ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 23 Μαΐου 2021

Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για ολα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα Αισθηματικά σου θα τυα διαβάσεις εδώ... 

Κριός

Οι συνθήκες που επικρατούν φαίνεται να σε ευαισθητοποιούν περισσότερο και να σου δημιουργούν την ανάγκη να βρεθείς πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Για αυτό φρόντισε να βρεθείς μαζί τους και πέρασε αρκετό χρόνο με τη συντροφιά τους. Απαλλάξου από τις ενοχές απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και άσε πίσω σου τα όσα σε απασχολούν ή χρειάζονται επίλυση. Εσύ που είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου αυτές τις μέρες και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Το πλανητικό σκηνικό και η τύχη είναι ισχυροί σύμμαχοι για τη συναισθηματική σου ζωή.


Ταύρος

Έχεις όλη την καλή διάθεση να ασχοληθείς με τους άλλους, να τους βοηθήσεις και να τους συμπαρασταθείς όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάς τον εαυτό σου. Έκφρασε με κάθε τρόπο την εκτίμηση και την αγάπη σου στον σύντροφό σου, μιας και φαίνεται να έχει έναν από τους πιο σημαντικούς ρόλους στη ζωή σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις να κάνεις πολλά πράγματα προκειμένου να περάσεις ευχάριστα το χρόνο και τη μέρα σου.

Δίδυμοι
Το πλανητικό σκηνικό φέρνει τις ευκαιρίες για μια νέα αρχή στους τομείς της εργασίας, της υγείας, της διατροφής, της φυσικής κατάστασης και των καθημερινών σου συνηθειών. Μην γίνεσαι καταπιεστική με τον ερωτικό σύντροφό σου. Πολέμησε τις προσωπικές σου ανασφάλειες με όσο το δυνατόν χαμηλότερη φωνή και κοίτα τον εαυτό σου μέσα από τα μάτια του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην σκαλίζεις το παρελθόν και μην τα βάζεις με τον εαυτό σου.

Καρκίνος
Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι σήμερα σε φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα. Το χιούμορ και τα πειράγματα δεν έχουν πάντα την αναμενόμενη αποδοχή και μπορούν να καταλήξουν σε παρεξηγήσεις. Η ανάγκη σου για ανεξαρτησία και ελευθερία πιθανά να σε απομακρύνει από τον ερωτικό σύντροφό σου. Δεν είναι τόσο δύσκολο να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου και να περάσετε όμορφα μαζί. Εσύ που είσαι μόνη, δείχνεις να απολαμβάνεις την ησυχία σου σήμερα, μιας και απόλυτη προτεραιότητα και ανάγκη σου είναι να τα βρεις με τον εαυτό σου.


Λέων
Υπάρχουν γύρω σου σχέσεις με φίλους ή και αγαπημένα σου πρόσωπα που έχουν αρχίσει να φθείρονται. Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να ασχοληθείς με αυτές και να επουλώσεις πληγές. Προετοίμασε μια έκπληξη για τον ερωτικό σύντροφό σου. Μια διαφορετική ατμόσφαιρα και άλλες συνήθειες διαφορετικές από αυτές της καθημερινότητας, θα γεφύρωνε αποστάσεις και θα έκανε την αγκαλιά σας πιο σφιχτή. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να φλερτάρεις και να αφήσεις να μπουν στη ζωή σου νέοι άνθρωποι.

Παρθένος
Μπορεί σήμερα να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική η σύνδεση ή η επανασύνδεση με ανθρώπους, που σε κάποια φάση της ζωής σου ήταν σημαντικοί για εσένα. Έχεις ανάγκη να φορτίσεις τις συναισθηματικές μπαταρίες σου και να μείνεις μακριά από έγνοιες και προβλήματα. Αποπλάνησε τον σύντροφό σου και επωφελήσου από τη μέρα. Έχεις καιρό να προετοιμάσεις κάτι για αυτόν. Εσύ που είσαι μόνη, τα αισθηματικά σου ζητήματα απασχολούν περισσότερο από όσο νομίζεις τους φίλους και κολλητούς σου, για αυτό και φροντίζουν για σένα.

