Δείτε την απίστευτη Rolls-Royce που παρήγγειλε Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος

Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

Η Hermès είναι ένας οίκος που δεν μας έχει συνηθίσει σε πολλές συνεργασίες, όταν πρόκειται ωστόσο να συνεργαστεί με μια μάρκα το αποτέλεσμα είναι αντάξιο του ονόματος της.
 
Μετά λοιπόν τα πρόσφατα προϊόντα από την συνεργασία της με την Apple, την Bugatti Chiron Hermès Edition και την ειδική έκδοση της φωτογραφικής μηχανής Leica, η Hermès συναργάστηκε με την Rolls-Royce για μια bespoke Phantom Oribe.

Η συγκεκριμένη κατά παραγγελία λιμουζίνα έγινε για λογαριασμό του δισεκατομμυριούχου Ιάπωνα επιχειρηματία, συλλέκτη έργων τέχνης και λάτρη των πολυτελών αυτοκινήτων, Yusaku Maezawa. Είναι βασιμένη στο μοντέλο Phantom VIII και δημιουργήθηκε χειροποίητα στα ατελιέ και των δύο εμπορικών σημάτων.



Η έμπνευση για την Phantom Oribe αντλήθηκε από το ιδιωτικό τζετ του πελάτη που τέθηκε πρόσφατα σε λειτουργία, καθιστώντας την το “χερσαίο τζετ” του, ενώ η ιδιωτική του συλλογή από αρχαία ιαπωνικά κεραμικά ήταν ο λόγος που συνδυάστηκαν τα χρώματα “MZ Oribe Green” και “Cream” στο εξωτερικό, που είναι αρκετά ασυνήθιστα σύμφωνα με την βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία.



Στο εσωτερικό η Hermès κάλυψε σχεδόν τα πάντα με το δέρμα “Enea Green”, όπως το τιμόνι, τις χειρολαβές, τον λεβιέ των ταχυτήτων, ακόμα και τα κουμπιά ρύθμισης του κλιματισμού. Το δέρμα χρησιμοποιήθηκε επίσης και σε μη ορατές περιοχές του αυτοκινήτου, όπως το εσωτερικό του κουτιού αποθήκευσης γαντιών που φέρει ανάγλυφη την ένδειξη “Habillé par Hermès Paris”, τον χώρο των αποσκευών και το ψυγείο σαμπάνιας.



Η πολυτέλεια δεν σταματά εκεί, καθώς πίσω καθίσματα διαθέτουν δέρμα μοσχαριού και έρχονται σε αρμονία με τους τόνους “Seashell White” και τα πατάκια από μαλλί προβάτου, αναδεικνύοντας τον τεράστιο χώρο της Phantom. Η δεξιοτεχνία του τμήματος Rolls-Royce Bespoke φαίνεται στις ξύλινες ταπετσαρίες που κατασκευασκευάστηκαν από καπλαμά Open Pore Royal Walnut και διαθέτουν διάτρητη διακόσμηση που είναι βασισμένη σε ένα σχέδιο του διάσημου Γάλλου καλλιτέχνη και εικονογράφο Pierre Péron (1905-1988), ο οποίος δημιούργησε πολλά από τα εμβληματικά κασκόλ του οίκου.

Δείτε μερικές επιπλέον φωτογραφίες της μοναδικής Hermès Rolls-Royce Bespoke Phantom Oribe του Yusaku Maezawa παρακάτω:






































Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template