Προβληματισμός για τους θανάτους με εμβόλια mRNA Pfizer και της Moderna σε Κρήτη, Άλιμο και Ξάνθη

Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Μετά τους θανάτους από τις θρομβώσεις οι οποίοι έως τώρα πιστώνονταν μόνο στα εμβόλια της ΑΖ και της J&J στο προσκήνιο των ελληνικών ΜΜΕ έρχονται πλέον και οι θάνατοι από τα mRNA εμβόλια της Pfizer και της Moderna.


Σύμφωνα με πληροφορίες οικογένεια γιατρού από τον Άλιμο ερευνά το θάνατό του ο οποίος ήλθε δύο εβδομάδες μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer.

Χθες νέος συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές της χώρας έπειτα από τις περιπτώσεις ενός 52χρονου που έχασε τη ζωή του και ενός ακόμη άνδρα που εμφάνισε κολπική μαρμαρυγή μετά τον εμβολιασμό τους κατά του κοροναϊού με το σκεύασμα της Pfizer.


Kαι τα δύο περιστατικά ερευνώνται ενδελεχώς τις τελευταίες ώρες.

Ο 52χρονος από την Ιεράπετρα της Κρήτης, σύμφωνα με το Open TV, υπέστη ανακοπή καρδιάς μία ημέρα μετά τον εμβολιασμό του και άφησε την τελευταία του πνοή.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά άνδρα 60 ετών από την Ξάνθη που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και υπέστη σήμερα επεισόδιο κοιλιακής μαρμαρυγής.

Στο Γενικό Πανεπιστήμιο Πατρών του Ρίου διακομίσθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς ένας 36χρονος, ο οποίος λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό του με το εμβόλιο της Johnson & Johnson παρουσίασε συμπτώματα θρόμβωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος πριν από περίπου 10 ημέρες είχε κάνει το εμβόλιο της Johnson & Johnson, ενώ ερευνάται αν η επιπλοκή που παρουσίασε σχετίζεται με το εμβόλιο.

«Περιμένουμε την γνωμάτευση των ειδικών, για να δούμε τι ακριβώς συνέβη στον συμπατριώτη μας. Δεν ξέρουμε ακόμα αν είναι παρενέργεια από το εμβόλιο», ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου Κεφαλονιάς, Χρήστος Παυλάτος.

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται 34χρονη γυναίκα από τη Ζαχάρω που υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό.

Η νεαρή γυναίκα πριν από λίγες μέρες είχε κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι το εγκεφαλικό οφείλεται στο εμβόλιο. Το εγκεφαλικό προήλθε από αιμορραγία και όχι από θρόμβωση.

Η 34χρονη ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αλλά επειδή η κατάσταση της κρίθηκε πολύ σοβαρή, προγραμματίστηκε να μεταφερθεί σήμερα το πρωί σε Νοσοκομείο της Αθήνας, όπου υπάρχουν τόσο το ειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, όσο και οι απαραίτητες εγκαταστάσεις, για τη νοσηλεία και την αποθεραπεία παρόμοιων δύσκολων ιατρικών περιστατικών.

Από το νοσοκομείο του Πύργου, αμέσως μόλις διαπιστώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασης, έγινε κάθε δυνατή προσπάθεια για να σταθεροποιηθεί η κοπέλα, που εισήλθε στην εντατική, ενώ ξεκίνησαν άμεσα και οι ενέργειες για τη μεταφορά της σε ειδικό Νοσοκομείο της Αθήνας, το οποίο ειδικεύεται σε ανάλογες περιπτώσεις.

Ήδη χθες η Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας, Αναστασία Βασιλείου, είχε διαρκή τηλεφωνική επαφή για να βρεθεί ειδικός νευροχειρουργός που θα αναλάβει την κοπέλα.

Έχει ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθεί αν το εγκεφαλικό επεισόδιο οφείλεται σε παρενέργειες του εμβολίου, σύμφωνα με το patrisnews.com.

O ΕΟΦ έχει αναλάβει ήδη τη διερεύνηση του θέματος και σύντομα θα έχουμε και τις επίσημες ανακοινώσεις.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template