Έι, Ταγίπ μαζί τα κάναμε: Σε νέο βίντεο, 72 λεπτών, ο Τούρκος αρχιμαφιόζος Πεκέρ τα ομολογεί όλα…

Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Όπως είχε υποσχεθεί το πρωί της Κυριακής ανέβασε στο youtube τη νέα του «τηλεταινία»… σιγοψήνοντας τον Ερντογάν μέρος 8ο και αναμένεται να έχει επίσης πολλά εκατομμύρια θεάσεις έχει και μεγάλη διάρκεια και νέα σκηνοθετική άποψη.


Σε μία ώρα και 12 λεπτά ο Πεκέρ κατηγορεί και πάλι ευθέως τον Ερντογάν και τα πρωτοπαλίκαρά του υποστηρίζοντας, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα στην kathimerini.gr ότι ο ίδιος σε συνεργασία με το τουρκικό κράτος και τις μυστικές υπηρεσίες έστελνε όπλα και μη επανδρωμένα αεροσκάφη στη Συρία.

«Και δικές μου νταλίκες με όπλα κατέληγαν στην Αλ- Νούσρα» δηλώνει αναφερόμενος στην οργάνωση, που σύμφωνα με τις ΗΠΑ, σχετίζεται άμεσα με την Αλ- Κάιντα.
Όπως αναφέρει μάλιστα η Αλ- Νούσρα δημιουργούσε βίντεο στα οποία ευχαριστούσε τόσο τον ίδιο όσο και την Τουρκία για τα όπλα που τους προμήθευαν.

Ο Tούρκος μαφιόζος υποστηρίζει ακόμη πως και σήμερα οποιαδήποτε εμπορική συναλλαγή γίνεται μέσω της διασύνδεσης της τουρκικής προεδρίας και της Αλ Νούσρα.



«Για να κάνετε εμπόριο ξέρετε τι πρέπει να κάνετε; Yπάρχει ο κύριος Μετίν Κιρατλί. Ο πρόεδρος των διοικητικών υπηρεσιών της προεδρίας. Στην προεδρία. Θα πάτε σε αυτόν. Δεν μιλώ για μικροεμπόριο. Για μεγάλο εμπόριο. Παράνομο πετρέλαιο, τσάι , ζάχαρη μεταχειρσμένα αυτοκίνητα, αλουμίνιο.

Μιλάμε για δουλειές δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ποιός έδωσε τα χρήματα για την επέμβαση στη Συρία; Eμείς! Το κράτος. Ποιός πέθανε εκεί; o λαός. Για να κάνετε εμπόριο λοιπόν, θα πάτε σε αυτόν τον κύριο Κιρατλί. Αφού πάρετε την έγκριση, αυτός σας στέλνει σε έναν όμιλο μίντια των Μουράτ Σαντζάκ και Ραμαζάν Οζτουρκ.


Όλη η ιεραρχία είναι εκεί. Και αφού πάρετε έγκριση απο αυτούς πάτε στον οικονομικό διευθυντή της Αλ Νούσρα στον Αμπού Αμντουραχμάν, χρησιμοποιεί το όνομα Αμπού Σειμάν. Έτσι γίνεται το εμπόριο και σήμερα έτσι γίνεται! Ψάχνετε να βρείτε που είναι ο Μπεράτ Αλμπαϊρακ , το σπίτι του είναι δίπλα στου Μουράτ Σαντζάκ. Εκεί είναι στο Χαντίμκοϊ. Είναι οι δυο τους μαζί».
Και το παρασκήνιο παραίτησης Σάρατζ στη Λιβύη…

Ο Τούρκος αρχιμαφιόζος υποστήριξε ακόμη πως πίσω από την παραίτηση του πρώην προέδρου της Λιβύης Σάρατζ κρύβονται κάποιες οικονομικές απαιτήσεις του ίδιου του Ερντογάν.

“Μου το αφηγήθηκε υπουργός της κυβέρνησης ο οποίος ήταν στην ίδια σύσκεψη με τον Σάρατζ. Συνομιλούν όλοι μαζί. Συνήθως αυτό που συμβαίνει είναι να φεύγουν οι υπουργοί και οι δυο ηγέτες να συνομιλούν μεταξύ τους.

Ο κύριος πρόεδρός μας του είπε αυτές οι δουλειές και οι διαγωνισμοί να δοθούν σε αυτούς τους επιχειρηματίες. Εντάξει. Μετά ο Σάρατζ παραιτήθηκε. Δεν ήξερα κι εγώ.

Τον πίεσαν οι Λίβυοι επιχειρηματίες και όσοι πολέμησαν και του έλεγαν πως εκείνοι πρέπει να αναλάβουν τα έργα. Ο άνθρωπος δεν άντεξε και παραιτήθηκε. Μου το είπε ο υπουργός”…
Θα τα πούμε αδελφέ Ταγίπ…

Είναι προφανές ότι ο Πεκέρ είχε αποφασίσει από την αρχή το σενάριο των αποκαλύψεών και γι’ αυτό κλιμακώνει σταδιακά την πίεση που ασκεί στον ίδιο τον Ερντογάν ο οποίος αναμένεται να ακόμη μια φορά να κινηθεί στο ίδιο μήκος κύματος κατηγορώντας Γκιουλεντιστές και εχθρούς της Τουρκίας, κάνοντας την κλασσική σύνδεση όσων ηγετών προσπαθούν να αποποιηθούν ευθύνες.

Ο Σεντάτ Πεκέρ στο τελευταίο του βίντεο εμφανίζεται να απειλεί ξεκάθαρα τον Τούρκο πρόεδρο λέγοντας: « Θα τα πούμε όλα. Θα τα εξηγήσουμε όλα. Την επόμενη εβδομάδα θα μιλήσουμε με τον αδελφό Ταγίπ. Με αποκάλεσε πράκτορα. Θα το δούμε αυτό αδελφέ. θα το δούμε αν είμαι πράκτορας».
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template