεδο. Η Αφροδίτη επίσης συνδέεται με τον Κρόνο σήμερα και αποδίδεις καλύτερα και αποτελεσματικότερα κυρίως στα εργασιακά. Μην στερείσαι πράγματα προσωπικά προκειμένου να ικανοποιήσεις τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην πιστεύεις εύκολα σε αυτά που σου τάζουν.

Ζυγός
Οι σημερινές μετακινήσεις είναι ισχυρές και σε κάνουν να αισθάνεσαι ασφαλής, δομημένη και αρκετά σίγουρη για την εξερεύνηση της δημιουργικότητάς σου. Οι απόψεις σου είναι πιο ρεαλιστικές και λιγότερο πιεσμένες. Μπορείς επίσης να κατανέμεις σωστά το χρόνο σου ανάμεσα στην εργασία και την ευχαρίστηση. Είναι μια καλή στιγμή για μάθηση, αλλά και δημιουργία πολύτιμων συνδέσεων. Ο ερωτικός σύντροφός σου σε βλέπει απόμακρη κι αυτό μπορεί να προκαλέσει γκρίνια. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες και έντονο φλερτ ανεβάζουν τη διάθεσή σου.

Σκορπιός
Μια πτυχή Αφροδίτης – Κρόνου σήμερα σε βοηθά να κοιτάξεις και να σχεδιάσεις το μέλλον. Είσαι πρόθυμη να εγκαταλείψεις άμεσες απολαύσεις και να υποστηρίξεις ένα έργο, σχέδιο ή να ακολουθήσεις μια στρατηγική. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να δουλέψεις για τη σχέση με τον αγαπημένο σου και να τη βελτιώσεις σημαντικά. Εσύ που είσαι μόνη, μην απογοητεύεσαι αν μια πρόσφατη γνωριμία σου εξελίσσεται με αργούς ρυθμούς.

Τοξότης
Το να βλέπεις και να αντιμετωπίζεις καταστάσεις και πρόσωπα με ρεαλισμό σήμερα είναι πολύτιμο. Έχεις μεγαλύτερη αίσθηση των προσδοκιών και των ορίων σου και ανακτάς τις ισορροπίες σου. Είσαι συγκεντρωμένη στις ευθύνες σου και δεν αφήνεις τίποτα να σου αποσπάσει την προσοχή στα εργασιακά. Απόφυγε τις εντάσεις και τα νεύρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία προσθέτει ενδιαφέρον στη ζωή σου όμως κράτα μικρό καλάθι.

Αιγόκερος
Η προτεραιότητές σου σήμερα έρχονται και μπαίνουν με φυσικό τρόπο τόσο στις καθημερινές υποθέσεις σου, όσο και στις σχέσεις σου. Μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες για την ενίσχυση ενός έργου με ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες. Η σαφήνεια στα εργασιακά είναι εποικοδομητική με τη διέλευση Αφροδίτης – Κρόνου. Οι συναισθηματικές ανασφάλειές σου βέβαια από την άλλη, μπορεί να σε κάνουν υπέρμετρα κτητική απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Υδροχόος
Η ευθύνη, η αξιοπιστία και η ωριμότητα είναι πιο ελκυστικές και εύκολες σήμερα με την Αφροδίτη σε αρμονία με τον Κρόνο στο ζώδιό σου. Είναι πιο σημαντικό για σένα να απολαμβάνεις τη συντροφιά έμπιστων φίλων και οικογένειας από το να ενθουσιάζεσαι με νέες καταστάσεις και πρόσωπα. Ανάλαβε τις ευθύνες σου στα εργασιακά και δώσε τον καλύτερο εαυτό σου. Πολλές γνωριμίες προκύπτουν στη ζωή σου αυτό το διάστημα αν είσαι μόνη, όμως είσαι πλέον εξαιρετικά επιλεκτική.

Ιχθείς
Ίσως να πάρεις χαρά σήμερα απλοποιώντας τα πράγματα σχετικά με τον εσωτερικό κόσμο σου, το σπίτι και την οικογένεια. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να καθορίσεις ορισμένους κανόνες, δομές και στόχους. Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για τις επιδόσεις σου στα εργασιακά. Μια ψυχρότητα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου είναι παροδική και θα διαρκέσει λίγο. Εσύ που είσαι μόνη, οι κατακτήσεις σου αυξάνονται.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template