ΤΟ ΤΕΡΑΣ James Ruppert:Κάλεσε την οικογένειά του για την Ανάσταση του Κυρίου και τους σκότωσε όλους!

Δευτέρα 3 Μαΐου 2021

Το 1975, ο James Ruppert θα περνούσε στην ιστορία των ΗΠΑ ως ένα απ’ τα μεγαλύτερα τέρατα (και έχει βγάλει και πολλά αυτή η χώρα), δολοφονώντας όποιον είχε μπει στο σπίτι του για να γιορτάσουν παρέα την Ανάσταση του Κυρίου. Ο...Ruppert θα πυροβολήσει τη μάνα του, τον αδερφό του, την γυναίκα του αδερφού του και τα 8 τους παιδιά. Όλοι τους νεκροί, όλοι τους ξαπλωμένοι στο πάτωμα του σπιτιού για τρεις ώρες, μέχρι ο 41χρονος να καλέσει την αστυνομία να έρθει να τον μαζέψουν.

Ο άνθρωπος αυτός, δεν έφτασε απ’ τη μια μέρα στην άλλη σ’ αυτό το έγκλημα. Ας κρυφοκοιτάξουμε (με προσοχή) τι βρισκόταν μέσα στο μυαλό του, μπας και βγάλουμε άκρη.


Ο James Urban Ruppert γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου του 1934 σε μια μικρή πόλη του Ohio, το Hamilton, σχεδόν 40 χλμ από το Cincinnati.
Ήταν ένα παιδί που οι περισσότεροι το θεωρούσαν έξυπνο και ήσυχο (κοινό χαρακτηριστικό πολλών δολοφόνων, just sayin’), ο οποίος γνώρισε από πολύ μικρός την απόρριψη, με τη μάνα του συχνά πυκνά να τον αποκαλεί ‘λάθος’. 
Η Charity, βλέπεις, ήθελε κορίτσι καθώς είχε ήδη ένα γιο, μεγαλύτερο κατά δύο χρόνια από τον James και ο οποίος θα του έκανε τη ζωή κόλαση όσο θα μεγάλωναν μαζί. Όσον αφορά τον πατέρα τους, τους άφησε νωρίς το 1947 και από ό,τι έλεγαν στη γειτονιά δεν έλειψε σε κανέναν, καθώς ήταν ένας βίαιος άντρας που ξυλοφόρτωνε τα παιδιά του με το παραμικρό.

Ο μεγαλύτερος αδερφός του, ο Leonard Jr μπήκε αμέσως στον ρόλο του πατέρα, όχι τόσο ως προστάτης της οικογένειας, αλλά ως εκείνος που από δω και πέρα θα κακοποιούσε σωματικά και λεκτικά τον μικρό James.
Εκείνος δεν θα μπορούσε ποτέ να αντιδράσει, ήταν πολύ μικροκαμωμένος, ενώ ο αδερφός του το κλασικό αστέρι των σπορ στο αμερικάνικο χάισκουλ. Ο πιτσιρικάς περνούσε πολύ δύσκολα και στα 16 του θα προσπαθήσει να αυτοκτονήσει, αλλά για καλή του τύχη (μόνο δικιά του όμως), το σεντόνι με το οποίο θα κρεμαστεί, θα σκιστεί.

Και το κόμπλεξ απέναντι στον αδερφό του θα συνεχίσει να μεγαλώνει. Εκείνος, καλός μαθητής, θα τελειώσει το κολέγιο, ενώ αυτόν θα τον πετάξουν έξω μετά από δύο χρόνια. Εκείνος θα βρει μια καλή δουλειά ως μηχανικός, ενώ αυτός θα πηγαίνει από χαμαλίκι σε χαμαλίκι, ώσπου να μείνει άνεργος και εντελώς παρατημένος από οποιαδήποτε φιλοδοξία. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο μεγαλύτερος αδερφός του θα παντρευτεί και την πρώην κοπέλα του, μία από τις ελάχιστες που έτσι κι αλλιώς είχε ποτέ ο James. Περίεργο αλλά ναι, δεν είχε επιτυχία ούτε και στις γυναίκες.


