Ελπίδα Νίνου:Ναι είχε σχέση με τον σύζυγό μου η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

Τους ισχυρισμούς του Πέτρου Φιλιππίδη ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους φέρεται να επιβεβαίωσε στην κατάθεσή της, η σύζυγός του,
Ελπίδα Νίνου.
Στον κωμικό ηθοποιό έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό και απόπειρα βιασμού, ενώ στο υπόμνημά του, αναφερόμενος στις κατηγορίες της Παπαχαραλάμπους εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση (σ.σ. το συγκεκριμένο αδίκημα έχει παραγραφεί), υποστήριξε ότι είχαν ερωτική σχέση και τα κίνητρά της είναι εκδικητικά, ενώ το γνώριζε και η σύζυγός του.

Η τελευταία, σύμφωνα με τον Alpha, φέρεται να επιβεβαίωσε ενώπιον του εισαγγελέα που έχει αναλάβει την υπόθεση το αληθές των ισχυρισμών του Πέτρου Φιλιππίδη.
«Είχαν ερωτική σχέση. Ήταν και οι δύο ερωτευμένοι και γι΄ αυτό είχαμε προβλήματα στον γάμο μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι από την πλευρά της, με ψυχραιμία αντιμετώπισε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους τους ισχυρισμούς του κωμικού ηθοποιού, καθώς περίμενε ότι αυτή θα ήταν η υπερασπιστική του γραμμή και ήταν προετοιμασμένη.Αρνείται επίσης κατηγορηματικά ότι είχαν ερωτική σχέση, υποστηρίζοντας πως αυτό που την ώθησε να βγει μπροστά ήταν «να στηρίξει τα άλλα θύματα που είναι μη αναγνωρίσιμες γυναίκες».

Τι είπε για τις υπόλοιπες καταγγελίες εναντίον του
Από εκεί και πέρα, όσον αφορά στις υπόλοιπες καταγγελίες για βιασμό και απόπειρα βιασμού που δεν έχουν παραγραφεί και βαραίνουν τον Πέτρο Φιλιππίδη, η σύζυγός του στάθηκε επίσης στο πλευρό του.
Για το πιο σοβαρό περιστατικό, αυτό του βιασμού, που σύμφωνα με την καταγγέλλουσα φέρεται να τελέστηκε το 2008 στο θέατρο «ΉΒΗ», υποστήριξε ότι γνώριζε την ίδια από τη μητέρα της, την οποία ο ηθοποιός είχε βοηθήσει πολύ καθώς αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες και προβλήματα με την προσωπική της ζωή.

«Την καταγγέλλουσα τη γνώρισα από τη μητέρα της, η οποία ήταν ηθοποιός και τη σύστησε στον σύζυγό μου ο κύριος Μπιμπίλας για να τη βοηθήσει να βρει δουλειά λόγω του ότι είχε οικονομικές δυσκολίες και αντιμετώπιζε και προβλήματα στην προσωπική της ζωή. Όντως την προσέλαβε για την παράσταση σε ένα μικρό ρόλο για τρεις σεζόν και στη συνέχεια σε άλλη. Το 2007 η μητέρα της ζήτησε από τον Πέτρο να βοηθήσει την κόρη της να γίνει ηθοποιός επειδή είχε χάσει την εξεταστική περίοδο, όπως και έγινε με την εγγραφή της στη σχολή που δίδασκε»,
ανέφερε χαρακτηριστικά.
Για τη συμπεριφορά μάλιστα της καταγγέλλουσας υποστηρίζει ότι ήταν θρασύτατη και παρορμητική, δεν σεβόταν τα όρια των άλλων και παρενέβαινε πολλές φορές στις προσωπικές στιγμές και συζητήσεις άλλων χωρίς λόγο, δημιουργώντας απορία και αμηχανία.
Κατά τη διάρκεια των παραστάσεων, δε, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της κυρίας Νινού, έμπαινε απρόσκλητη στα καμαρίνια των ηθοποιών με τη δικαιολογία ότι είχε έρθει για τη μητέρα της.


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template