Ζυγός
Ανάβαλε σήμερα τις πρακτικές υποχρεώσεις σου και κάνε πράγματα που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να ευχαριστηθείς τη μέρα σου. Όσο θέλεις να βρεις μια καλύτερη ισορροπία και μια αρμονία στη συναισθηματική σου ζωή, εμφανίζεται επίσης και μια ανάγκη για ελευθερία. Ζύγισε λίγο τα πράγματα και κινήσου απέναντι στον σύντροφό σου δίκαια. Το ίδιο συμβαίνει και σε σένα που είσαι μόνη. Από τη μια παραπονιέσαι και από την άλλη, κλωτσάς ευκαιρίες που θα είναι δύσκολο να ξαναβρείς.

Σκορπιός
Ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις τον εαυτό σου, να βάλεις τις προτεραιότητές σου και να κάνεις μια νέα αρχή στη ζωή σου. Βάλε ένα φρένο στο μυαλό σου και σταμάτα να προσπαθείς να βρεις τρόπους να τα θέσεις όλα αυτά σε εφαρμογή. Απόλαυσε τη μέρα σου και τη συντροφιά και αφοσίωση του συντρόφου σου. Εσύ που είσαι μόνη, ξέρεις και νιώθεις έτοιμη να κλείσεις οριστικά παλιά κεφάλαια, να εκτιμήσεις τα ψυχικά σου χαρίσματα και να αναζητήσεις τον άνθρωπο που θα τα εκτιμήσει.

Τοξότης
Είσαι σε εξαιρετική θέση για να επεξεργαστείς τα πρόσφατα γεγονότα και να βρεις τρόπους να επωφεληθείς από τις ευκαιρίες, αλλά και να απαλλαγείς από ότι σε βαραίνει και σε στεναχωρεί. Απελευθερώσου συναισθηματικά και εκφράσου ελεύθερα απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, πολλές γνωριμίες έχουν προκύψει στη ζωή σου και θα πρέπει να μάθεις να δίνεις ευκαιρίες. Μην απορρίπτεις τόσο εύκολα ανθρώπους που φαίνεται να τηρούν κάποιες, αν όχι όλες, τις προϋποθέσεις σου.

Αιγόκερος
Μια νέα αρχή της προσωπικής σου απόλαυσης που πλέον γίνεται προτεραιότητά σου ξεκινά από σήμερα. Έχεις αρχίσει να ψάχνεις νέες δραστηριότητες και ενδιαφέροντα. Μέσα σε αυτά τα νέα σχέδιά σου θα πρέπει να συμπεριλάβεις και τον ερωτικό σύντροφό σου αν θέλεις πραγματικά να προστατεύσεις τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεται να απολαμβάνεις την ανεξαρτησία σου, μιας και διαισθητικά ξέρεις πως σύντομα κάτι θα αλλάξει.

Υδροχόος
Η πρόκλησή σου είναι να βρεις ισορροπίες ανάμεσα σε ανεξαρτησία και συντροφικότητα, ανάμεσα σε εργασία και προσωπική ζωή, ανάμεσα σε δημόσια και ιδιωτική ζωή. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται λίγη προσοχή και φροντίδα. Βάλε τον στις προτεραιότητές σου και μην τον αφήνεις πίσω. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις ανεβάσει πολύ τα στάνταρ σου και δεν είσαι καθόλου διατεθειμένη να υποχωρήσεις στα θέλω σου.

Ιχθείς
Οι ανεξερεύνητες υποθέσεις και καταστάσεις κεντρίζουν το ενδιαφέρον σου και θέλεις να ξεφύγεις από τα γνώριμα και τη ρουτίνα. Έτσι όλη σου τη μέρα την αφιερώνεις σε αυτές τις αναζητήσεις σου. Τις στιγμές που βρίσκεσαι με τον αγαπημένο σου προσγείωσε και μάζεψε λίγο το μυαλό σου. Μοιάζεις και δείχνεις αφηρημένη κι αυτό ίσως να είναι λόγος να αρχίσει τα παράπονα και τις γκρίνιες. Εσύ που είσαι μόνη, μην μελαγχολείς και βρες πράγματα που θα σε βοηθήσουν να περάσεις όμορφα και χαλαρά τη μέρα σου.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template