Ο Leonard λοιπόν στα 43 του είχε μία σπουδαία δουλειά στην General Electric και 8 παιδιά με την πρώην κοπέλα του αδερφού του. Ο James στα 41 του ήταν άνεργος, είχε θέμα με το ποτό, έμενε ακόμα με τη μάνα του και χρωστούσε και πάρα πολλά λεφτά στον αδερφό του, τα οποία είχε χάσει στο χρηματιστήριο το 1973-1974. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η μάνα του μόλις τον είχε απειλήσει ότι θα τον πετάξει στο δρόμο.

Η Κυριακή του Πάσχα του 1975, έπεφτε στις 30 Μαρτίου, μία ημέρα μετά τα γενέθλια του. Μάρτυρες θα δουν τον γενεθλιάζοντα να πυροβολεί τενεκεδάκια στις όχθες ενός κοντινού ποταμού, με ένα Magnum 357, χωρίς ωστόσο να τους προκαλέσει εντύπωση γιατί… ‘Αμέρικα’. Και ποιος δεν έχει όπλο στη γη των γενναίων και των ελεύθερων; Το ίδιο βράδυ θα τα πιει σε ένα μπαρ και θα πει σε μια σερβιτόρα ότι η μάνα του απειλεί να τον πετάξει έξω απ’ το σπίτι τους και άρα θα πρέπει κάπως “να λύσει αυτό το πρόβλημα”.

Την επομένη ο αδερφός του, η γυναίκα του Άλμα και τα 8 παιδιά τους (ηλικίας από 4 χρόνων μέχρι 17), θα πάνε στο σπίτι της γιαγιάς για να κάνουν όλοι μαζί Πάσχα.

Όσο θα ετοιμάζουν το γεύμα, ο James θα είναι πάνω και θα κοιμάται. Θα ξυπνήσει στις 4, θα γεμίσει το magnum, άλλα δύο περίστροφα και μία καραμπίνα και θα κατέβει για να τους ‘καλωσορίσει’. Αρχικά θα σκοτώσει στην κουζίνα τη μάνα του, τον αδερφό του, τη γυναίκα του και δύο απ’ τα ανίψια του. Στη συνέχεια θα τρέξει στο σαλόνι, όπου έπαιζαν τα υπόλοιπα παιδιά και θα τα σκοτώσει και τα 6. Αξίζει να σημειώσει κανείς ότι όλα τα θύματα του δεν πέθαναν αμέσως. Πρώτα τα πυροβόλησε σε όποιο σημείο του σώματος τους, του φαινόταν πιο εύκολος στόχος και στη συνέχεια τα αποτελείωνε με μία σφαίρα στο κεφάλι ή στην καρδιά.

Το μακελειό δεν κράτησε περισσότερο από 5 λεπτά.

Ο James Ruppert θα αράξει στο δωμάτιο του και μετά από τρεις ώρες θα καλέσει τους αστυνομικούς. Η αστυνομία θα περιγράψει αργότερα τον χώρο ως ‘σφαγείο’, με το αίμα να έχει μουσκέψει όλο το πάτωμα του σπιτιού, να διαπερνά το ξύλινο πάτωμα και να στάζει μέχρι κάτω στο υπόγειο.

“Η μητέρα μου προσπαθούσε να με τρελάνει”, θα πει στους αστυνομικούς μόλις τους ανοίξει την πόρτα. “Μου χτένιζε συνέχεια τα μαλλιά, μου μιλούσε σαν να ήμουν κανά μωρό και προσπαθούσε να με κάνει ομοφυλόφιλο”. Πέρα από την προφανή τρέλα που έκανε πάρτι στον εγκέφαλο αυτού του δύστυχου, οι αρχές θα πιστέψουν ότι πίσω από τις πράξεις του κρυβόταν κι ένα ακόμη κίνητρο: τα χρήματα. Η κληρονομιά θα του απέφερε σχεδόν 300.000 δολάρια, εφόσον βέβαια αποδείκνυε ότι δεν είχε την ευθύνη των πράξεών του και αφηνόταν ελεύθερος έχοντας το ακαταλόγιστο. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς έτσι για τον James Ruppert, καθώς μέχρι και σήμερα στα 84 του χρόνια, κρατείται στις φυλακές Lima του Ohio.

Το μακελειό του James Ruppert είναι το 9ο με τα περισσότερα θύματα στην ιστορία των ΗΠΑ και το 1ο με τα περισσότερα θύματα μέσα σε ένα και μόνο σπίτι.

.oneman.




Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template